WIZZ AIR 17

• 69 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, направила съм си две резервации за еднопосочни полети от различни държави. Ще плащам с банков превод. Може ли да платя двете резервации с едно платежно или за всяка трябва отделно платежно?

# 346
  • Пловдив
Рожденият ден на Wizz е на 19 май; със сигурност ще пуснат оферта. Миналата година беше ако резервираш билет на 19 май, получаваш втори БЕЗПЛАТНО. Дано и сега пуснат нещо подобно  Simple Smile

Благодаря за информацията  Hug

# 347
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Рожденият ден на Wizz е на 19 май; със сигурност ще пуснат оферта. Миналата година беше ако резервираш билет на 19 май, получаваш втори БЕЗПЛАТНО. Дано и сега пуснат нещо подобно  Simple Smile

Благодаря за информацията  Hug
Включвам се към чакащите с нетърпение Laughing

# 348
и аз чакам намалението  Grinning, имам си дестинация, имам си и дата фиксирана. Цената и сега ме устройва, но ако я промотират ще ми хареса още повече  Mr. Green

# 349
и аз чакам намалението  Grinning, имам си дестинация, имам си и дата фиксирана. Цената и сега ме устройва, но ако я промотират ще ми хареса още повече  Mr. Green

Абсолютно същия случай съм! Peace

# 350
Здравейте, направила съм си две резервации за еднопосочни полети от различни държави. Ще плащам с банков превод. Може ли да платя двете резервации с едно платежно или за всяка трябва отделно платежно?

Най-сигурно с два, защото трябва да сложиш кода на резервацията като основание. Не знам ако сложиш двата кога какво ще стане, може да не го хареса, да ти изтече резервацията като неплатена и после да ти се наложи да се разправяш по телефона

# 351
Добър вечер,
искам да попитам ако някой си спомня-миналата година промоцията за РД,на какъв принцип беше:
1 билет и безплатен-но безплатния трябваше да е за втори човек в същия полет,или можеше да го ползваш в обратната посока?Плащат билет на отиване,а този на връщане ти е безплатен.
Хубава вечер на всички и приятни полети!

# 352
  • Пловдив
И аз дебна билети,дано да пуснат нещо изгодно

# 353
Добър вечер,
искам да попитам ако някой си спомня-миналата година промоцията за РД,на какъв принцип беше:
1 билет и безплатен-но безплатния трябваше да е за втори човек в същия полет,или можеше да го ползваш в обратната посока?Плащат билет на отиване,а този на връщане ти е безплатен.

# 354
  • Sofia
Добър вечер,

Беше 2 билета на цената на 1.

# 355
И НИЕ ЩЕ ЧАКАМЕ Р.Д.  bouquet

# 356
А дали ще бъде валидна и отстъпката за членове на клуба? Или става много нахално... newsm78

# 357
А как се използва натрупана сума от резервации на хотели в уиз сметката?
При стъпката за плащане ще се появи ли такава възможност, частично да заплатя с тази сума?
Или тази сума трябва да е по-голяма от цената на билета?

# 358
Колко време преди полета е добре да се чекират билетите?

# 359
чекирах се за полет другата седмица

вариантът за запазване на PDF бордна карта вече изобщо не се появява, ще трябва да се принтира директно от сайта само   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт