Кошмари в кухнята Тема 2

• 152 452
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 810
  • sofia
Би било много подходящо за ромски сватби! hahaha

# 811
Съдържателят  е писал в фейсбук, че месец след снимките са затворили поради липса на персонал.Готвачът избягал с оборота, готвачката получила предложение за работа в чужбина.От началото на годината и хотелът и ресторантът не работели поради липса на персонал,а не заради липса на клиенти.

# 812
нищо чудно, цялата история там беше пълна пародия...Манчев сваля все повече нивото...

# 813
Много е грозно отстрани, когато жени коментират с такава злоба, омраза, ирония.....и да не казвам по-силни думи ooooh! Sick И то за хора, които се опитват да направят нещо Stop

# 814
  • sofia
Много е грозно отстрани, когато жени коментират с такава злоба, омраза, ирония.....и да не казвам по-силни думи ooooh! Sick И то за хора, които се опитват да направят нещо Stop
SickОще по-грозно е мъже да коментират потребителите на тема, в женски форум!  Sick
Иронията е характерна, в обсъждането на сеирджийски предавания.

# 815
Преди време бях на почивка в Карлово и нощувах във въпросния хотел. Беше много чисто и храната беше вкусна, а аз съм много претенциозна. Явно са имали друг персонал по това време. Потресена съм от менюто, което им предложи Манчев.  Shocked

# 816
  • София

То защото твоите постове са пълни със сърчица, добри думи и розови облачета. Или на на теб ти е разрешено, защото си мъж?  Smile

# 817
Преди време бях на почивка в Карлово и нощувах във въпросния хотел. Беше много чисто и храната беше вкусна, а аз съм много претенциозна. Явно са имали друг персонал по това време. Потресена съм от менюто, което им предложи Манчев.  Shocked
В началото на предаването казаха, че имало още един собственик/съдружник на военния, който имал опит с кръчмите,  може да си хванала неговия период. Simple Smile

# 818
Тази вечер ще ми е интересно, защото познавам собственикът.
Дори не знаех, че си е направил ресторант.
Промото
https://nova.bg/accents/view/2017/03/20/176986/%D1%80%D0%B5%D1%8 … 1%8F%D1%82%D0%B0/

# 819
Сега изгледах епизодът с розовия ресторант. Дожаля ми за човека. Едно че не си разбира от работата, но кому нужно беше това гаврене с песента от Море от любов и т. н.
Има желание човекът, дано има  късмет занапред.

# 820
Манчев с тоя т-бон и с тези изгорени шишове ме уби  Stop
В Плевен бих си поръчала т-бон точно на две места.

# 821
То защото твоите постове са пълни със сърчица, добри думи и розови облачета. Или на на теб ти е разрешено, защото си мъж?  Smile

Разликата между мен и персони с вашия манталитет е,че не се гавря с хора изпаднали в немилост. #Sniper

Алиска какво е това т-бон?

# 822
Стек.
http://www.vivenda.bg/product/t-bone-steak#scrollTop=462
Не виждам Боби как може да го включи в менюто си.
Най-хубаво го приготвя един наш приятел, който е главен готвач и работи навън. Но дори и вкъщи приготвен пак не е никак евтино удоволствие този стек.

# 823
А кои са тези 2 места в Плевен на които би си поръчала?
И къде в крайна сметка се намира този ресторант Бар Грил,аз не можах да се сетя newsm78

# 824
А кои са тези 2 места в Плевен на които би си поръчала?
И къде в крайна сметка се намира този ресторант Бар Грил,аз не можах да се сетя newsm78
Ти познаваш ли Плевен?
Т-бон бих си поръчала в Лайфа и в панорамния на Балкан.

Общи условия

Активация на акаунт