WIZZ AIR 17

• 69 358
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ей така ме мъчи един индиански въпрос...регистрирах се в сайта на Уиз и получих съобщение с банкова сметка в Авиокомпанията, скрит код и персонален номер. Да разбирам ли, че при закупуване на бордна карта трябва да преведа въпросна сума от моята банкова сметка в горепосочената такава /на Уиз/? newsm78

# 676
  • София - Варна
Трябва да платиш до 24 часа след запазването на билета. Бордната карта се разпечатва след чекирането, което става след закупуването / платени билети.
1. Запазва се билет.
2. Плаща се до 24 часа след 1.
3. След няколко дни статусът в сайта вече е Потвърден.
4. Регистрация /онлайн чекиране/ от 30 дни преди полет до 3 часа.
5. Разпечатване на бордната карта.
6. Приятен полет.

# 677
@sss197, сигурно не съм била достатъчно ясна: ще купувам през септември бордна карта, а дотогава регистрацията ми в сайта остава ли валидна? Thinking

# 678
  • Луната
@sss197, сигурно не съм била достатъчно ясна: ще купувам през септември бордна карта, а дотогава регистрацията ми в сайта остава ли валидна? Thinking

Регистрацията ти остава.
Не купуваш бордна карта, а самолетни билети! В последствие след като имаш потвърдени билети правиш онлайн чекин, при който бордната карта се генерира. А онлайн чекина се прави от 1 месец до 3 часа преди полет.

# 679
Аха....и къде да приведа парите, в тая "измислена" моя нова банкова сметка ли?! Това сигурно ли е, че Уиз ще ги получат, да не се завтурчат парите нанякъде другаде неочаквано... Shocked

# 680
  • Луната
Аха....и къде да приведа парите, в тая "измислена" моя нова банкова сметка ли?! Това сигурно ли е, че Уиз ще ги получат, да не се завтурчат парите нанякъде другаде неочаквано... Shocked

Не няма смисъл да вкарвате пари по уиз сметка. При закупуване на билети след като минете всички стъпки ще ви попита дали ще ги платите с карта или по банков път. Ако платите с карта веднага ви потвърждава закупуването на билети и ако има 1 месец преди полета можете да направите онлайн чекин. Ако изберете с плащане по банков път - трябва да имате поне 2 седмици преди полет. Тогава плащате по сметките на уиз едната е в Сити банк, а другата в ДСК като изписвате като основание за плащане 6 знаковия код за номер на резервация.
Получавате потвърждение за плащане до 5 работни дни.

# 681
Ох, аз съм в Германия и да правя превод до Бг.... ами той отнема поне 5 дни докато сумата пристигне в Бг...Няма ли друг начин, т.е. да преведа в тукашна немска банка?! Sad

# 682
Можете да платите с карта - получавате веднага потвърждението на резервацията си.

# 683
  • София - Варна
Плащане веднага с кредитна карта. Не е задължително да е на твое име. Може на близък.

# 684
Ах, да... забравих да "кажа", че картата ми е PAY. Това би ли било проблем, в случай, че реша да заплатя през нея?! ooooh!

# 685
  • Луната
Ох, аз съм в Германия и да правя превод до Бг.... ами той отнема поне 5 дни докато сумата пристигне в Бг...Няма ли друг начин, т.е. да преведа в тукашна немска банка?! Sad

Нямате ли кредитна/дебитна карта?

Ето това е банковата сметка за Германия:
Цитат
Германия
Euro (‏EUR)

SWIFT код: CITIDEFF
        Номер на сметка само за вътрешни банкови преводи: 0214341018
        Бенефициент: Wizz Air Hungary Kft
        BLZ: 50210900

Номер на сметка само за международни банкови преводи: DE56502109000214341018
        Бенефициент: Wizz Air Hungary Kft
Взето от тук: https://wizzair.com/bg-BG/BankAccounts

# 686
Притежавам и двата типа @Woman^In^White . Благодарско за разясненията и за упътването в Германия!!! Ще се възползвам от него, а ако все пак нещо оплета калците ми разрешете отново да Ви досадя...Сега ще разгледам подробно линка. С най- добри пожелания за прекрасно лято и желани дестинации!!!  bouquet

# 687
  • София
Здравейте!

Търся билети за конкретни дати. Когато отправя търсенето за един човек цените са едни 154.99/314.99, а когато пусна търсенето за трима души, стават други- 174.99/369.99.  Един полет, пък различни цени… newsm78

# 688
Здравейте!

Търся билети за конкретни дати. Когато отправя търсенето за един човек цените са едни 154.99/314.99, а когато пусна търсенето за трима души, стават други- 174.99/369.99.  Един полет, пък различни цени… newsm78

Това се получава, защото има по-малко от 3бр. билети на по-ниската цена.
Пробвайте с по-малко бройки и вижте как се променя цената.
Тогава си направете сметка как ви е по-изгодно да си купите билетите.

# 689
  • Sofia
Налага се дъщеря ми да пътува сама тази година. На 14г. е.
Знаете ли изискванията на Wizz за такива случаи или да ме насочите къде да прочета?

Общи условия

Активация на акаунт