WIZZ AIR 17

• 69 408
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Beyond the Frontiers
3-4 работни.

# 496
  • Луната
Здравейте!
Днес използвах намалението и направих резервация за Брюксел, но банкерката при превода на парите е изписала името ми на кирилица, а не на латиница. Сега като си влязох в профила видях ,че резервацията е задържана. Предполагам, че това е проблема.
Вие как мислите?
И какво да правя?
Предварително ви благодаря:)

Изписала ли е 6 знаковият код?
Отразяването в профила и промяна на статуса от Задържане в Потвърден ще отнеме до 1-2-3 раб. дни. Ако до 5  дни нямате отразена промяна се обадете по телефона.

Хайде и аз да не остана по назад...   Joy Октомври ще е Малта Mr. Green

# 497
Здравейте!
Днес използвах намалението и направих резервация за Брюксел, но банкерката при превода на парите е изписала името ми на кирилица, а не на латиница. Сега като си влязох в профила видях ,че резервацията е задържана. Предполагам, че това е проблема.
Вие как мислите?
И какво да правя?
Предварително ви благодаря:)

Изписала ли е 6 знаковият код?
Отразяването в профила и промяна на статуса от Задържане в Потвърден ще отнеме до 1-2-3 раб. дни. Ако до 5  дни нямате отразена промяна се обадете по телефона.

Хайде и аз да не остана по назад...   Joy Октомври ще е Малта Mr. Green

Woman^In^White, Hug
Да,изписала е този код,но след това е изписано името ми на кирилица-от ДСК директ видях това.
Парите са дръпнати от картата, значи е въпрос на време да се потвърди резервацията,т.е. няма вариант да ми я отменят ,нали така?

# 498
  • Луната

Да,изписала е този код,но след това е изписано името ми на кирилица-от ДСК директ видях това.
Парите са дръпнати от картата, значи е въпрос на време да се потвърди резервацията,т.е. няма вариант да ми я отменят ,нали така?

maq-mi Hug Не се притеснявай... Щом е изписан кода - той е важен. Името може дори и да не се пише. Изчакай до няколко дни. Аз обикновено още на другия ден получавам потвърждение, но днес с тази промоция и масово купуване на билети предполагам, че ще отнеме повечко време с отразяване промяната на статуса.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 21:34 от Woman^In^White

# 499
  • VARNA
И аз доста импулсивно купих 4 билета за Дубай-двупосочно за 573 лв. Считам, че цената е доста добра.Имам един въпрос -Ако единия от пътниците няма да има възможност да пътува и не се чекира-това проблем ли е за останалите? И още един въпрос нали визите за Дубай отпаднаха?
Незабравими пътувания Ви пожелавам  bouquet

# 500
  • Луната
И аз доста импулсивно купих 4 билета за Дубай-двупосочно за 573 лв. Считам, че цената е доста добра.Имам един въпрос -Ако единия от пътниците няма да има възможност да пътува и не се чекира-това проблем ли е за останалите?
Не
И още един въпрос нали визите за Дубай отпаднаха?
Да
Благодаря

# 501
  • VARNA
И аз доста импулсивно купих 4 билета за Дубай-двупосочно за 573 лв. Считам, че цената е доста добра.Имам един въпрос -Ако единия от пътниците няма да има възможност да пътува и не се чекира-това проблем ли е за останалите?
Не
И още един въпрос нали визите за Дубай отпаднаха?
Да
Благодаря

Много, много благодаря за бързия отговор. Озадачи ме информация от сайта в раздел "Информация за пътуването"-пътнически документи"-все още стои информация относно кандидатстването за виза.

# 502
  • Пловдив
И аз като Мими само ви чета днес.Нищо не купих.Датите изобщо не ме устройваха.А за това лято вече всичко е планирано.Съблазни ме леко Париж,защото нещо не бях сигурна в организацията тази година и го отложих,обаче нещо не ми се каца на Бове.С малко дете  и като сложа пътните до Париж.... нещо не се навих.Обичам намаленията ,ама не на всяка цена.Ще си дебна датите

# 503
  • Пловдив
Здравейте. Имам един въпрос. Тъй като вече доста вдигнаха цените, а по-рано през деня нямаше как да купя билети, ме интересува дали от утре билетите  ще паднат пак на предишните цени или ще останат на същите като днес. Имам предвид, че вчера цената на билета, който ме интересува беше 260 лв. Днес е 400 за два билета. Утре ще се върне ли пак на 260? Някой има ли наблюдения какво се случва с цените след промоцията? Дано го обясних правилно   Embarassed
Благодаря предварително!

# 504
Здравейте. Имам един въпрос. Тъй като вече доста вдигнаха цените, а по-рано през деня нямаше как да купя билети, ме интересува дали от утре билетите  ще паднат пак на предишните цени или ще останат на същите като днес. Имам предвид, че вчера цената на билета, който ме интересува беше 260 лв. Днес е 400 за два билета. Утре ще се върне ли пак на 260? Някой има ли наблюдения какво се случва с цените след промоцията? Дано го обясних правилно   Embarassed
Благодаря предварително!
Не, утре няма да стане на 260, но след няколко дни ... кой знае може да стане и 220.  Laughing

# 505
  • Пловдив

[/quote]
Не, утре няма да стане на 260, но след няколко дни ... кой знае може да стане и 220.  Laughing
[/quote]

Значи да изчакам. Благодаря   bouquet

# 506
  • Пловдив
Момичета, 150лв за един двупосочен билет до Лондон добре ли е? Не съм следила дестинацията и не мога да преценя.

# 507
Момичета, 150лв за един двупосочен билет до Лондон добре ли е? Не съм следила дестинацията и не мога да преценя.

Добре е  Peace И аз днес букнах 2 билета за средата на август за тези пари.

# 508
Здравейте. И аз да се вклю4а по темата но по-скоро с въпрос за регистрацията на името на пътника. Брат ми има полет, дори ве4е е направил и 4екирането онлайн .... но само с двете си имена (име и фамилия). Презимето не е изписано нито на регистрацията в сайта на WIZZ AIR, нито на билета му.  Sad Confused Cry Според вас това проблем ли сте бъде? Ще пътува от Лондон... Много благодря за вашите мнения по вапроса.  bouquet

# 509
Двете имена стигат, винаги съм купувал билети с две имена, вкл. на жена ми, която има 6

Общи условия

Активация на акаунт