Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 324
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Емека и тоалетната хартия е супер тънка и домакинската .... а преди не бяха така, наистина ги развалиха...затова минах на Zewa, много по-добре е и не свършва една ролка за 2 дни....

# 91
Веднъж се излъгах да купя тоалетна хартия Perfex в голямата опаковка, мисля беше 8 или 10 бройки.
Рулата са почти двойно по-малки от тази с 4-те бройки и свършват за ден.

# 92
Емека и тоалетната хартия е супер тънка и домакинската .... а преди не бяха така, наистина ги развалиха...затова минах на Zewa, много по-добре е и не свършва една ролка за 2 дни....

И аз не я харесвам, явно директно съм попаднала на разваленото качество. Не харесвам и онази с Малчетата ли какви бяха. Попаднах на Фамилия, която изключително ми допада и тоалетната хартия и домакинската  Peace

# 93
  • София
О, Гери Simple Smile

# 94
RAZOR мамо!
Ужасена влизам да се оплача от RAZOR MEDIX!
Уточнявам, че съм добра домакиня, не съм някоя мизерница и се старая вкъщи да е чисто! Отсъствахме няколко дни от вкъщи, когато се върнахме се заех с кухнята. При тръгването в сушилката на плота бяха останали мокри няколко вилици и лъжици, когато я вдигнах видях, че са се появили някакви миниатюрни червейчета - по-тънки от косъм и около 3-4 мм дълги. Ужасих се, естествено, никога не беше ми се случвало. Веднага ги полях обилно с неразреден медикс рейзър, лилав, лавандулов. НИЩО! Плувха си и си щъкаха щастливо в лилавото езерце. Започнах да си изварявам посудата, минаха около 30 минути. Поглеждам гадинките - ПАК НИЩО! Представяте ли си? И ние си мислим, че убива нещо! Нъц!

# 95
 Joy ама ти си масов убиец бе  Joy  Препарата явно е хуманен към животинките и е био.
 И защо не ги махна тези гадинки,ами си прави експерименти как ще се гърчат и умрат.

# 96
А, не е био, не ееее! Кожата на ръцете ми я сваля от раз! Laughing

# 97
А, не е био, не ееее! Кожата на ръцете ми я сваля от раз! Laughing

Това са били тогава свръхустойчиви червейчета и трябва да ги пратиш за изследване Grinning
  Извинявай ,беше шега - просто си представих едно прекрасно лилаво езерце и плуващите червейчета там Grinning

# 98
  • гр.Пловдив
Лелееее хора,няма такава гавра просто,възмутена съм как се подиграват с и без това опразнения джоб на бедния българин ooooh! #Crazy #Cussing out #2gunfire newsm61

С мъжа ми сме л'бители на биричка+хубави мезета и тази вечер реших да се почерпим със суджук-отидох в Билла зяпах,чудих се и най-накрая избрах едно копитце на Бони т.н Карловски суджук по етикет ,а другото беше 100% телешки суджук на Маджаров от забележете някаква златна селекция ooooh!Двете мезета ми струваха почти 12лв и с охота се настървих за хапване...да ,ама не съм познала ooooh!

На Бони скапания суджук нямаше грам подправка,само леко киселееше,но нищо общо с вкуса на суджук,а бе под всякаква безвкусна критика-просто няма как да го опиша,защото просто нямаше ама никакъв вкус...

