КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 784
  • 742
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Хлебарките ходят по апартаментите, в къщите ги няма. Но, пък всяка пролет в къщитесе явяват мравки. Докато живеех в къща не успях да се справя. Както се появяваха, така и изчезваха. Неочаквано. Иначе, да, много по симпатични са от хлебарките.

Не знаех това за дафиновия лист и лайката за мишките, Грети. Ще сложа по мазето и тава на вилата. Благодаря ти!

# 241
  • в малка спретната къщурка
След вечерната проверка около масата,задължителна всяка вечер установихме,че състава е на лице .Сега Фенчо е върху кабаретната си дама-спалнята и си гушка дистанционното. Свеки-наличната ми съдомиялна е в почивка и ще трябва да си тръкна чиниите сама. Joy Joy Joy.Тя съдомиялната ми не е в ред отдавна,но няма как да я сменя.Ще си я кътам до живот. Joy Joy Joy
След днешния бурен вятър,сега е спокойно след падналия дъжд.Утре съм по сериозни дела на село,но от понеделник,ще си крада по малко време с мотиката.
Момичета,ако можех,нямаше да се замисля за присъствие на утрешната среща,но си запазвам правото за друг път.Макар и да не присъствам,много се радвам,че си правите купони.Действате ми зареждащо. Heart Eyes
КАГ, дано свършиш всичко от заплануваното.Да ти се сбъдне всяка дестинация от изброените.
Само прах ръся против мравките.След всяко измиване,пак прах и така редувам.До сега не съм ги преборила.С хлебарки среща съм нямала,но знае ли човек newsm78.....
Днес направо надминах себе си.Медала къде е? hahaha

# 242
Маринка Hug обещавам ти че ще ти изсуша  дивесил.
Айша при нас се пресякоха просешките посещения по апартаментите от както си сложихме домофоната система. Ние сме малък вход   и се познаваме .
КАГ Hug чудесна екскурзия сте си направили.! Гледала съм много пъти този маршрут,здраве и живот ще ги посетим тези обекти. Мечтай си мила да отидеш на тези красиви градове и рано или късно  ще стане. Когато човек много го иска , все се случва . Много съм доволна че през 1989 година , точно преди демокрацията имах щастието да посетя за една седмица Ленинград(Санкт Петербург) и Москва с влака на дружбата. Бях 10 години секретар на профкомитета и ме наградиха с  екскурзия.  Точно тогава бяха Пловдивските тържества във Ленинград. Такава архитектура , толкова зелен и красив град е Санкт Петербург , такава история има  ,толкова дворци , такова богатство и красоти ,че не може да се опише.  Ние и предната година 1988 година  цялото семейство бяхме за  един месец в Москва ,  но не може да се сравни в никакъв случай с Ленинград. та това изкярих от общественият ми живот и съм щастлива ,че успях да видя този прелестен град.

Лека и спокойна нощ мили  приятелки ! smile3524 1countingsheep smile3524 smile3524 newsm51 newsm51 newsm51

И аз не знаех за мишките с дафинов лист и лайка. Ние слагаме електрическите уреди в контактите за мишките и да ви кажа има ефект. Мравките аз ги пръскам с препарат AROXOL -за хлебарки и мравки е. Аерозолна опаковка е - зелена. От Баумакс си го купувам. Мравките са много упорити и преди какво ли не слагах и няма оправяне с тях , но като напръскам  по пътечката им , изчезват.
Не мога да се вредя да публикувам hahaha голяма навалица на вратата .. Фури Hug прегръдки от мен ! Ние с теб заедно ще отидем на среща в София, уговаряме се , колко му е... Hug  love001

# 243
  • Кубрат/ Пишурка
 Момичета, благодаря ви за пожеланията към Галена и мен! Hug Hug Hug

ГРЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВНУЧЕТО ТИ! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

За мравките - пробвайте със стрит тебешир по пътя им. У дома - хлебарки по 5-6 см! Уж купих едно устройство от нета, дето гонело мишки и хлебарки, ама ...нъц!
Момичета, правят ми УП2 . като се пенсионирам и ми дадат "големите" пари \осемте заплати \ ще дойда на срещите ви поне.....един път Joy Ама ще дойда! Юли-август! А сега правете репетиции!
 Луси, сблъсках се с теб на входа, но поне те прочетох. И аз имам чудесни впечатления от Ленинград. Брат ми беше там студент и през далечната 1984 ходихме с майка и татко. ММ не го пуснаха тогава, че не бил кръвен роднина....Е, имаше и такива неща. Но впечатленията ми от Петерхоф и до сега са ми пресни в паметта!

# 244
  • в малка спретната къщурка
Луси,прегръщам предложението.Прегръщам и теб.От кога не съм те срещала на живо newsm78,от Пловдивската среща..Дано осъществим една такава среща,а може и крак да повлечем за други.

# 245
  • София
Фури,Янке, вие само елате - ще свикаме извънредна среща. Надявам се до тогава Скъпия да си избере обувки.
Против мравки, хлебарки, дребни мушици и подобни домашни любимци от години ползвам  Пестигон http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=product_info&am … ;products_id=1597. То е 1 ампула, размивам го в пулвелизатор с 500 - 700 гр. вода и пръскам навсякъде. Затварям, излизаме за 2 -3 ч., после проветряваме. От както ми го препоръча продавачка в зоо магазин се родих. Нямаме си хлебарки вече, а преди това си идваха редовно. Всяка година виках фирма да пръска, след месец и някакви примамки слагаха, но любимците пак се явявяха.

# 246
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Я , да не изпусна и последния вагон ...  Joy
Да поздравя рожденниците , че още малко и станало утре. Laughing

Грети , да е живо и здраво , весело ,
щастливо внучето!

Честит рожден ден и на Галена!
Да е жива и здрава! Много любов и късмет!

# 247
Здравейте девойки.Преди доста време се появих тук ,нооооо разни неща ме възпрепятстваха и зачезнах за не много кратко време.

Embarassed

Сега ако момичетата ме приемат,ще ми е драго да се включвам в седянките ви.

Сега съм малко в болнични и се надявам да имам време да почета малко назад,че да вляза в релси.

За сега лека нощ и сладки ,спокойни сънища.

# 248
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроо! Аз уж днес щях да спя поне до 7, но....Поне кафето да сервирам:

ri4ko, добре дошла отново!

# 249

Има велика мъдрост в това, да запазиш умението си да мечтаеш. Мечтите правят живота ни интересен и осмислен.
Анатол Франс
    А и друга мисъл-Човек е толкова голям-колкото са големи мечтите му.
  Рано, рано помечтахме. Добро утро и от мен ранобудната-ще кажеш че на работа ще ходя-е не мога да свикна с отпускарската вълна.Да Ви се оплача-за събуждане в 4 часа без да искам си ударих и челото-за доразкрасяване-дано не посинее-и като се разсъних-гледах едно предаване за Гюрга Пенджурова-певицата на Трънския край-не знаех, че е завършила оперно пеене в Прага-предлагали са и да остане в Чехия-но тя да не прекъсне връзката си с корена...
  Със закъснение ГретиНека само Ви радва милото внуче.
  Айша-Пламен сдобили се с нови обувки-питам-защото аз съм същата-с месеци търся-много трудно избирам-като учех в София 80 те години-няма да забравя как обикалях с високите токчета по магазините-и от неудобните обувки стигах до ужасни бъбречни кризи-та накрая от Варна си купих.
  Здравче-и на мен ми се наложи да ми вадят нокът на десния крак на големия пръст-с упойка е-не се притеснявай-беше лятно време-като ставах от леглото-бях залепнала...и след десетина дни бях в София на лекции-и за мой голям ужас и друг нокът ми се заби и започна да боли-сетих се гореща вода с разтворен в нея сапун-и ми мина-не тормозих столичните лекари...
  Май много се разписах-пък и аз искам медал като Фурийка-майтап бе Уйли...
  Приятен и спорен да Ви е деня!

# 250

Добро  утло момичета ! Hug
Благодаря за кафенцата на Янчето и Дидимити , а от мен
слънчеви теменужки !

Дидимити  Hug рано , рано ти е просветнало  в главата.Неприятно е , дано да не ти посинее.
Ричко Hug включвай се спокойно , споделяй си ,важното е да си добре и да ти е приятно при нас.
Аз още си пия кафето по пижама ,размотавам се , но ми се и полага де Grinning
Днес е и празник Томина неделя . Само ще приготвя нещо за ядене и почивка.
Времето е много неприятно ,силен  студен вятър.
Приятна , весела среща софийски момичета ! Hug : lalalala lalalala lalalala lalalala cheers cheers cheers  food010  food010 lalalala

Спокоен  ,приятен почивен ден на всички готини  !!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 251

Наминах ,размечтана...Ако можех да се телепортирам

# 252
Привет девойки мили Hug
Да чиститя първо рождения ден
на сестричката на Аритка, да е жива и здрава и винаги да споделят безценната сестринска обич!
на внучето на КАG, да расте здраво и умно дете, да изживее най щастливото детство!
]

Борянче, само два часа  и половина е пътя до това място и мечтата ти се е сбъднала Hug
На ри4ко добре се завърнала, но нещо хич не си спомням newsm78 newsm78 newsm78. Надявам се този път не само да се завърнеш но и да останеш Simple Smile
На софийските девойки хубава , както винаги, среща и  ще ви излъжа ако ви уверявам
 че не ви завиждам Peace
 Хубава неделя на всички ви милички Hug
[/b][/i]

# 253
  • София
Хайде и аз в редичката на разписалите се.
Добър ден станало... Аз днес се успах, станах и за компенсация направих на ММ и брат ми палачинки.

RI4KO, добре дошла. Било каквото било. Дано лошото е назад, а хубавото да предстои. Като ни изчетеш ще се убедиш, че тук с конкурс са събрани най-позитивните и добронамерени баби Simple Smile Пиши, споделяй, разказвай. Ако поискаш, даваме съвети безценни, безплатни, безкористни. Непоискани съвети аз поне не давам Wink И каквото знам, си остава в мен...

ДИДИМИТИиии, жалко, че си си спретнала такова събуждане spoko. Добре, че не е било такова bash  Wink. Опитах твоето кафе, сега да видя Янчето какво го е направила

Ранобудна ЯНЕ, тенкю баба, пак да направиш smile3501

БОРЯНЧЕ, като тръгнеш за там вземи ме да ти нося куфарите и кутиите с капелите Wink

ЛУСИ, КАРИ, ще ударим по едно за ваше здраве, пък ако ще да се разчуе...

Томина неделя е и ви забранявам да чистите. Нека си стои така, неподредено и непочистено, автентично. Ама и аз като Луси ще спретна  набързо едни пелмени, салатка и чао мъже. Отивам на купон с готините, ама преди това трябва да се приведа в ред 4470 pletka newsm56

# 254
Приятна среща, софиянки!!!
На другите момичета приятна, мързелива неделя!

Още един път благодаря за пожеланията за РД на внука!
Скрит текст:
Благодаря за съветите за борбата с мравки и разни други гадинки, които нарушават спокойствието  на добрите домакини!

Общи условия

Активация на акаунт