Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 434
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.Пловдив
Не че нещо,ама май масово Лидълските храни са ги оплескали отвсякъде #Cussing out

# 526
  • Бургас
Не че нещо,ама май масово Лидълските храни са ги оплескали отвсякъде #Cussing out
Не са само лидълските. Масово консумираме и употребяваме стоки с ниско качество и кофти състав. Вече се чудя какво да купя, което да не е с вредни съставки и което става за нещо.

# 527
Не са само лидълските. Масово консумираме и употребяваме стоки с ниско качество и кофти състав. Вече се чудя какво да купя, което да не е с вредни съставки и което става за нещо.
Така си е. Но аз преди ходех до Лидъл специално за колбаси, много ми харесваха техните, докато сега нещо вече не ми допадат или много рядко някой да ми хареса. Да не говорим, че преди имаше повече такива неща на промоция(тематичните не ги броя), а сега май се набляга повече на нехранителните стоки.

# 528
  • София
Аз пък никога повече няма да се опитвам да купувам матрак онлайн. Тъпанарите от Mattro.net така и не ни изпълниха поръчката, а цял месец ни разкатаваха. Нямали го наличен, доставили им грешен, в калъфа бил друг модел... Накрая поръчахме УЖ наличен, но след три дни се оказа, че и този не е наличен. Ние на олигофрени ли им приличаме не знам. Дори се зачудих дали да не пусна една жалба до КЗП.

# 529
  • Sunshine state
Бисквити "Орео" няма да взема повече - много твърди и безвкусни. Не се размекват дори потопени в мляко или ако да, става след време. И на вкус са като пластмаса. Сори,ама едни обикновени турски бисквити подобни на тях са в пъти по-вкусни.

# 530
Капки Ехинацея на д-р Тайс за дете - в указанието пише, че не се препоръчват за деца над 12 г. Питах изрично аптекарката, явно не е знаела това и ми ги оферира, въпреки непрепоръчителността.

# 531
  • София
Капки Ехинацея на д-р Тайс за дете - в указанието пише, че не се препоръчват за деца над 12 г. Питах изрично аптекарката, явно не е знаела това и ми ги оферира, въпреки непрепоръчителността.
Това че аптекарката е невежа, не е причина да се заклеймят капките. По-добре посочете аптеката.

# 532
  • София
Кайма от Лидл! 2 пъти развалена, върнаха ми парите, но не бих потретила Simple Smile

# 533
Кайма от Лидл! 2 пъти развалена, върнаха ми парите, но не бих потретила Simple Smile

Никога не ми е харесвало месото в Лидл и на мен, не ми изглежда прясно.

# 534
Бисквити "Орео" няма да взема повече - много твърди и безвкусни. Не се размекват дори потопени в мляко или ако да, става след време. И на вкус са като пластмаса. Сори,ама едни обикновени турски бисквити подобни на тях са в пъти по-вкусни.
За мен щом една стока има масирана тв реклама не бива да се купува, защото производителите влошават продукта за да отделят средства да си платят рекламата. yes

# 535
Това на втората снимка на принципа на кюретите ли е? Нямам проблем със стъпалата,но ми стана любопитно,а не съм виждала такова.

Не, като ренде е. Аз съм много доволна, защото ме отърва от страшни мазоли.
Продава ли се в Бг?

# 536
Това на втората снимка на принципа на кюретите ли е? Нямам проблем със стъпалата,но ми стана любопитно,а не съм виждала такова.

Не, като ренде е. Аз съм много доволна, защото ме отърва от страшни мазоли.
Продава ли се в Бг?

Намирам го тук:

http://www.zakrakata.com/sredstva-za-pedikyur/834-instrument-za- … kozha-scholl.html

http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=271699  (няма снимка на продукта, но предполагам, че е той)

http://www.shopmania.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0% … B0-scholl-9609506

# 537
Краве масло "Чех" - не стига, че мирише на кисело, но и горчи  Sick Съсипах си останалите продукти  #2gunfire

# 538
Майонеза на Краси.Заболя ме ужасно корема. (Преди много любима)

# 539
Заквасената сметана Пилос от Лидъл -мирише на кисело, пълна е с вода, като кисело мляко е и изобщо не е 20% масленост. Пълен боклук.  Купуват ги по 50ст сигурно и ги продават за над 2лв.

Общи условия

Активация на акаунт