Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 459
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
кисело мляко от марката на Фантастико! Днес за втори пореден ден е развалено /срок на годност до 24.09./
И го намалили с 10ст - а дано по-бързо се продаде. Нарочно днес го отворих още в магазина и го показах на управителката - нямаше обяснение. Всички наоколо бяха много възмутени и си върнаха набързо млечните продукти...

# 466
Тоалетна хартия "Емека".

# 467
Тоалетна хартия "Емека".
+1
Ароматизатор Glade гел.Не купувайте, ако искате да си дадете напразно парите. Поставен в малко помещение, отворен целия няма никаква миризма.

# 468
  • Бургас
Тоалетна хартия "Емека".
+1
Ароматизатор Glade гел.Не купувайте, ако искате да си дадете напразно парите. Поставен в малко помещение, отворен целия няма никаква миризма.
То май тези гел ароматизатори никаква работа не вършат.

# 469
Никога-никога повече няма да купя коркови подложки за горещо с магнит вътре. Не е за разсеяни хора, като мен. За малко да направя пожар (няколко пъти).

# 470
Никога-никога повече няма да купя коркови подложки за горещо с магнит вътре. Не е за разсеяни хора, като мен. За малко да направя пожар (няколко пъти).
Какви са тези подложки с магнит? Не ги откривам?

# 471
От този тип, но вътре има магнит, http://nemski-centar.com/image/cache/data/Kosta/corpet_untersetz … 0mm_k-600x600.JPG. Имаше ги в Била. Редовно забравях, че залепват за дъното на тенджера и слагах на котлона.

# 472
Благодаря! Не съм обръщала внимание, че има и с магнит.
При мен би се получило същото. Wink
Ползвам подложките от левчето и не съм имала проблем.

# 473
Марката е FACKELMANN.

# 474
  • София
Това с магнита ми е много странно и нелогично решение, супер глупост ми се вижда.
За тоалетни хартии - всякакъв тип ароматизирана не купувам и не бих. Супер отвратително ми е.

# 475
  • Sunshine state
Няма да купя повече епилиращи ленти за лице и бикини зона на Виктория бюти с арганово масло- прекалено тънки( не знам за бикини зоната колко ще ви трябват,може би към две-три опаковки),не захващат добре изобщо и в край на сметка не почистват косъмчетата хич.Нагрявам и залепвам,а лентичката се мести по кожата. Shocked

# 476
  • София
И на мен ми е по-удобно с прах,но всеки предпочита различни неща.
За приложение на гела ми хрумва да го слагаш вместо препарат за под в кофа с вода,нещо с почистваща цел.  Peace
Точно за нещо такова си мислех, благодаря!   bouquet

# 477
  • Cyberspace
Не знам дали е подходяющо за тук, но... Триколка Lexus Trike - абсолютен боклук. Ползвана е максимум 10 пъти и се разпадна, и естествено не може да се поправи! Честито - 170лв. на вятъра! За гаранция и дума не може да става  #2gunfire Много ме е яд!

# 478
  • София
Защо няма гаранция?
Синът ми навремето имаше триколка /не помня марката/, на която падна предното колело малко преди да изтече гаранцията и го оправиха без възражения.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт