Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 443
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Точно бозав цвят, не ми хареса.
И на мен много много не ми хареса, но взех само за да не си тръгна с празни ръце. Отидох за промоционалните пилешки бутчета в петък на обяд, и нямаше вече  #2gunfire

# 511
  • София
Хъм...бозав цвят не съм виждала, отдавна не сме взимали, но си беше като на снимката общо-взето.

# 512
Подкрепям, че качеството в лидл е много занижено.

# 513
Днес правих от този миш маш,добър стана

# 514
  • София
"Бозовия" цвят се получава, ако в миш маша са сложени зелени чушки, вместо червените.
Видях бурканчетата в Лидл, но не купих - все още има пресни чушки и домати.
За заниженото качество - така е със всичко, произведено за продажба в България.
Скоро посетих близка зъболекарка. Препоръча ми  паста за зъби против пародонтоза, но купена в чужбина. Знае, че дъщерята живее навън.
Същата марка я има и тук, но активните вещества били намалени. 

# 515
  • софия
"Бозовия" цвят се получава, ако в миш маша са сложени зелени чушки, вместо червените.
Видях бурканчетата в Лидл, но не купих - все още има пресни чушки и домати.
За заниженото качество - така е със всичко, произведено за продажба в България.
Скоро посетих близка зъболекарка. Препоръча ми  паста за зъби против пародонтоза, но купена в чужбина. Знае, че дъщерята живее навън.
Същата марка я има и тук, но активните вещества били намалени. 

А коя е пастата, би ли споделила, моля?

# 516
и аз да питам коя е пастата

# 517
  • София
Лакалут актив.

# 518
Точно същата ползвам и харесвам, но българската.
Немската не ми хареса - може би, защото няма абразивни частички или почти не усещам.
Въпрос на усещане.

# 519
Белен боб на "Крина". Пакета беше пълен с люспи, измих половин пакет и събрах две шепи люспи от дъното на мивката. Пише, че е готов за 30 минути, е, варих го час и половина и пак хрупаше. Няма вкус, няма мирис, абе отврат  Sick

# 520
Не ми хареса, не е това, което очаквах. Не си струва високата цена:

Но горещо препоръчвам за много загрубели мазоли:

# 521
  • Sunshine state
Това на втората снимка на принципа на кюретите ли е? Нямам проблем със стъпалата,но ми стана любопитно,а не съм виждала такова.

# 522
Това на втората снимка на принципа на кюретите ли е? Нямам проблем със стъпалата,но ми стана любопитно,а не съм виждала такова.

Не, като ренде е. Аз съм много доволна, защото ме отърва от страшни мазоли.

# 523
сурови ядки от магазинчето на Руски паметник за кафе и здравословни неща, на спирката на тролеите за към Петте кьошета; бяха в пликче, уж запечатано машинно, но без етикет и стари, с особен дъх, леко влажни дори  Sick.

# 524
На нас ни харесва този миш-маш (2-3 пъти сме взимали), като гледах темата на лидл на много хора също им е допаднал. Но всеки с вкуса си.

++++ за миш- маша на Лидл

Пред две седмици от Елитис си купих маска за коса на  Bio Oil с течни кристали, ами давах и шансове поне 4 или 5 пъти но не става.  Косата ми стои като сплескана метла на главата, загуби живината и блясъка си.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт