WIZZ AIR 17

• 69 415
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • VARNA
И аз вчера от бързане съм написала на съпруга ми вместо Име и Фамилия-Име и Презиме.Пътуването е до Дубай. Това си мисля, че е проблем.Според Вас възможно ли е да се корегира /без такса/и как?Благодаря и хубав ден!

# 511
  • София
И аз вчера от бързане съм написала на съпруга ми вместо Име и Фамилия-Име и Презиме.Пътуването е до Дубай. Това си мисля, че е проблем.Според Вас възможно ли е да се корегира /без такса/и как?Благодаря и хубав ден!
Да, може да сe коригира като се обадите на импулсния телефон за България.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 10:27 от dechy

# 512
  • Луната
Да, може да си коригира като се обадите на импулсния телефон за България.

Може да им пишете също и тук. А като тема от падащото меню да изберете: Грешка при резервация или регистрация. Наскоро добавих така една изпусната буква от име. Изчаква се няколко дни.

# 513
Здравейте, не ви ли прави впечатление, че билетите са паднали за разлика от вечера? Аз вчера не направих резервация, но тази сутрин се възползвах. Simple Smile

# 514
Здравейте, не ви ли прави впечатление, че билетите са паднали за разлика от вечера? Аз вчера не направих резервация, но тази сутрин се възползвах. Simple Smile

Възможно е, зависи от дестинацията.  Аз вчера гледах за Барселона, за септември, цените и днес ми се струват същите! Общо взето за двама, с чекиран багаж излизаше около 600 лв. Може би е нормално, ще наблюдавам в следващите дни:)

# 515
Да, определено днес е по-евтинко. Май и аз днес ще им празнувам РД. Laughing

# 516
Ще погледна и аз днес. Вчера избраното от мен беше доста скъпо и не купих нищо

# 517
  • VARNA
Да, може да си коригира като се обадите на импулсния телефон за България.

Може да им пишете също и тук. А като тема от падащото меню да изберете: Грешка при резервация или регистрация. Наскоро добавих така една изпусната буква от име. Изчаква се няколко дни.

Woman^In^White,Благодаря ти много, току що им писах.Дано направят корекцията.Хубав ден!   bouquet bouquet

# 518

Възможно е, зависи от дестинацията.  Аз вчера гледах за Барселона, за септември, цените и днес ми се струват същите! Общо взето за двама, с чекиран багаж излизаше около 600 лв. Може би е нормално, ще наблюдавам в следващите дни:)
За Барселона вчера за ноември излезе 410 за двама. С абонаментна такса от 60 лева,  промяна местата -16, куфар в двете посоки -78 и един голям салонен на връщане- 25.

# 519
  • Луната
За Барселона вчера за ноември излезе 410 за двама. С абонаментна такса от 60 лева,  промяна местата -16, куфар в двете посоки -78 и един голям салонен на връщане- 25.

Идва 115,50 лв. базова цена на човек - бих казала, че цената е страхотна.  Peace
Следя дестинацията и по-ниска цена с Дискаунт от 117 лв. (при 20% намаление) и 120 лв не съм срещала последните 3 години Peace

# 520

Идва 115,50 лв. базова цена на човек - бих казала, че цената е страхотна.  Peace
Следя дестинацията и по-ниска цена с Дискаунт от 117 лв. (при 20% намаление) и 120 лв не съм срещала последните 3 години Peace

Резервирах в 9.50, а не в ранните часове след полунощ.
Затова платих в 21.50 в ДСК в МОЛ-А  Joy

# 521
  • София
Здравейте, вчера направих две резервации за Лондон и вече платих по банков път. Сега виждам, че банковата служителка вместо буквата О в резервационният  код е написала 0/нула/ #Cussing out
Мислите ли, че това е проблем или те биха забелязали грешката? Дали трябва да им звъня....? Притеснена съм.

# 522
  • Луната
Здравейте, вчера направих две резервации за Лондон и вече платих по банков път. Сега виждам, че банковата служителка вместо буквата О в резервационният  код е написала 0/нула/ #Cussing out
Мислите ли, че това е проблем или те биха забелязали грешката? Дали трябва да им звъня....? Притеснена съм.

Звънни им задължително или им пиши тук от падащото меню на Тема Грешки при плащане или на мейла им на първа страница на темата.

# 523
  • София

Звънни им задължително или им пиши тук или на мейла им на първа страница на темата.

Благодаря ти, веднага се заемам.

# 524
За сега не сме се минали с вчерашните покупки. Купихме за август, ноември и Коледа/НГ. За летните имах най-големи притеснения, че бяха най-скъпи, а най-импулсивни, но днес цените са по-високи, отделно дето няма намаление. Другите периоди бяха достатъчно ниски.

Общи условия

Активация на акаунт