Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 283
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Повече никога няма да пазарувам от get.bg.

# 211
  • Пловдив
Омекотител на My Forest, никакъв аромат няма. Вадя прането и не мирише на абсолютно нищо!
Че нали смисълът е да няма аромат?! Затова е еко -препарат...

Не съм го ползвала, но прахът им за пране е добър.

# 212
  • Gotham City
Омекотител на My Forest, никакъв аромат няма. Вадя прането и не мирише на абсолютно нищо!
Че нали смисълът е да няма аромат?! Затова е еко -препарат...

Не съм го ползвала, но прахът им за пране е добър.

Е като пише, че е с аромат на люляк едва ли идеята е да не мирише на нищо  Mr. Green

# 213
  • София
За мен прахът им е отвратителен и независимо, че са еко  и от праховете и от  омекотителите им се очаква аромат Wink

# 214
Скрит текст:
От зимата съм фен на Бинго стари найт и не съм купувала от месеци друг - за праха говоря. Ухае добре. Изпира добре и дрехите ми не са като щкурка. Не ползвам омекотители и това е критерия ми за добър прах.
Доколкото чета омекотителя се купува повече заради аромата отколкото анти статичен или друг ефект

# 215
Детски обувки на Булдозер - с камуфлажна шарка... разцепиха се на второто обуване... не само се обелиха целите и отлепиха, ами се появи и дупка на подметката.
п.п. за себе си няма никога да купя тестер на парфюм от уж много проверен сайт, пък то не стига че не се доближава до оригинала, ами и си изкара своя си ужасна миризма..

# 216
  • Burgas, Bulgaria
Светло син Ленор от новите. Памучните дрехи миришат на мокро животно. И като изсъхнат някои от тях пак смърдят. Преди години направих грешката да пробвам черен Ленор. За момента миризмата беше добре. Прибрах дрехите , бяха поларени, когато ги извадих за следващия сезон всичко миришеше на дърто.

# 217
  • Gotham City
Скрит текст:
От зимата съм фен на Бинго стари найт и не съм купувала от месеци друг - за праха говоря. Ухае добре. Изпира добре и дрехите ми не са като щкурка. Не ползвам омекотители и това е критерия ми за добър прах.
Доколкото чета омекотителя се купува повече заради аромата отколкото анти статичен или друг ефект

Скрит текст:
Аз ползвам този омекотител по принцип
http://pesteliv.com/userfiles/productlargeimages/product_14808.jpg
жалко, че направих грешката с My Forest

# 218

Скрит текст:
Аз имам алергия и непоносимост към силни миризми и затова не ползвам омекотители.
 Но аромата на праха е хубав и на омекотителя може да е.

# 219
Светло син Ленор от новите. Памучните дрехи миришат на мокро животно. И като изсъхнат някои от тях пак смърдят. Преди години направих грешката да пробвам черен Ленор. За момента миризмата беше добре. Прибрах дрехите , бяха поларени, когато ги извадих за следващия сезон всичко миришеше на дърто.
Искрено се посмях!  Hug
Повече няма да купя обикновените вафли/каквито иначе най-много обичам/ на Кармела. Нямат никакъв вкус, нито са сладки! Не ми харесаха!   Crossing Arms

# 220
  • Sunshine state
Говорейки за омекотители - аз пък повече никога няма да купя такъв на Савекс. Нито миризма има, нито омекотява. Мирише само, ако налееш повече и това за 3 мин. - на практика докато проснеш. После няма никой. Праховете им са ок, но омекотителят е тотален провал. Peace

# 221
  • София
Този "професионален" препарат за почистване на инокс за 13 лв. стои непотребен в шкафа, защото размазва жестоко.

# 222
  • Gotham City
Савекс не са ли на Медикс?
Като споменах Медикс, обезмаслителя им оставя повече мазно, отколкото е било преди това и няма чистене
http://www.gsstroimarket.bg/files/thumb8_4c4b453ffd1e5f8fa058488e6b500f35.jpg
ужасен продукт!

# 223
Повече няма да купя ароматизатор за тоалетна BREF DUO STICK.
На втория ден лентичката се разпадна и отлепи.

# 224
Руска салата на Ескада - на вид добре, на вкус зле, ама много гадна  #Cussing out.  Беше на промо в Кауфланд и купих 0,5кг даже и кучо не иска да я доближи.

Общи условия

Активация на акаунт