Кошмари в кухнята Тема 2

• 152 456
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 795
# 796
  • София
Собственичката, която пука с приятелките си по 900 кинта на вечер е мега противна. Mr. Green

Пука тя, с една нула по-малко  Joy Наистина беше ужасна.

# 797
1 готвачка, 3 сервитьорки и 1 барман..
Могат да си наемат още 1 готвачка, а сервитьорките да са и барманки и да са по - малко.

# 798
ooooh! тези заведения не минават ли някакви сертификации преди да започнат работа?
Категоризаци и т.н.т ? Къде е ХЕИ?
ХЕИ /сегашното РЗИ/, отдавна не се занимава с хранителни обекти.Това се прави от Агенцията по безопасност на храните.

# 799
  • София
Това издание на предаването нещо не може да ме грабне. Sad А Ман1ев е станал някак си ....по-мазен.  Mr. Green

# 800
  • Пловдив
А снощи?Карлово-градът на любовта Crazy Розовото е любим цвят на собственика,бивш военен. hahaha
И Манчев кво меню им предложи... ooooh! Гъши дроб?

# 801
  • София
Много беше смешен военния, аз много му се смях. И как се вживяваше. Заповеди издавал  Joy

# 802
Снощи голяма пародия беше, през цялото време си мислех: "не, ти сериозно ли?!" и "откъде пари за тия глупости?!"
Предвид персонала, най-удачното име на комплекса е "Къщата на тъщата"

# 803
Много се смях със собственика. Вярно беше пародия. hahaha

# 804
Хилих се, смях се, ритах от смЕх!

До момента, в който наШто момче- Манчевото, не откачи на тема
сьоНга, гъби, люспа от картоф, гъши дроб на тиган, шИкалад, каперси иииии  Joy
Изтървах менюто от хилеж!
Манчев  bouquet
У забутан ресторант се намираш бре!
Хората не живеят с твоето меню! Събуди се!

# 805
 Joy Joy менютата му са връХта за такива ресторанти. Като в с Градина  Mr. Green
собственика му каза, че обедната почивка на хората е 30-45 мин, къде ти време да ходят за обедно меню. Но видиш ли, точно тоя ден отишли  Mr. Green Как няма да идат, като са с покани за снимките хората. Както за деня преди, така и за де ня с ремонти. Случаен не може да иде там.

# 806
И все пак ми допадна идеята, че хотела и ресторанта имат тема, някакви идеи, база, гледка.
Имат нужда от по - добър персонал и мениджър с опит в туризма.

# 807
Малко в повече ми дойде романтиката в последния епизод.   Laughing И както каза Манчев-много вожд-малко индианец. Този управител, другия управител, третия собственик...бачкатори няма  Laughing

# 808
  • sofia
Това е най-кичозният ресторант! То цвят, то аксесоари, то изказ!  hahaha
Интериора, след декораторите на предаването, беше станал още по-потресаващ! А ми се струваше невъзможно!  Laughing

# 809
  • София
Кичозно....Сладникаво.....2 имена....Този комплекс едва ли ще има много посетители.

Общи условия

Активация на акаунт