WIZZ AIR 17

• 69 297
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
да,
от 2 полета се избива цената на Дискаунт клуба

не, полетите не трябва да са в периода на валидност на картата, а да са купени, докато е валидна

# 46
Който има платено приорити - местата от евтинити 2 категории ( в моя случай 3 и 6 лв.) са безплатни и можете да си изберете от тях и да сменити този 21 ред.

# 47
Благодаря и на двете мацки подготвящи темата   bouquet

Аз на 20 април се прибирам в БГ с полет резервиран преди 1-2 месеца без места и с 2 чавета, но сега прочетох че този път, новите правила няма да се отнася за нас и пак ще има юруш и дано ни настанят заедно  Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 22:22 от ronisum

# 48
  • Пловдив
Ще пътувам с багаж, който съм си платила, защото не се побира в размера на салонен безплатен багаж. Но въпросът ми е, на какъв ръчен багаж имам право в този случай. Дали с размерите на салонен безплатен, като не съм отбелязала такъв. В смисъл мога ли да нося дамска чанта и чанта с компютър, или двете неща трябва да ги натъпча в един багаж. И с какъв размер да е този багаж.  Rolling Eyes

Някъде четох, че позволяват чанта с компютър, отделно от другия багаж, безплатно, но не знам дали това се отнася и за нискобюджетните авиокомпании.

# 49
Ще пътувам с багаж, който съм си платила, защото не се побира в размера на салонен безплатен багаж. Но въпросът ми е, на какъв ръчен багаж имам право в този случай. Дали с размерите на салонен безплатен, като не съм отбелязала такъв. В смисъл мога ли да нося дамска чанта и чанта с компютър, или двете неща трябва да ги натъпча в един багаж. И с какъв размер да е този багаж.  Rolling Eyes

имаш право на малък ръчен - само една чанта   

# 50
  • Луната
Ще пътувам с багаж, който съм си платила, защото не се побира в размера на салонен безплатен багаж. Но въпросът ми е, на какъв ръчен багаж имам право в този случай. Дали с размерите на салонен безплатен, като не съм отбелязала такъв. В смисъл мога ли да нося дамска чанта и чанта с компютър, или двете неща трябва да ги натъпча в един багаж. И с какъв размер да е този багаж.  Rolling Eyes

Щом си си платила значи си с голям салонен багаж. Салонният багаж е само 1 бр. независимо дали е голям (платен) или малък (безплатен)  и дамска чанта, компютър трябва да са в него. Размерите на големия салонен багаж са до 56 x 45 x 25 см

# 51
аз не разбрах какъв багаж и платен - чекиран или голям салонен?     newsm78

Grinning

# 52
  • Пловдив
Леко неадекватно съм задала въпроса, но сте ми отговорили точно това, което ме интересува.  Crazy Платила съм 98 лева за багаж, чекиран. И освен него имам право на малък салонен багаж, в който ще набутам дамска чанта и компютър. Очевидно не може двете отделно.   bouquet

# 53
  • Луната
аз не разбрах какъв багаж и платен - чекиран или голям салонен?     newsm78

Grinning

Явно не отгатнах за какъв багаж става дума Laughing

Щом става дума за малък (безплатен) салонен багаж размерите са до 42х32х25 см Simple Smile

# 54
Колко време преди полета трябва да сме на летището? Някъде по-нагоре в темата четох, че трябва да е 2 часа преди полета, ако имаме чекиран багаж. В получено съобщение от уизеър за напомняне за полета пише следното:
 "   Разпечатайте бордната си карта и я представете на изхода за качване на борда, заедно с пътническите си документи не по- късно от 30 минути преди заминаването на полета Ви!
    Ако пътувате с чекиран багаж, трябва да се явите на гишето за оставяне на багаж не по-късно от 40 минути преди излитането на полета. "
Тъй като полета ни е в 6 сутринта 5 часа достатъчно навреме ли е?

# 55
Колко време преди полета трябва да сме на летището? Някъде по-нагоре в темата четох, че трябва да е 2 часа преди полета, ако имаме чекиран багаж. В получено съобщение от уизеър за напомняне за полета пише следното:
 "   Разпечатайте бордната си карта и я представете на изхода за качване на борда, заедно с пътническите си документи не по- късно от 30 минути преди заминаването на полета Ви!
    Ако пътувате с чекиран багаж, трябва да се явите на гишето за оставяне на багаж не по-късно от 40 минути преди излитането на полета. "
Тъй като полета ни е в 6 сутринта 5 часа достатъчно навреме ли е?

Ще напиша един общ съвет.
Проверете за конкретния ден на сайта на летището колко самолета излитат от вашия терминал с близък до вашия час. Ако се застъпват 3 полета - предвидете малко повече време, защото се получава струпване на хора на секюритито.

Конкретно на въпроса - мисля, че е добре час преди полета в общия случай и ако нямате багаж за чекиране.

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 14:54 от Мимии

# 56
на бордната карта пише кога затварят изхода за полета ви-обикновено 30 мин преди полета
преди това трябва да минете паспортен контрол и контрол на багажа
ако имате и багаж за чекиране още по-рано
час и половина-два по-рано
и аз съм начинаеща , но това е което съм научила от темите  Grinning
аз пък не знам защо постоянно получавам напомняне от уиз за полета, като вече съм се чекирала онлайн  newsm78

# 57
  • Бургас
Момичета, има ли му нещо на този 21 ред, който автоматично се дава при резервация на билет.... С двете деца ще пътувам и се чудя дали не е някаква уловка. Три пъти досега минавам пътя на резервация в различни дни и все 21 ред ми дава?  newsm78

# 58
Момичета, има ли му нещо на този 21 ред, който автоматично се дава при резервация на билет.... С двете деца ще пътувам и се чудя дали не е някаква уловка. Три пъти досега минавам пътя на резервация в различни дни и все 21 ред ми дава?  newsm78
Според мен програмата започва "раздаването на местата" най-често от там.  Laughing
Когато се заеме този рез започва да дава на следващия и т.н.
Макар, че на мен вчера веднъж ми даде и 15-ти ред.  Laughing

# 59
може би 21 ред е без седалки

промо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт