Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 449
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Не съм доволна! Sad На 2-я ден косата ми е мазна, чувствам се много некомфортно с този шампоан.

# 496
  • София
Грозде от "Лидл". Все едно ядеш камъни. Твърдо и без вкус.

# 497

Не съм доволна! Sad На 2-я ден косата ми е мазна, чувствам се много некомфортно с този шампоан.

На мен пък супер добре ми понася. Е, нямам много дълга коса, нещо средно между дължина до раменете и до кръста - по средата на гърба ми стига ...

# 498
  • Cyberspace
То с козметиката е относително. Нещо може на едни да повлияе страхотно, а на други - ужасно. Майка ми ползва такъв шампоан и е очарована. Аз също съм се мила с него и не мога да кажа, че е лош, но всичко си е до коса.

# 499
  • Gotham City
Да, за тези неща е много относително. Има значение структура на косъма и какво ли още не, въпроса е човек да си намери подходящия.

Аз например бях много доволна от Garnier Fructis, към днешна дата съм адски разочарована от тях, подозирам, че и водата има значение, а и вероятно косата ми се е изменила с времето.

Така, че всеки да си търси подходящия, който ще му повлияе най-добре на косата   bouquet

# 500
От Lidl:
- пълен със захар

# 501
По-скоро с тиква и моркови. Wink

# 502
Много е влошено качеството на продуктите в Лидъл.

# 503
Много е влошено качеството на продуктите в Лидъл.
+1
Още преди година го установих.
Много промоционални стоки са с лошо качество.
Много от стоките, които съм намирала преди време за хубави, вече не са.

# 504
Много от стоките, които съм намирала преди време за хубави, вече не са.
И аз до това заключение стигнах за техните неща.  Confused

# 505
Взех си някакви разтворими таблетки с магнезий от Лили, пълна отврат. Като изключим ужасния вкус, не се разтвориха и остана 1 см бяло по дъното ... Кошмар!

# 506
Понеже го имам този миш-маш, , погледнах да видя какво пише на етикета за захарта, оказва се, че има 2,7 гр. на 100гр. продукт.
За сравнение погледнах и две консерви белени домати, в едната захарта е 3,4, в другата 3,6 гр/100гр. продукт, така, че май изобщо не е чак толкова много в миш маша.  Thinking
Също не видях да пише, че съдържа тиква.

# 507
  • София
На нас ни харесва този миш-маш (2-3 пъти сме взимали), като гледах темата на лидл на много хора също им е допаднал. Но всеки с вкуса си.

# 508
И на мен ми хареса, но онзи ден като взех, беше не червен а бозав на цвят. Още не съм пробвала новият да видя как ще е.

# 509
И на мен ми хареса, но онзи ден като взех, беше не червен а бозав на цвят. Още не съм пробвала новият да видя как ще е.

Точно бозав цвят, не ми хареса.
Относно промо продуктите в Лидл, качеството е занижено.

Общи условия

Активация на акаунт