Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 348
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Зеле с ориз от Билла.

# 631
  • оттам, откъдето започва България
 Руска салата "Вита стар" от "Кауфланд".

# 632
Руска салата "Вита стар" от "Кауфланд".
  newsm10
+ 1
Отвратителна е !

# 633
Аз купих от Кауфланд някаква друга руска и млечна, и двете не стават.

# 634
  • София
Паста за зъби Blend-a-med Pro-Expert - за първи път купувам паста за зъби, която прави жълти зъбите......даже не почиства добре зъбите. Отвратителна е! Sad

# 635
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Зелеви листа за сарми на KALIA. Редовно ги взимахме, но след последната им покупка ни губят като клиенти. За цена от близо 5 лв. буркана не си си заслужава да си причинявам повече нерви с боклуци на не малка цена. Преди празниците купихме 2 големи буркана за зелевите сарми и при изваждането листата просто се разпадаха на каша. В срок на годност до не знам кой си ноември 2016 г...От двата буркана успях да завия 10-12 сарми и другото в кофата. Вчера ги видяхме въпросните буркани намалени на 2.75 лв. в Кауфланд...Никога повече продукт на въпросния производител няма да влезне в кухнята ни категорично. Аман от измекярщини в тази наша държава!

# 636
  • гр.Пловдив
Анцузи на българския производител ДИНО  #Cussing out #2gunfire newsm61 smile3511 smile3514 Rage Banghead

Бях купила 2 долнища на майка ми за подарък преди има-няма 2 месеца на приличните цени от 22 и 26 лв всяко...И тези дни като дойде за празниците като ги видях на какво приличат и не знаех да се смея ли или да ги взема и да ги тикна под носа на продавачката във фирмения им магазин ,да ги облече на манекените и да ги изкара отпред на булеварда #Shocked tantrum

Те стават само за носене за из къщи и да ходиш в мазето-целите са на фитили,папулки и заваляни топченца!!!!Отвратителен плат с адски слаби шевове от всички страни,порнали се за норматив при положение,че не са видяли никакъв зор ooooh! Плата има вид на кучи анцунг лежал в склад 15 години #Cussing out

Не купувайте ДИНО !!!!!!

# 637
+1 за продуктите на KALIA. Взехме корнишони и бяха ужасни.

# 638
  • оттам, откъдето започва България
 newsm78 Явно е е въпрос на вкус, защото ние пък сме доволни от корнишоните на Калиа, които бяха на 1,11 лв. мисля на промоция в Кауфланд преди време. Даже се учудих, че качеството е много добро за тези пари.

# 639
Сигурно. И аз от нея промоция взех 2 буркана заради цената, но не ми харесаха.

# 640
newsm78 Явно е е въпрос на вкус, защото ние пък сме доволни от корнишоните на Калиа, които бяха на 1,11 лв. мисля на промоция в Кауфланд преди време. Даже се учудих, че качеството е много добро за тези пари.

и ние ги харесахме

# 641
  • София
Зелеви листа за сарми на KALIA. Редовно ги взимахме, но след последната им покупка ни губят като клиенти. За цена от близо 5 лв. буркана не си си заслужава да си причинявам повече нерви с боклуци на не малка цена. Преди празниците купихме 2 големи буркана за зелевите сарми и при изваждането листата просто се разпадаха на каша. В срок на годност до не знам кой си ноември 2016 г...От двата буркана успях да завия 10-12 сарми и другото в кофата. Вчера ги видяхме въпросните буркани намалени на 2.75 лв. в Кауфланд...Никога повече продукт на въпросния производител няма да влезне в кухнята ни категорично. Аман от измекярщини в тази наша държава!

Потвърждавам, от един буркам ПЕТ сърми. Преварени листа, буркан пълен с малки парчета, които не стават за салата защото са преварени!

# 642
Моля,препоръчайте тогава по-качествени зелеви листа като марка, от които сте доволни?

# 643
  • Бургас
Зелеви листа си купувам винаги пресни от пазара. Хем са по-евтини, хем мога да ги видя доколко са читави, хем ще направя оборот на някоя бабичка. Последните пъти си взимах от Одрин пресни и мариновани с лимонов сок.

# 644
  • София
И аз съм от недоволните от корнишоните на Kalia.
А, забравих да пиша за бял боб "Крина". Все едно камъни варих преди време. Партидата ли беше такава, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт