Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 283
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Жармен, благодаря ти   bouquet Ще го потърся. От Вениш нямам оплаквания, но наистина има упорити петна, които не изчиства.

# 241
  • София
Фирмата Перилис е варненска. На мен сестра ми от Варна ми го прати. И като се замисля не съм го виждала тук. А като гледам и сайта, няма адреси на магазини. http://perilis.com/

# 242
  • София
Аз си го купувам от едно квартално магазинче за паралелен внос на почистващи и перилни препарати.

# 243
Аз си съсипах килима с този препарат за петна. Трябваше да пера едни бели покривки и ги опънах на земята, за да сложа по петната от въпросния препарат и на другия ден като си погледнах килима ми призля......  Shocked Така си стои от тогава и ме е страх да го използвам.  Crossing Arms

# 244
  • София
Жармен, откъде го купуваш този препарат за петна?
Купувала съм го от един магазин за препарати на женския пазар, където завива трамвая. Peace

# 245
  • София
Аз си съсипах килима с този препарат за петна. Трябваше да пера едни бели покривки и ги опънах на земята, за да сложа по петната от въпросния препарат и на другия ден като си погледнах килима ми призля......  Shocked Така си стои от тогава и ме е страх да го използвам.  Crossing Arms
В интерес на истината последното шише, което имам, прецака няколко дрехи и вече го ползвам с едно на ум. Преди пръсках петното и оставях дрехата да си чака реда за пране /имало е случаи да постои няколко дни преди да я изпера/, проблеми не съм имала. Сега обаче остава петно от самия препарат, ако поседи по-дълго. Пръскам директно преди да пусна пералнята, за да престои не повече от 5 мин.
Не знам промяна във формулата ли са направили, но не е същият сякаш.

# 246
  • софия
Фирмата Перилис е варненска. На мен сестра ми от Варна ми го прати. И като се замисля не съм го виждала тук. А като гледам и сайта, няма адреси на магазини. http://perilis.com/
Има го в Елитис. Има и в тубичка с пулверизатор, което е доста удобно. Peace

# 247
Моят е купуван отдавна и ще внимавам със следващата опаковка. Благодаря,че споделихте.
Нищо не ми е повреждало - даже роклята на дъщеря ми за бала почистих с него - беше я изцапала с червило като я мери. Поражения нямаше .

# 248
  • оттам, откъдето започва България
В нашето СВА го има, но никога не оставям препарата да действа с дни. Трябва да се третира и на момента да се пере. Все пак си мирише доста на химикали и кой знае какво има в него.

# 249
Вениш. Никога няма да повече да си купя.
не съм доволна от него,защото по-упоритите петна или мазнини не ми ги махаше

# 250
Вениш. Никога няма да повече да си купя.
не съм доволна от него,защото по-упоритите петна или мазнини не ми ги махаше

Идруг път съм писала -за мазни петна ползвайте талк. Поръсвате и оставяте за през нощта. На другия ден изтупвате и готово!

# 251

Идруг път съм писала -за мазни петна ползвайте талк. Поръсвате и оставяте за през нощта. На другия ден изтупвате и готово!
+1 Peace
Пробвах успешно.

# 252
  • Sunshine state
Талкът от аптеката ли го купувате?

# 253
Да,  50ст. струва.

# 254
  • Sunshine state
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт