КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Борянка скъпа, честит имен ден.Бъди здрава,остани винаги такава, каквато си, сърдечна, мила, талантлива. И нека дългоочакваното събитие те направи още по щастлива!

# 616
Честит имен ден на Галенка и на Борянка! newsm51 newsm51
Момичета, да сте живи и здрави, много радост, щастие, късмет! newsm10
Весел празник! Наздраве! cheers

Хубав празничен ден! След обяд съм на разходка до парка в квартала ни! newsm62

# 617
  • София
Добро утро, момичета!
Честит празник!!!

# 618
Из софийско равно поле
свети Георги се задава
со велисопедо.
 newsm39
Насреща му змей горянин ... и т.н.
 #Onfire
Свети Георги разяри се ,
шашката извади.
Окна срещу змей горянин со велисопедо.
 smile3540
Наръчка го, намушка го,
ептен го утепа.
И накрая го прегази, со велисопедо!
ЧЕСТИТО НА ИМЕНЯЦИТЕ! Всички змейове да преборят!
 People Cop smile3519
Честито и на войнишките съпруги, майки и баби - Фло, Ихаnewsm51

# 619
Всъщност днес бил голям празник и важен светец се чувства. И бранителите на земята ни,педята останала наша  безценна земя празнуват. Педя земя и  шепа бранители.Но под знака на един победоносец...не е малко. Живи и здрави всички празнуващи,техните близки и сякаш видях една сплотеност ,нещо рядко  срещано вече по нашенско,зарадвах се и се умилих. Излизах до центъра ,всички ми се усмихваха,може би аз бях усмихната...и така се почва хубавото...Да хапнем ,да пийнем  и тея три работи и   утре отначало....Хубав да е денят ви ,дами...

# 620
  • тук и там

Гергьов ден е днес.Честит празник на всички именници!
Бъдете живи и здрави,много щастливи и много усмихнати!
С гордост и достойнство носете името си,и нека Свети Георги да бди над вас!
Весел празник!

# 621
  • София
Свети Георги ,тебе молим .Дай ни сили с нашта орис пак да се преборим...
Честит празник на армията,на Жоро,ГериГалена, Боляна и милото на Тану.

Ние след малко отиваме на манастира да се помолим.

# 622
  • София
Честит празник!
Да са живи и здрави всички Гошковци, Гергани, Галени, Ганки и Гинки!
Честито и на военните!
Всички да сме здрави, силни и засмени покрай тях.
Много топло и приятно е тук. Разходих се по слънцето.

# 623
  • Кубрат/ Пишурка
 Да се обадя пак. Имам ярешко от Великден във фризера - в момента се вари. Ще го направя с лопуш и една шепа ориз. Тъкмо ще почетем празника, а и за утре ще има. Моята именичка е на работа - при частника няма шест-пет! Но поне ще й платят празника.
Борянке, теб съвсем те забравих \ зло да те забрави! \ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДОГОДИНА ДА ГО ПРАЗНУВАТЕ В РАЗШИРЕН СЪСТАВ!

Днес ходихме в центъра на тържествата. Имаме нова придобивка - оръдие-гаубица. Имаше и гергьовденска люлка, музика....Абе постарали са се и беше много тържествено.

https://www.facebook.com/273963366038626/photos/pcb.633818020053 … ype=1&theater

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 17:52 от Янче-то

# 624
Яне ,скоро видях ,че има директен автобус от Плевен до Кубрат ,да ти кажа ,пък да помечтаем...

Благодаря на всички за пожеланията ,добре ми идват да знаете...имам настроение   и  гледам на света с усмивка

И четох протести да не ядем месо пред светия  синод...минаваме на трева ,ама и цветята имат памет ,имаше изследване...откачени  много се навъдиха

# 625
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !  bouquet  bouquet  bouquet
Честито , на имениците!  bouquet  bouquet  bouquet
Весел празник на празнуващите и семействата им.Борянка,Яжка,Римар,Янчето и Тану. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес си направихме чудна разходка.Отпрашихме още в 8 часа и се прибрахме в 14 часа.Сдобих се с дамско сърце-розово и бяло.За второто,дори не подозирах,че съществува.Днес е празник на града и да не пропуснем циганията, хапнахме и се пуснахме  по стъргалото.Сега ще изляза да си насея цветята и ето дошло време,да слагам пак маса.
Ивлин, разказа ти е прекрасен.С коя фирма пътувахте? Нещо ме сърбят краката.
Ще трябва и колет да стягам за утре.То всичко е готово,но трябва да се опакова.

# 626
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит имен ден на всички празнуващи!
Честит празник на Борянка, да си жива и здрава!   bouquet
По повод предложението /евентуално/ за национална среща в Карлово, аз съм насреща. Местоположението е удобно за всички - на средата между морето и София. Ако решим да бъде там - ще проверя къде може да се нощува и ще направя резервациите. Аз се връщам в края на май от внучето и до края на август съм на линия.
Аз днес, на връх празника, се правих на бояджия. Мазах терасата, че я бях окъртила и трябваше да я приведа в приличен вид. Как издържат майсторите-бояджии на тази хамалогия, направо не ми побира главата. Аз от 2 кв.м. капнах и едва мърдам. Но пък съм горда с резултата.
В понеделник пристига внучко с малката щерка и една седмица ще са при мен. После за десетина дни отиваме в Германия да се гледаме на местна почва. Мама и тати имат годишнина и са решили да си подарят почивка в Египет, а аз и леля ще се правим на гледачки. Ако се питате защо в Германия - защото той ще си ходи на градинка, не може да отсъства толкова дълго време, иначе трябва да платят таксата без да е ходил, а тя никак не е малка /около 900 евро/. До 14 ч. ще е на градината, после го поемаме ние. Вече нямам търпение да дойде понеделник и да си го нагушкам.
Хайде стига толкова, че стана ферман. Прохладна вечер, милички  Hug Hug Hug

# 627
Честит имен ден на всички, които  празнуват днес! Да са здрави и винаги победители!
Скрит текст:
У нас също има именници- големият ми син и аз.
Отпразнувахме  с трапеза вън на двора, защото времето беше прекрасно.
Лошото е че аз сега съм  ужасно хремава и направо носът ми тече. Още предиобед усетих слабо, ама сега вече едва я търпя. Освен това в последно време вече 3 пъти  внезапно ми призлява. Трае не повече от 5 мин. Мерихме кръвно, кардиограма- няма проблеми. Не знам на какво се дължи. Последно се случи вчера на път към вкъщи. Явно ще трябват по-сериозни прегледи и изследвания. Е, оплаках се! Извинявайте!
Лека нощ!

# 628
Малеиииии! От шетане и от гости не мога да се вредя да почерпя. ММ  и той е от кал Joy Joy Joy
та за негово здраве - заповядайте виртуалната ми почерпка.

Честито  на всички празнуващи - Жоро на Яжка, Гери на Римар, Галена на Янчето, домашния батальон на Фло , Борянка, Грети и голямото ѝ момче newsm51

Грети, честито ти християнче!

Добре дошла, Лус! Hug

Иви, благодаря за виртуалната разходка!

Танита, направо ти завиждам за сръчния мъж. Ако не зашия копче, ММ си го връзва с тел, но игла няма да пипне. За други неща няма и да разказвам, че не е за разказване  #2gunfire

Айша, англичанката е добре. Чуваме се, виждаме се през ден на скайп, но днеска реваха с баща си.
Сигурно заради празника. Справят се добре с гаджето, но ѝ е мъчно за дома. Ама така е решила, така го е направила.

Ще бягам до банята и ще се хоризонтирам, че утре съм първа смяна на работа.

Лека и мека на всички ви smile3507

# 629
  • София
Тану, няма начин да не им домъчнява понякога. Нали са двама, ще се подкрепят. Пък може и на почивка да дойдат, да се напекат на слънчице.
При нея влажно и ладно ли е като на големия остров? Може би по-нататък ще трябва да и изпратиш Вигантол/вит. Д/. Чувала съм от българки в Лондон, че го пият периодично.
КАГ, да не би да е хипогликемия?
Случва ми се понякога и трябва да хапна нещо сладко.
Танита, аз също малко завиждам за ДС - прави всичко, сръчен е. И майка ми цял живот си мечтаеше за такъв мъж.
Нищо, в  другия живот...
Лека нощ от мене.

Общи условия

Активация на акаунт