Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 381
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Краве сирене и кашкавал Vedrare.

https://www.facebook.com/vedrare/photos_stream?ref=page_internal

Сиренето е много солено, а кашкавалът е много мек за нашия вкус.

# 556
Никога повече тесто за пица от Белла. Купих 2бр, като и при двата пакета,разделителното стреч фолио не бе разстлано добре между пластовете и трябваше да го режа. Естествено не станаха добре пиците и се изложих пред гостите.

# 557
Никога повече няма да купя готова наложена баница от Кауфланд. "Ужасна" е меко казано.

# 558
  • София
Ошав на Детелина 150гр, непрозрачна опаковка. Пълен с боклуци, дръжки, мухлясало парче круша... Едва избрах няколко парченца за сурвачката на детето... за ядене не мисля че изобщо ставаше  Naughty

# 559
Хора, връщайте ги тези мухлясали и т.н. - не е за стотинките (и левчета), ами да се научат производителите и техните дистрибутори! На "Детелина" мъжът ми беше взел фурми 200 гр. в картонена (кафеникава) кутийка - всичко червиво и старо, казах му да върне, него го домързя, а аз побеснявам. Оттогава - сушени и ядки само от пазара, насипни! Скоро пък разбрах, че В КАКАОВАТА МАСА  МОЖЕ ДА И НАЙ-ЧЕСТО ИМА ХИДРОГЕНИРАНИ МАСЛА, нищо, че това не се упоменава в опаковката, а само се изписва "какаова маса" и те оставя да си мислиш, че няма хидрогенирани масла!!! Познайте оттогава шоколад дали е постъпвал у н ас. Търся безвреден заместител, още не съм намерила, тъй като обичаме много шоколад.

И още едно се сетих - пуканки в пакет от Лидл мисля бяха - "Top of the pop", пише "GMO-free", но то все тая - пак палмови гадории с противен вкус, изхвърлих пакет и половина, половин за суровачката само отиде.

# 560
Като видях, че са споменати пуканките от Лидл Twisted Evil
Повече от техните Не. В момента имат даже някакво намаление.
Вмирисах си цялото жилище. Не съм чела подробности от съставките на етикета, само помня, че пишеше "с масло". Mr. Green

# 561
Никога повече спално бельо от Магазин Hometex - MALL Paradise или бивши Мони Текстил Дупница.
За 130 лв получих лошо ушити чаршафи от груба материя които след изпиране заприличаха на парцал за под.Направих рекламация в магазина и ме изкараха че не мога да пера после ми казаха да полззвам омекотител и че при тях промоциите са за да си продадат по-некачествените продукти.
Сега си стоят в шкафа и не мисля да ги ползвам като паметник на моята глупост да си купя нещо от тази фирма.

# 562
  • Бургас
Ошав на Детелина 150гр, непрозрачна опаковка. Пълен с боклуци, дръжки, мухлясало парче круша... Едва избрах няколко парченца за сурвачката на детето... за ядене не мисля че изобщо ставаше  Naughty

И аз се излъгах с този ошав. Наистина е ужасен. Не знам за мухъл, но плодовете бяха твърди като кирпич и съответно не ставаха за ядене.
Днес си купих от тези пуканки  ooooh!

# 563
  • Варна
запис  Peace

Не останах доволна от тиган на WMF
Много загаря и залепва

# 564
И аз го имам ошава. СЕга ме е страх да го отворя.  Joy

# 565
Напротив - отвори го и сподели !
Този ошав от години е такъв и до кога ще бъде в търг. мрежа, след като
всички го опитаха и неповториха  newsm78

# 566

Прекръсти се, завърти се 3 пъти  и го отвори  Joy .
Моя отиде в кофата за смет, защото и папагалите не го удостоиха с внимание.

# 567
Да, ще споделя. Лошото е, че съм слагала предишни години от него в едни подаръчни комплекти, така както си е опакован.  Embarassed

# 568
  • в ябълковата градина
И аз се прецаках с този ошав миналата коледа.
За заместител на течен шоколад препоръчвам сусамов тахан. Супер полезен е и детето ми също го яде. Спрях да купувам течен шоколад.

# 569
И аз се прецаках с този ошав миналата коледа.
За заместител на течен шоколад препоръчвам сусамов тахан. Супер полезен е и детето ми също го яде. Спрях да купувам течен шоколад.

Да, може с какао и мед, за да е почти същият ефект Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт