Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 144 180
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Gotham City
Така, това, което искам да се оплача, не е точно, че няма да купя, но за мен си е чиста гавра с клиента.
Пазаруваме с ММ в Кауфланд, на мен ми се допи винце и се запътих към щанда с вината. Гледам, Фраголино Бианко 3,99, намалено от 5,95, пуля се, знам, че Фраголиното е по-скъпо, но си стои там едната бутлчица и решавам, че евентуално чистят количества по някаква причина. Да, ама мира не ми дава, и нали има едни такива скенерчета да се провери цената, проверявам аз - изненада, 11,90, което ще рече, че и на касата щяха да го маркират на толкова. Аз решавам да го взема и да викна управител на касата, да им се накрам, до колкото знам, не е законно да пише една цена, пък реално да е друга. Да, ама ММ добрия самарянин викна един служител да попита какъв е случая, на него не се карахме, защото реално той вина няма. Ама така се ядосах, от яд не го купих

# 436
Така, това, което искам да се оплача, не е точно, че няма да купя, но за мен си е чиста гавра с клиента.
Пазаруваме с ММ в Кауфланд, на мен ми се допи винце и се запътих към щанда с вината. Гледам, Фраголино Бианко 3,99, намалено от 5,95, пуля се, знам, че Фраголиното е по-скъпо, но си стои там едната бутлчица и решавам, че евентуално чистят количества по някаква причина. Да, ама мира не ми дава, и нали има едни такива скенерчета да се провери цената, проверявам аз - изненада, 11,90, което ще рече, че и на касата щяха да го маркират на толкова. Аз решавам да го взема и да викна управител на касата, да им се накрам, до колкото знам, не е законно да пише една цена, пък реално да е друга. Да, ама ММ добрия самарянин викна един служител да попита какъв е случая, на него не се карахме, защото реално той вина няма. Ама така се ядосах, от яд не го купих
Да е било подобно на търсеното от теб вино, сложено до грешен етикет? Доста често клиент взема нещо, след малко се отказва да го купува и го оставя, където свари. Съответно мога да оставя вино от 20 лева до етикет 3 лева. Peace

# 437
  • Gotham City
Да, знам, имаше покрай вината дори и тоалетна хартия, чаши и т.н., знам че често правят така. Но точно на етикета си пишеше "Фраголино, бяла газирана напитка, на вин. основа, 0,750"

Пак в Кауфланд ми се е случвало да купим мишка с етикет 15.00лв, на касата 35.00, която и в крайна сметка не работеше, май съм споменавала и преди, само че нямахме касова бележка да я върнем  ooooh!

# 438
  • Бургас
То това май е практика в почти всички супермаркети.

# 439
  • Gotham City
То това добре, ама да цакат надребно, така е лесно да ги хванем. Яд ме е, че не снимах  ooooh!

# 440
То това добре, ама да цакат надребно, така е лесно да ги хванем. Яд ме е, че не снимах  ooooh!
Мислиш ли, че е умишлено? За мен просто е пропуснато да се смени ценовия етикет.

# 441
  • Sunshine state
Мислиш ли, че е умишлено? За мен просто е пропуснато да се смени ценовия етикет.
Абсолютно. Работила съм в подобни вериги по време на студентството и знам,че е така.

# 442
  • Gotham City
Ми мисля го, не за първи път ми се случва, може би заради това така

# 443
И аз съм работила и знам, че няма такива нареждания да се слагат ценови етикет с по-ниска цена, с цел се вземе по-висока. Както и, че няма как някой да се облагодетелства по този начин. В тия магазини дебненето за грешки е ежесекундно. И знам какви наказания се отнасят при пропуск да се смени етикета, независимо при увеличаване или намаляване на цената, дори и при промяна на други неща в етикета, които нямат общо с цената.

# 444
  • Пловдив
didka pitka , на 40 градуса, всичко си беше така както винаги, само тези пусти панталонки  ooooh!

# 445
Пак Кауфланд!

Вчера купих тенджера под налягане от промоциятя. Кутията беше скъсана и в отвратително с стояние. А имаше само две и двете бяха отврат.  Е, взех я. Пробвах я. Няма такъв боклук! !!!! Дълбоко все едно в бидон бъркаш. Задължително ще се изгориш. Капака трябва да си културист, за да го отвориш. Доста е шумна като работи.  И накрая пържолите станаха отвратителни. Върнах им я!

Имам стара руска. Никога никакви проблеми не сме имали с нея. Тая я купих , заради това, че може да работи на индукцията. Да, ама не ! Нито стана по-бързо,  нито вкусно. Пълен боклук!  Да не говорим,  че от едно ползване й се развали дъното отвътре. А отдолу е толкова груба, че се притесних да не издере котлона.

Въобще кауфланд купуват боклуци по 3 лв и ги продават по 50 после.  А глупаците да купуват. Е, няма да стане! Писна ми да ни правят на идиоти!  Затова ограничавам покупките от там!

# 446
Относно хранителните им продукти и аз имам забележки, но в твоя случай с тенджерата, вината си е и твоя. Дълбока, плитка и другото там ти си го виждаш още преди да си го купиш, така че можеш да си прецениш дали ще ти върши работа, капака също. Не мога да се съглася, че онази руската, алуминиевата, дето я помня от детските си години, ще е по-добра от тази дето сега си я купила. Освен това в Кауфланд нямаш ядове при рекламации, даже веднъж на нас въобще не ни се наложи да обясняваме защо връщаме стоката. В това отношение поне са коректни.

# 447
  • оттам, откъдето започва България
Оффффф, сега се връщам от Кауфланд. Вече ще се разоря от намаленията им, а уж гледам да не купувам много неща и тръгвам със списък. От преоценените стоки си взех само орехи в шоколад 100 гр. на 0.69 лв. Страхотни са и се чудя дали да не се върна за още. Намалиха и яйцата, млечни неща много, кутиите за хладилник, които толкова се коментираха в лидълската тема, от дрънкулките не взех, на преоценените имаше и прахове, и течни прахове, и флумастери, т. х-я, капсули за кафе, бисквити. Бабите вдигат щайгите и обират всичко.  ooooh!

# 448
Няма вече да купя четка за зъби dontodent mittel от dm. Уж е ''средна'' ,а ми разкървави венците. Самата форма на четката (не дръжката) е много тясна и неудобна за ползване,защото дразни венците. По принцип съм си купувала и с по-твърди косъмчета,но не съм имала проблеми.Тук мисля,че стана така заради формата. Confused

# 449
Оффффф, сега се връщам от Кауфланд. Вече ще се разоря от намаленията им, а уж гледам да не купувам много неща и тръгвам със списък. От преоценените стоки си взех само орехи в шоколад 100 гр. на 0.69 лв. Страхотни са и се чудя дали да не се върна за още.
Недей, ще купиш още много покрай тях.
На мен Кауфланд ми е до работното място и на обяд уж за нещо за хапване или от промоциите и заминали паричките.
Та сега започнах сутрин преди работа, времето е по ограничено и купуването на неща, без които мога, макар и на промоция намаляха./по едно време можех да открия магазин за промоции от Кф/.

Общи условия

Активация на акаунт