Ейййй братче този телешкия на Маджаров-няма такава гадна смрад на потни,вмирисали и вкиснати чорапи,с годност беше до 15.06 ,обаче вункаше на пор парясник Crazy ooooh!
Изобщо няма вкус на мезе ,набъкано с огромно количество подправки,за да змаскират сигурно направата на някаква гад от замразена 20 годишна пракрава,но ако този вкус на потни и вмирисани чорапи би трябвало да наподобява 100$ телешкото в съдържанието,егати и селекцията и 30лв килото  ooooh! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Останахме потресени и погнусени,т'ва не е държава,т'ва си е жива мизерия майкоо милаа ooooh! #Crazy Shocked #Cussing out #2gunfire
Хора не купувайте,тотална гавра си е това ,просто нямам думи #Cussing out newsm61 newsm61 newsm61

# 99
Скрит текст:
Лелееее хора,няма такава гавра просто,възмутена съм как се подиграват с и без това опразнения джоб на бедния българин ooooh! #Crazy #Cussing out #2gunfire newsm61

С мъжа ми сме л'бители на биричка+хубави мезета и тази вечер реших да се почерпим със суджук-отидох в Билла зяпах,чудих се и най-накрая избрах едно копитце на Бони т.н Карловски суджук по етикет ,а другото беше 100% телешки суджук на Маджаров от забележете някаква златна селекция ooooh!Двете мезета ми струваха почти 12лв и с охота се настървих за хапване...да ,ама не съм познала ooooh!

На Бони скапания суджук нямаше грам подправка,само леко киселееше,но нищо общо с вкуса на суджук,а бе под всякаква безвкусна критика-просто няма как да го опиша,защото просто нямаше ама никакъв вкус...

Ейййй братче този телешкия на Маджаров-няма такава гадна смрад на потни,вмирисали и вкиснати чорапи,с годност беше до 15.06 ,обаче вункаше на пор парясник Crazy ooooh!
Изобщо няма вкус на мезе ,набъкано с огромно количество подправки,за да змаскират сигурно направата на някаква гад от замразена 20 годишна пракрава,но ако този вкус на потни и вмирисани чорапи би трябвало да наподобява 100$ телешкото в съдържанието,егати и селекцията и 30лв килото  ooooh! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Останахме потресени и погнусени,т'ва не е държава,т'ва си е жива мизерия майкоо милаа ooooh! #Crazy Shocked #Cussing out #2gunfire
Хора не купувайте,тотална гавра си е това ,просто нямам думи #Cussing out newsm61 newsm61 newsm61
Това ще иде в Смешките Joy
И на мен ми се е случвало да купувам кисели и миришещи суджуци, но досега луканка и сушеница на Орехите  не са ме разочаровали. Опитах техния Петрохан и за съжаление, не ми хареса.

# 100
  • Sunshine state
Скрит текст:

Изобщо няма вкус на мезе ,набъкано с огромно количество подправки,за да змаскират сигурно направата на някаква гад от замразена 20 годишна пракрава,но ако този вкус на потни и вмирисани чорапи би трябвало да наподобява 100$ телешкото в съдържанието,егати и селекцията и 30лв килото  ooooh! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Това ще иде в Смешките Joy

Направо "рулира" от смях..  Joy Вече не броях колко пъти повтори това с чорапите,а онова за пора парясник е направо за "златната селекция".. hahaha

# 101
Пор парясник си е стар ... идиом.  Joy Joy

# 102
  • оттам, откъдето започва България
Страхотно словоизлияние! Joy Явно шока е бил голям. Между другото, хубава луканка и суджук миришат точно на мръсни чорапи, но трябва и да е с подправки.

# 103
  • Пловдив
@teddynm, какво правиш в Била? Там мезетата стоят със седмици. Не знам от кой квартал си, но ако си близо до Попов или пък имаш наблизо Триумф/Лекси - купи си луканка и суджук на Братя Къртеви или луканка и всякакви мезенца на Попов. Бони, Маджаров и т.н. - все боклучаво съдържание. Маджаров прави читави неща само за износ. На нашия пазар всичко е остатъци с подправки, както си се досетила сама.
А, сега се сещам и за трети вариант - суджук и Панагюрска луканка на Ритон 38.

# 104
Аз имам правило - щом някой продукт има реклама, особено по телевизията, НЕ купувам от него. За да заделят средства за реклама намалява качеството на продукта, или вдига цената му.

Общи условия

Активация на акаунт