WIZZ AIR 17

• 69 420
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Крилата започват оттам, където са "местата с допълнително пространство" - там са аварийните изходи и по принцип не допускат деца (или поне не би трябвало)
Крилата са малко изтеглени назад, така че няколко реда по-назад също ще пречат поне малко. Напред няма да пречат.
Т.е. до 13 вкл. има гледка надолу без крила? Ясно, мерси!  Peace
След 16-ти - 17-ти ред до края също крилата не пречат на гледката.

# 571
Аз успях да купя 2 билета с цената на 1 за ноември за Женева. За малък ръчен багаж ,може ли да се носи дамска чанта отделно. В ръчния багаж гримове и лекарства как минават?

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 23:22 от Анонимен

# 572
  • София
Аз успях да купя 2 билета с цената на 1 за ноември за Женева. За малък ръчен багаж ,може ли да се носи дамска чанта отделно. В ръчния багаж гримове и лекарства как минават?

Дамската чанта по същество е малък ръчен багаж, който носиш безплатно.Гримове и лекарства, аз поне не съм имала проблеми,но и не съм носила 100 милилитрови течности.Пред мен на летището една дама дори си показа парфюма около 30 мл от 100-ца и не беше и в пликче.

# 573
Ако не стана ясно, ръчния багаж е един брой само, т.е. или само дамска чанта или нещо друго. Най-добре да влизат едно в друго, ако ви трябват две.

# 574
1.Ако съм се чекирала онлайн и имам разпечатана бордната карта директно към проверката ли се отправям и колко време преди полета трябва да го направя. Смисъл такъв... аз съм човек, който обича да се подсигурява.  Mr. Green Мога ли да мина проверката да кажем 3 часа преди полета и след това да се шматкам из безмитните магазини?
2.Какво е най-добре да облече човек? По принцип ходя с дънки, но май ще трябва да си купя анцуг, та да си спестя стриптийза. Четох, че и банелите на сутиена правят проблеми.
3. Дезодорантче малко мога ли да нося в ръчния багаж? Чудя се,тъй като е флакон под налягане.
4. Банковия превод в рамките на колко време след резервацията трябва да се извърши?
Хубава седмица!

# 575
Относно банелите - не са ме карали да се събличам, че да ги проверяват - минават с пръсти под гърдите и това е.

Аз лично съм носила малко аерозолно дезодорантче и при Уиз, и при нормалните авиолинии - пак без проблеми.

# 576
  • София - Варна
1.Директно към проверката. 2 часа преди полет е нормално. 3 не знам какво ще правиш. То няма чак толкова магазини. Зависи от летището, но аз в доста съм била.
2.Това за банелите въобще не е вярна. Облечи си дрехите, които са ти най-дебели, за да спестиш място в ръчния багаж. Никъде не са ме събличали, а и не съм виждала. Най-много да те претърсят.
3.Дезодорант - ролков може. Спрей - не.
4.До 24 часа след закупуването на билета.

# 577
Това със събличането е малко на майтап. Няма значение как се обличате, но ако има много метал се сваля и пуска на рентгена или ръчно. Колани, големи обувки и големи якета се свалят и пускат на рентгена, ако проверката е по-стриктна, в България обикновено не е.
В щатите има нов модел скенери, които направо те показват без дрехи, няма нужда да сваляш нищо. Ама не е за тази тема.

# 578
3.Дезодорант - ролков може. Спрей - не.
Спрей или аерозол до 100мл няма никакъв проблем с проверката Peace

# 579
За лаптопите - преди 3-4 години полет Венеция - София (Уиз) отваряха всички лаптопи на проверката за стикери (за валиден Уиндоус). Ние не носехме тогава лаптоп и не са ни проверявали, но ми направи впечатление. За Париж носехме и в двете посоки, но дори не ни накараха да ги извадим от раниците... Да го имате предвид все пак ако носите и нямате стикер за лицензиран Уиндоус...

# 580
Тези от уиз ер явно са имали много резервации около рождения си ден. Успяха да ми вземат паричките от картата, но мейл все още нямам. Да им пиша ли или да изчакам още няколко дни? 

# 581
  • срещу двата комина :)))
За лаптопите - преди 3-4 години полет Венеция - София (Уиз) отваряха всички лаптопи на проверката за стикери (за валиден Уиндоус). Ние не носехме тогава лаптоп и не са ни проверявали, но ми направи впечатление. За Париж носехме и в двете посоки, но дори не ни накараха да ги извадим от раниците... Да го имате предвид все пак ако носите и нямате стикер за лицензиран Уиндоус...

такова нещо за пръв път чувам, не знаех че се случва  Shocked ами ако си на Линукс  Laughing

# 582
  • Луната
Тези от уиз ер явно са имали много резервации около рождения си ден. Успяха да ми вземат паричките от картата, но мейл все още нямам. Да им пиша ли или да изчакам още няколко дни? 

Изчакай още малко... все пак имаха доста работа около рождения ден Mr. Green Проверявай и в спама...

# 583
Нямам идея - отваряха всички лаптопи за стикери. Ние сега имаме стикер, ама да не мислиш, че е лицензиран  Embarassed Направи ми впечатление, че отваряха наред. На цялата опашка май само ние двамата нямахме лаптопи в раниците. Възможно е да е било някаква международна акция против пиратството, никаква идея. Март 2011, летище Марко Поло ли беше, какво беше... До Венеция. За и от Париж никой не ни провери лаптопите...Просто имайте едно наум като пътувате с лаптоп.

# 584
всъщност стикерите са отдолу, няма нужда да се отваря
Да не са проверявали дали работи (т.е. дали наистина е лаптоп), че имаше някакви такива изисквания напоследък

Общи условия

Активация на акаунт