Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 371
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Sunshine state
Скрит текст:
След като прочетох последните 3-4 страници мисля, че темата спокойно може да се прекръсти на "Анти Лидл". Най-вероятно  "боклуците", които предлагат бяха причината днес на Лидл на Ботевградкото да нямаше свободни колички , та чакахме някой да върне такава и да влезем...
Явно всички сме малоумници, както мъдро отбеляза една съфорумка няколко поста по-горе...
По-леко с драмите. Всеки си има виждане за нещата. И аз съм на мнение,че има спад в качеството на продуктите, макар да не съм им редовен клиент. Някак по инерция се пазарува от магазина с презумцията,че е качествено всичко,дето предлагат.
За утре вечер ще напазаруваме салати от Триумф- хубава руска салата имат/не постим/ и една с име "салата за ракия". Последната се състои от гриловани тиквички,патладжани,чушки и сирене.  Peace

# 616
Презумцията е, че качеството се контролира по немски стандарт и бла бла. Но не всеки го задоволява този немски стандарт. Руска салата с натриев глутамат, да речем.  newsm78 Пише си го на етикета. Обаче за 1,50 400 грама, няма и какво да иска човек повече като каечство. Та за това няма свободни колички. Няма лошо, трябва да се продава храна и за бедните, защото повечето сме бедни.

# 617
Много малко са немските стоки в бълг. Лидъл. На първо четене не се сещам за нито една......

# 618
  • Sunshine state
Не знам какъв е този немски стандарт на руска салата,при положение,че те не са и чували за такава. Grinning

# 619
Не знам какъв е този немски стандарт на руска салата,при положение,че те не са и чували за такава. Grinning
Нали.  Laughing

# 620
Салата Оливие /руската/. За съжаление, става хубава само когато сам си я приготвиш. Купешките плуват във водниста майонеза, нямат нищо общо с истината.

# 621
То май не е и баш майонеза в тези купешките салати. Аз по принцип не си падам по руската - от домашната хапвам 1-2 вилици,но купената не я близвам.  И Снежанката е гадна.

# 622
To и кутийка майонеза да си купиш, пак не е майонеза.

# 623
  • Бургас
Руската салата в Лидл е наистина ужасна. Вкусихме я и я пратих на боклука.

# 624
Много малко са немските стоки в бълг. Лидъл. На първо четене не се сещам за нито една......
Сетих се за сирене за мазене Cavabel.
Има го и в немския Лидл, само че техните разфасовки са по 300 гр., а нашите по 200.
Едно от малкото неща, които купувам от там.

# 625
  • София
Сетих се за сирене за мазене Cavabel.
Има го и в немския Лидл, само че техните разфасовки са по 300 гр., а нашите по 200.
Едно от малкото неща, които купувам от там.

И немският кашкавал е хубав.

Накарахте ме да се замисля и установих, че от Лидл купувам кашкавал, сирене и рядко багети. Друго почти не пазарувам от тази верига.

Скрит текст:
В последната година рядко експериментирам и така е по-добре. Много често желанието ни да опитаме нещо различно от това, което обичайно консумираме вкъщи, се превръща в провал.

# 626
  • София
Честито Рождество Христово! Много здраве, мир и любов за всички!
И сега по темата: не бих купила никога повече топка балон Уъбъл Бъбъл - голяма реклама, абсолютен боклук. Още при надуването се спука, а струва 39 лв.  Close
Лошото е, че детето си го искаше за Коледа и след това така се разочарова, едва я успокоих. А в магазина при рекламацията ми казаха, че имат много оплаквания от този продукт.

# 627
Колко неприятно!
И на мен веднъж ми се случи, толкова търсене. търчане и при отварянето на подаръка опаааааа!
Иди обяснявай на малко дете..........

# 628
  • София
Като видях, че са споменати пуканките от Лидл Twisted Evil
Повече от техните Не. В момента имат даже някакво намаление.
Вмирисах си цялото жилище. Не съм чела подробности от съставките на етикета, само помня, че пишеше "с масло". Mr. Green
Преди 2 месеца ми ги похвалиха и купих, получих алергичен пристъп от тях!

# 629
          Баница от Билла. Отвратителна.

Общи условия

Активация на акаунт