WIZZ AIR 17

• 69 414
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • в света на илюзиите
Aз пък нищо не разбирам  newsm78 Като дам 1 пътник, цената е 140 лв, задавам двама пътника - единичната пак си е 140, но за двама вече е 280лв. Какво пропускам??? Код ли някъде се пише или? Как да ползвам тази промоция -двама на цена на един, като ми ги сумира сайта парите?

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 13:32 от *Jane*

# 526
Aз пък нищо не разбирам  newsm78 Като дам 1 пътник, цената е 140 лв, задавам двама пътника - единичната пак си е 140, но за двама вече е 280лв. Какво пропускам??? Код ли някъде се пише или? Как да ползвам тази промоция -двама на цена на един, като ми ги сумира сайта парите?

промоцията беше само вчера

# 527
Днес - това може да стане само с машина на времето Simple Smile.
Т.е. вчера само беше тази промоция.

# 528
Здравейте. Имам един въпрос. Тъй като вече доста вдигнаха цените, а по-рано през деня нямаше как да купя билети, ме интересува дали от утре билетите  ще паднат пак на предишните цени или ще останат на същите като днес. Имам предвид, че вчера цената на билета, който ме интересува беше 260 лв. Днес е 400 за два билета. Утре ще се върне ли пак на 260? Някой има ли наблюдения какво се случва с цените след промоцията? Дано го обясних правилно   Embarassed
Благодаря предварително!
Не, утре няма да стане на 260, но след няколко дни ... кой знае може да стане и 220.  Laughing
Вижте, знам, че има 2-3 души в тази тема, на които трябва да благодарим и венцехвалим, че дават информация, която така или иначе я пише на сайта на компанията.

Ок. Живи и здрави. Нищо против нямам.

Но когато тези хора започнат да се занимават с врачуване, няма как да не се намеся.

Който и да било в този форум, ако ви обяснява какви ЩЕ бъдат или НЯМА да бъдат УТРЕ цените на УИЗер, си е пълен шарлатанин. И просто си чеше езика.

Моля, "управителите" на тази тема. Отговаряйте си за багажи и чекиране и запазени места, бъдете полезни на този, който смята, че сте му полезни.

Ама не се занимавайте с прогностика и гледачество за събития, които не зависят от вас. Не е сайт за екстрасенси все пак.

# 529
  • в света на илюзиите
 Mr. Green живея аз с вчерашна дата, леле
благодаря момичета

# 530
  • София
Здравейте. Имам един въпрос. Тъй като вече доста вдигнаха цените, а по-рано през деня нямаше как да купя билети, ме интересува дали от утре билетите  ще паднат пак на предишните цени или ще останат на същите като днес. Имам предвид, че вчера цената на билета, който ме интересува беше 260 лв. Днес е 400 за два билета. Утре ще се върне ли пак на 260? Някой има ли наблюдения какво се случва с цените след промоцията? Дано го обясних правилно   Embarassed
Благодаря предварително!
Не, утре няма да стане на 260, но след няколко дни ... кой знае може да стане и 220.  Laughing
Вижте, знам, че има 2-3 души в тази тема, на които трябва да благодарим и венцехвалим, че дават информация, която така или иначе я пише на сайта на компанията.

Ок. Живи и здрави. Нищо против нямам.

Но когато тези хора започнат да се занимават с врачуване, няма как да не се намеся.

Който и да било в този форум, ако ви обяснява какви ЩЕ бъдат или НЯМА да бъдат УТРЕ цените на УИЗер, си е пълен шарлатанин. И просто си чеше езика.

Моля, "управителите" на тази тема. Отговаряйте си за багажи и чекиране и запазени места, бъдете полезни на този, който смята, че сте му полезни.

Ама не се занимавайте с прогностика и гледачество за събития, които не зависят от вас. Не е сайт за екстрасенси все пак.

"Прогностиката" и "гледачеството" могат да бъдат резултат от лични наблюдения на движението на цените във времето. Лично аз съм стигнала до подобни заключения на базата на такива наблюдения, така че изказването на лично мнение не може да бъде разглеждано като висша екстрасенска сила.
Нямам представа какво провокира подобен негативизъм у Вас, но не смятам че темата е място за себедоказване и повишаване на собственото Ви его за сметка на хора, които са помогнали не веднъж на много потребители в нужда. Какъв е проблемът човек да изрази лично мнение, това не е ли форум, който предполага точно това? Желая Ви приятен ден и малко повече положителни емоции.

# 531
Не мисля да водя спамочат с никого. Каквото имах да кажа по темата, го казах.

# 532
А аз докато се чудих вчера по обяд - взеха, че вдигнаха цените до късния следобед и съответно се отказах. Сега ще чакам някоя нова промоцийка ....

# 533
То пък, какво ли каза

# 534
  • София
Защо пък да не си кажем мнението ?
Без да търсим отговори или чат.
В тази тема, както и други има няколко човека, като Мимии, Woman^In^White, да не изброявам, които дават сърцето и душата си да са в помощ.
Това, което пишат, в никакъв случай не е това, което се цитира/дори не ми се преписват епитетите/.
Напротив, мненията им са изцяло изградени на дългогодишен опит и много пътувания.
Хората им вярват и им се доверяват изцяло, включително и аз.
Аз също, без да имам дарбите, които бяха изброени, мога с голяма точност да предвидя ходовете и цените.
Факт е, че без много да се напрягам успявам да си купя най-изгодните билети за десетки полети, в повечето случай без промоция.
Номерата им с промоциите са отдавна известни, проследила съм всичко изкъсо и подробно.
Ако известен процент успеят, другите са излъгани.
Многократно предупреждавах за това, но всеки сам прави своя избор кога и как да резервира.

Но не това е въпроса, написах това, с единствената цел, че ако продължава да се пише по този начин ???
То полезните теми ще останат без своите най-компетентни хора/вече се случи няколко пъти/, които едва ли ще търпят подобна критика, нямаща нищо общо с истината.
Аз лично им благодаря за времето, което отделят, не да гадаят, а да бъдат полезни с всичко, което знаят и са изпитали на гърба си.
 Hug    bouquet 

# 535
То пък, какво ли каза

Joy Joy

# 536
Напълно подкрепям Блед и изразявам своята голяма благодарност на нея, на Мимии, на Роца, Woman, Roje, Брадли и т.н. които са абсолютни вдъхновители за пътешествия и без тях темите ще станат направо скучни.
Но... Светът е голям... Хора всякакви... Колкото и човек да не обръща внимание, все ще се намери някой да му размаже усмивката на лицето.
Благодаря на всички позитивни и добронамерени хора в темите за пътувания за чужбина.

# 537
Двете имена стигат, винаги съм купувал билети с две имена, вкл. на жена ми, която има 6
Много ти благодаря. Някой друг ще потварди ли това?  Embarassed  Wink
Брат ми е регистриран в WIZZ Discount Club само с име и фамилия и като купува билета така му излизат автомати4но двете имена без да има вазможност да се добави презимето.

# 538
Двете имена стигат, винаги съм купувал билети с две имена, вкл. на жена ми, която има 6
Много ти благодаря. Някой друг ще потварди ли това?  Embarassed  Wink
Брат ми е регистриран в WIZZ Discount Club само с име и фамилия и като купува билета така му излизат автомати4но двете имена без да има вазможност да се добави презимето.

И аз съм само с 2 имена... На всички резервации

# 539
Като съм се регистрирала в сайта на Уиз съм си попълнила името MARIA, в Париж ми направиха голям проблем на прибиране, защото в личната си карта съм MARIYA. Бягах на гише за документ за идентичност на имена....
Вчера се възползвах от промоциите и резервирах за Малта, 8 март догодина   Mr. Green (за тази година сме си изчерпали лимита за задгранични пътувания, бяхме планирали за догодина вече и що пък да не се възползвам - 140 лв за два двупосочни, днес за същите дати е 490 лв...). Платих през ДСК Директ, още нямам потвърждение за резервацията, но нали отнема технологично време..Сега влязох с идеята да си променя името на Mariya, но при опция 'промяна на лични данни" полето за името е неактивно...Т.е. мога да променя всичко, но не и името си...  newsm78Нямам спомен при чек-ин-а дали се въвеждат имената наново или автоматично на бордовата карта излиза името от сайта....

Общи условия

Активация на акаунт