Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 274
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Sunshine state
Савекс не са ли на Медикс?
Като споменах Медикс, обезмаслителя им оставя повече мазно, отколкото е било преди това и няма чистене
http://www.gsstroimarket.bg/files/thumb8_4c4b453ffd1e5f8fa058488e6b500f35.jpg
ужасен продукт!
Medix е продукт на Мексон, а Савекс на Фикосота. И на двете фирми омекотителите съм пробвала, и на двете за нищо не стават. Някой беше похвалил черния омекотител на Медикс, но аз не съм доволна.  Peace

# 226
Аз също не съм доволна от омекотител Медикс Алвина . Аромата е слаб, това не е проблем за мен, но никакво действие, сякаш е прано без него.

# 227
Повече никога няма да стъпя в автосервиз ВИП СЕРВИЗ в Младост 1. НИКОГА!!!!!!
Обявяват неща за ремонт, които са здрави!!!!!

Аз искам да ви предупредя да се пазите от сервиза за газови уредби на т.нар. Роби на ул. Нишава. Невероятен мошеник и глупак. Счупи част от таблото, спука друг маркуч, на различено място от там, където работеше, нарочно срязан въздуховод,  който е ДОСТА СКЪП и само оригинален може да се купи. А накрая се оказа, че не може да запали колата!

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТОЯ  ИЗМАМНИК уж газаджия Роби, лъжец, мошеник, шарлатанин!   

# 228
Савекс не са ли на Медикс?
Като споменах Медикс, обезмаслителя им оставя повече мазно, отколкото е било преди това и няма чистене
http://www.gsstroimarket.bg/files/thumb8_4c4b453ffd1e5f8fa058488e6b500f35.jpg
ужасен продукт!
Не е за това темата, но да препоръчам обезмаслителя на Sano, всичко пада с него.

# 229
От Кауфланд салати никога,нито насипни от витрината,нито в кофички от производител.Два пъти връьам млечна салата там.

# 230
Няма да повторя течен Persil за цветно от Лидл. Поблазних се, че е по-евтин от Била. Миризмата не е същата, дрехите не ухаят. Пак взех от Била - друга работа.

# 231
  • София
Термозащитен лосион на Макадамия. Изсушава  косата, до степен да не може да се реше.

# 232
Кисело мляко Пилос 0,1% - воднисто ,лигаво , с гаден вкус  Sick  По -отвратително не съм яла.
  Може би е такова щото е на промо сега , но не бих повторила.

# 233
Повече никога няма да пазарувам от get.bg.
И аз така -тримесечен телефон се заключи и вече стои месец в сервиза им без никакъв отговор на въпросите ми какво му е и кога ще го оправят. #2gunfire

# 234
  • София
Вениш. Никога няма да повече да си купя.

# 235
Вениш. Никога няма да повече да си купя.

защо  Shocked?

# 236
Аглея откакто пробвах това
Скрит текст:
не ползвам Вениш . Вениш не успя да ми изпере петна от трева от джинсите на сина ми и нищо друго и само това помогна и засега съм много доволна за всякакви петна.

# 237
  • София
Жармен, имам го този препарат. Супер е  Peace

Glamur съсипа ми една блуза Вениша. Направо и петното махна, и всичко олколо него  Laughing  А толкова много я харесвах. И я бях носила няколко пъти само. Аз съм малко като децата. Особено, ако ям нещо, все се цапам  Embarassed

# 238
  • София
Жармен, откъде го купуваш този препарат за петна?

# 239
Ами в супермаркетите го има май. То аз пазарувам само от Лидл / там го няма / ,ЦБА и там не знам дали го има - от една местна верига , но мисля ,че го има и другаде. Около 2лв е цената. С няколко капки върху петното и в пералнята с другото пране и готово.

Общи условия

Активация на акаунт