WIZZ AIR 17

• 69 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • * Under the stars *
Ако не си отменил резервацията си до 14 дни преди датата на пътуване и искаш да си възстановиш някаква сума - да , отчитат ти го като изпуснато заминаване и ти удържат 137 лева  Simple Smile Но това в случай , че имаш претенции да ти върнат някакви пари . Иначе не те глобяват . Поне аз така го разбирам . Ако по-рано от тези 14 дни разбереш , че няма да пътуваш тогава таксата за отмяна на резервация е 117 лева .  Уж ..  Whistling Утре ще звънна да попитам и ще пиша пак  Simple Smile

# 241
Ще чакам да пишеш тогава. Харесах си дестинацията Малмьо. Grinning

# 242
кога да очаквам да пуснат билети за май юни 2016  newsm78

# 243
Здравейте , вярно ли е, че мога да си направя он-лайн регистрация на полет в интернет само 30 дни преди пътуването, понеже се опитах от сега да си купя билети за 2ри Юли, но нищо не стана ....

# 244
Здравейте , вярно ли е, че мога да си направя он-лайн регистрация на полет в интернет само 30 дни преди пътуването, понеже се опитах от сега да си купя билети за 2ри Юли, но нищо не стана ....
Не е вярно!

# 245
  • * Under the stars *
Звъннах преди малко и ще ми възстановят някаква част от парите . Удържаха ми 123 лева . Сумата изпращат по банков път до 10-12 дни след обаждането .  Сега остава да чакам , дано всичко да е точно  Simple Smile

# 246
Да се запиша, че нещо изпуснах темата Embarassed

# 247
много ми се искаше да похваля Уиз
мислех, че имат подобрение след предишния ми полет зимата и сега на отиване към Милано.....на връщане обаче бяха мноооого зле
 Laughing

багажниците се препълниха много бързо като основната причина беше, че повечето чанти, якета, каталози от експото бяха нахвърляни по диагонал  ooooh!  един от пътниците (много достаден наистина, на все пак) поиска съдействие от стюарда, който каза, че НЕ Е НЕГОВА РАБОТА да подрежда багажа    Shocked  Shocked  Shocked
аз лично като човек с много лоу кост опит подредих един багажник и намерих място за куфара си, ама не ми плащат за това все пак   Laughing

що имам спомен, че като обявиха цената за голям ръчен, имаше правило малкият ръчен да се слага задължително под предната седалка   newsm78
сега багаж под седалките нямаше, а за стюардите казах вече   Naughty

иначе да подсетя, че както винаги в Милано са много стриктни с правилото да се носи само по една чанта, на бая народ им се наложи да си облекат пуловерите и суичърите един върху друг, правеха проблем и за чантички с размер на портмоне (аз минах пак отделно с чантата с големия апарат, но стига съм се хвалил да не ми мине черна котка път  Laughing)

# 248
Миналата седмица пътувах за Лондон. В София една жена мина 2 проверки с 2 ръчни багажа, вместо разрешените 1 безплатен. Жената нямаше идея, че дамската и чанта се смята за багаж. В крайна сметка на последната проверка при извеждането към автобусите някой я забеляза  Laughing

На връщане на Лутън проверките нямаха нищо общо с първата. Всеки багаж се проверяваше стриктно, хората се опипваха, при мен направиха тест на един крем за ръце даже.

Нямам идея каква е причината едните да си вършат по-малко работата от другите  Simple Smile

# 249
много често по мои наблюдения като се направи проблем на някой за багажа и има минута-две  затишие и следващите минават непроверени  Laughing

# 250
  • София
Аз пък на нашето летище видях на отиване също хора с много ръчен багаж,но като цяло в нормите на позволеното,но едни цигани такъв скандал спретнаха на една от служителките,които оглеждат преди да се качиш в автобуса за самолета, при все че му били направили забележка още на чек ин-а.На връщане други циганки също с много багаж и малки бебета караха стюарда да им нареди чантите в багажното и той им отговори,че това не му влиза в задълженията,но го направи.Въобще моето впечатление е,че и за Лондон,и за Брюксел и навръщане,имаше доста от мургавите ни сънародници и те масово се разправяха - изключително нагли!
На Терминал 1 ни опипваха на отиване,а на Шарлероа - не, само сваляш и през скенера.

# 251
Ние с приятелка ще летим след седмица, и имаме по 1 голям салонен багаж /платен/. Не ми се мисли къде ще му търсим място да го дяваме.

# 252
Ние с приятелка ще летим след седмица, и имаме по 1 голям салонен багаж /платен/. Не ми се мисли къде ще му търсим място да го дяваме.

това не е ваша работа, ако няма място го оставяте на пътеката, стюардите са ДЛЪЖНИ да му намерят място   

# 253
Абе как така не им е работа на стюардите? Нали компанията взима пари за големия багаж?

# 254
Абе как така не им е работа на стюардите? Нали компанията взима пари за големия багаж?

абе моля ти се .....  Rolling Eyes
ако ми го бяха казали лично на мене щях да подам оплакване...

Общи условия

Активация на акаунт