Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 20*

• 20 601
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
# 706

Малко мераци Heart Eyes

# 707
Ако е поствана, извинете ме. Praynig

# 708
# 709
# 710

От инстаграма на Баки

# 711
# 712
# 713

Лека нощ!  Hug

# 714
Добро утро, момичета! Hug

Керем преди 20мин. е пуснал тези две снимки, като с първата е променил профилните си снимки в Туитър и Инстаграм. Mr. Green Невероятен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не очаквах и две снимки на веднъж да пусне ... Mr. Green Whistling Heart Eyes

# 715
# 716
Добро утро! Hug Hug

Да ви предложа кафенце Peace Peace

Габи,  Hug Hugтъкмо щях да пускам снимките..  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 717
Искам да благодаря на Бамби, Hug Hug че се зае да слага субки на филма Унутурсам фъсълда. Да й благодаря за това, че беше толкова разбрана и търпелива.. Никога не успявах навреме да й пращам преводи, а тя нито веднъж не се оплака..
За мен беше удоволствие да работя с нея в екип Peace Peace Peace

Бамби, Hug Hug да си ми жива и здрава! Винаги добро да срещаш в живота! Heart Eyes Heart Eyes

# 718

Здравейте всички.  Hug Hug Hug Влизам да чета при вас понякога, но днес реших и да драсна някой ред.  Joy Joy Joy

Изгледах 1-ва серия на сериала, но нещо не ми потръгна.  Rolling Eyes Обаче през лятото ще се пробвам пак.  Joy Joy Joy

Филма ще го изгледам още тези дни.  Hug Много, много благодаря на Бамби и на Лили за превода му.   love001  love001  love001  love001  love001

Анииииииииии, миличка, не знаеш колко се зарадвах като видях ника ти в тази тема.. Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Гледай го сериала, аз знам, че ще ти хареса Peace Peace
А филма на мен много ми хареса, при превеждането му толкова плаках Sad Sad Sad Cry Cry

# 719
Лили Hug Hug, съжалявам ако съм избързала със снимките ... Embarassed
Благодаря и за кафенцето, че без него не мога ... Laughing Mr. Green

Аз Ви благодаря отново, заедно с Бамби, за всичко, което направихте за нас и за отделеното време! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

Тази вечер вероятно няма да мога да гледам заедно с вас, но пък ще очаквам коментарите ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт