Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 387
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
 В момента имам от нея и си е гъста - не мирише на кисело . Интересно при теб защо е така .

# 541
И аз имам от нея в момента и е ок - гъста, на мирис и вкус не е е кисела.

# 542
  • София
Може би сметаната не е била съхранявана правилно в магазина и е тръгнала към разваляне.
Много често в Лидл виждам продукти, оставени не там където им е мястото - напр. при шоколадите оставена кофичка мляко, при пастите за зъби салам. Наблюдавала съм подобен продукт 2 сутрини подред. Накрая минава някой от персонала взема го и го поставя при другарчетата му. Дали няма да е прокиснал, като седи 2 дни без хладилник.

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 23:22 от Aisha

# 543
Никога не съм попадала на заквасена сметана подобна на описаната. Даже тази от 12% си е доста добра - преди я пренебрегвах заради ниският процент . Торти даже съм правила с нея . В кофата от 1кг пък е идеална.

# 544
  • Пловдив
Карамелажни бонбони Bonbon на Захарен комбинат Пловдив АД, ментолов аромат...в пакетчето са с бяло-зелено райе опаковани /виждала съм нормални лукчета с такава опаковка/...пълен та*ак са.
С нетърпение очаквам утре да си потърся от билковите лукчета.

# 545
Майонеза на Краси.Заболя ме ужасно корема. (Преди много любима)
Имаше по едно време една партида която доста бяха оплескали, два пъти попадах на нея, и от тогава не смея да взимам техни неща. Обаче и Олинеза не ми харесва, и вече не зная каква да взимам  Confused 

# 546
То в състава на майонезите какво ли няма - Краси май ми харесваше най -много. Но аз си правя в последно време само домашна - и от нея може да заболи стомах.
 Ако имате стомашни проблеми или продуктите не са пресни.  Гаранция никога няма.

# 547
  • София
никак не ми хареса

# 548

Аз пък последните Нивеи, които си взех, добре че ми напомни- толкова много талк, чак по земята се посипва като снежен спрей   #2gunfire Край с Нивеята  Naughty

# 549
  • софия
Скрит текст:
никак не ми хареса
А на мен много ми допада. Откакто са го пуснали само такъв купувам.

# 550
Сирене "Чех"!!!!
Обикбовено купувам Маджаров или друго по БДС, но за една баница реших да взема да го пробвам... а и като гледах рекламата- био, еко и т.н....
Докарваше на тебешир с вода

# 551
Избягвам вече да купувам храни в Лидл, освен охладената риба, но вчера ми препоръчаха чай със жасмин в квадратна кутия. Обожавам жасмин, но това ...даже не знам какво е вътре, отвратителна миризма, изхвърлих всичко.

# 552
Сметана за готвене на Мегле - ми то стоеше като пресечена, нещо средно между извара и майонеза... А си беше в срок.

# 553
То в състава на майонезите какво ли няма - Краси май ми харесваше най -много. Но аз си правя в последно време само домашна - и от нея може да заболи стомах.
 Ако имате стомашни проблеми или продуктите не са пресни.  Гаранция никога няма.

Можете да си правите майонеза: прясно мляко, олио, сол, можете да включите и подправки. Ако успеете да си набавите домашно прясно мляко, ще се получи още по - вкусна майонеза.  Simple Smile

# 554
Аз съм разочарована от кашкавал на Елена. Цвета е много блед, почти бял, много солен, има вкус на сирене. Предполагам, че става въпрос за партида, тъй като съм взимала и друг път и не беше такъв.

Общи условия

Активация на акаунт