Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 945
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Лютеница Bulcons Първомай  Sick Вкус, цвят и консистенция на долнопробно доматено пюре. По-скоро едва се доближава дори и до това. Нищо общо с лютеница, ама нищо. Реших да намажа филия и се учудих от тъмно червения, прозрачен цвят и консистенция на кетчуп, затова изрично погледнах да не би това да е доматено пюре, ама не, хората твърдят, че е лютеница  Mr. Green Свеки я донесе онзи ден, нямам идея каква й е цената по принцип, но явно е била на ултра промоцията, тя само такива неща купува... Може и да е лоша партида, но е толкова лоша, че как изобщо са я пуснали на пазара се чудя...
масова практика на производителите е да разместват така наречената "лютеница" с пюре от тиква,затова някои лютеници изглеждат оранжеви а на вкус са нещо средно между пюре от тиква и домат с малки търкалящи се парчета от чушка  Rolling Eyes

# 76
  • София
Никога повече няма да купя от топлата витрина храна и насипни салати от Т-маркет! Гадост!!! SadИмам съмнения и за правилното съхранение на колбасите .... Стигам до извода, че най-добре е да се пазарува от големите вериги магазини. Там контрола е по-голям.

# 77
Никога повече няма да купя от топлата витрина храна и насипни салати от Т-маркет! Гадост!!! SadИмам съмнения и за правилното съхранение на колбасите .... Стигам до извода, че най-добре е да се пазарува от големите вериги магазини. Там контрола е по-голям.
От топлата им витрина никога нищо.

# 78
малък съвет от мен като си купувате насипни колбаси тип шпекови салами оглеждайте вида им на самата витрина да не изглеждат много сухи/изсъхнали.може по-някои да има бяло по-тях,това не значи че не са пресни.примерно видите ли по-кренвиршите или насипна шунка,бекон и такива меса да са тъмни цвят и да имат бяла по-тях( побеляват заради солта в тях) и ви осъмни че са пресни не си купувайте.

# 79
Замразена пица VICI , просто суха коричка хляб с тук таме нещо нарязано за замазване на очите. Мразя замразени пици по принцип, ама тая е "върха" . Опитах да я снимам, но не излезе добре снимката, не знам вижда ли се колко е "празна"
Скрит текст:

# 80
  • София
Домакински гъби от ИКЕА. Буквално се разпадат в ръцете ти на 2-я ден.  Tired

# 81
  • оттам, откъдето започва България
 newsm78 Цената е меко казано висока за гъби. Аз от Пени си вземам и не ме е яд да ги изхвърлям, защото са на сносна цена, но не се и разпадат.

# 82
  • Sunshine state

Ужасно изсушава кожата и едва се пени. Много гаден сапун. Sick

# 83
  • София
И аз повече не бих си купила гъбите от Икея, наистина за 2 дни се смачкват супер много, за нищо не стават....

# 84
  • Cyberspace
Повече няма да купя препарат за съдове Pur.  Нищо общо с преди. Днес вече се замислих над това, след като търках като обезумяла черпака от супата с вряла вода и мазното си седеше отгоре. Изрових стар остатък от един друг "прост" препарат и го измих без усилия. По принцип не готвя мазнотии и рядко ми се случва да се сблъсквам с тях, затова и не бях забелязала. Малкото пъти, в които мия нещо мазно и то си остава мазно го отдавах на вечното ми бързане, докато мия чинии, ама не било това... Язък, че завлачих две огромни бутилки от него от промоция в супера, пфууу...

# 85
По същия начин награбих четворка BREF duo active от DM.
Не стига, че първото блокче нямаше аромат, ами и кошничката не можеше да се ползва за другите.
Някакъв дефект имаше и не влизаха.
С резерв съм вече към такива промоции.

# 86
  • София
Какво излиза? Промоциите са само за боклуци, за изтичащ срок на годност или ако е нещо ново, за зарибяване и после - боклук  Thinking

# 87
  • Cyberspace
Само тези двете, големите са ми от ултра промоции. Дори още не съм ги пробвала, ще ги оставя каше. Купувам си от малките опаковки по принцип и ги сменям, че ми омръзва миризмата бързо. Просто вече е боклук отвсякъде. Иначе това за промоциите си е 100% вярно.

# 88
  • гр.Пловдив
За Пур и аз съм съгласна Peace
Отдавна не е това,което беше..

Аз започнах да се разочаровам и от Емеката-та Confused
Тези дни установявам,че са започнали да я правят доста по-тънка и някак си ...спестили са поне 2см от ширината CrazyНе ,че е драма и ми дреме,но я харесвах,а по всяка вероятност ще ми отпадне от покупките.

# 89
Сирене "Елена" вакуумирано. Много солено.

Общи условия

Активация на акаунт