Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 457
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Развалиха й качеството.
По-тънка е и рулото е по-рехаво, съответно по-малко количество. Преди време и ароматът повече се усещаше въпреки, че не държа толкова на него.

# 481
  • Plovdiv
Олио от Лидл. За първи път виждам олио, което не фъшка като го загрееш и пуснеш картофи в него, пълен отврат беше..

# 482
  • София
Олио от Лидл. За първи път виждам олио, което не фъшка като го загрееш и пуснеш картофи в него, пълен отврат беше..

Каква марка е, че и аз взех едно, но още не съм го отворила?

# 483
  • София
олио, което не фъшка като го загрееш
Какво значи да фъшка?

# 484
  • Sunshine state
Да цвърчи силно, да пръска. Това означава.  Peace

# 485
  • София
Аз съм взимала олио от лидл, от тези 2 л ли са колко по-големите бутилки. Фъшка-пъшка-църка, няма проблеми... виж други олиа съм имала грижи, но с лидлското не, без да ми е фаворит.

# 486
  • Plovdiv
Охх мъжа ми е хвърлил бутилка, сега проверих, за да ви кажа, тези дни ще ходя до Лидл и ще ви пиша кое е точно

# 487
  • Бургас
Охх мъжа ми е хвърлил бутилка, сега проверих, за да ви кажа, тези дни ще ходя до Лидл и ще ви пиша кое е точно
Да не е Promienna.

# 488
  • София
Да не е Promienna.

Има и едно друго, което май започваше с "О". newsm78

# 489
Мокри кърпи Renkli. Страшно сухи, трябваха ми 3 кърпи, за да изчистя нещо, което нормално се чисти с една.

# 490
  • Пловдив
Няма никога повече да купя техника от Елит Мобил:  http://www.elitmobil.bg/

Купихме смартфон с два сима от тях, оказа се още при получаването, че едното гнездо не работи, не могат да го оправят, не искат и да ми върнат парите, нищо...Въпреки че, тел е с гаранция две години!
Направо не знам какво да правя вече...Сега ще подам жалба в Комисията за защита на потребителя.

# 491
Няма никога повече да купя техника от Елит Мобил:  http://www.elitmobil.bg/
Направо не знам какво да правя вече...Сега ще подам жалба в Комисията за защита на потребителя.
Заплашете междувременно, че ще напишете по форумите и ще им направите антиреклама, ще пуснете и във фейсбук. Няма да оставите нещата така, ще навредите на онлайн репутацията им, да не се окаже, че не  сте ги предупредили... И наистина жалба в Комисията.

# 492
  • Пловдив
Това със заплашването го направих.  Mr. Green
И ще го изпълня, няма да е само заплаха...
Писах им и отрицателен коментар в сайта Пазарувай..
И жалба ще подам, естествено.  Twisted Evil

# 493
  • София
Подариха ни този анцуг на "Диамонд".
Изпрах го на ниска Т и кратка програма, но за моя неприятна изненада червеният кант пусна боя върху бялата горница. Confused

# 494
  • Sunshine state
Няма да купя повече майонеза  с кисели краставички на "Олинеза" в буркан - киселее, та не са яде,а не е развалена. Просто напоследък явно я правят такава. Количеството краставички е намаляло, за сметка на възкиселата нотка, сякаш си изсипал бутилка с оцет. Жалко,защото ни бе една от любимите.  Rolling Eyes Писах им и отзив на мейла, да видим..

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 22:14 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт