Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 20*

• 20 603
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Яко в Матрицата...
Тоя какво прави около Елифче?! Shocked Shocked
Проси си пищака в картунята... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Направо някое по-голямо оръдие си проси ooooh!

# 61
Озета баш пак от началото ми го почнаха... ooooh!

# 62
  • близо до брега на морето
Привет на всички Hug Hug Hug
Аз се чудя защо никой не пише-а те се преместили в нова тема Laughing
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ ! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, УСМИВКИ И ЩАСТИЕ ЗА ВСИЧКИ !

# 63
Пипа като гледам ама нема да е за дълго може да му види сметката Йиит... Whistling #2gunfire
Че и Емир.................... smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 щом става въпрос за дребната...... Whistling Whistling

# 64
Абе сега гледам Йълмаз този да не тръгне да направи нещо на Йиит щото Сибел е умряла заради него... newsm78
Като го видех как галеше снимката и...
Sick

# 65
Пипа като гледам ама нема да е за дълго може да му види сметката Йиит... Whistling #2gunfire
Че и Емир.................... smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 щом става въпрос за дребната...... Whistling Whistling
Направо с брадвата да го секат и двамата хем и за жена си и нероденото ще си го върне... Joy

# 66

Бойче, хайде и аз #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Рени, това е Сейхан, братът на Нихат..Хаккъ го наема да убие Йиит, защото той има в ръцете си коз срещу Хаккъ.Знае, че синът му е предател..

Според мен този Сейхан ще заблуди Йиит..Ще го накара да си мисли, че той ще направи нещо на Кюбра и детето му, но всъщност той ще отвлече Сибел и понеже той разбра от своя човек, че Сибел е бременна, та затова ще каже на Йиит нещо, свързано с дете и те така..

Мисля, че Сибел няма да умре или пък ако умре, то това сигурно ще стане след като Йиит е влязъл при нея и й каже за чувствата си.. Не искам Сибел да умира, ама ще видим.

Актьорът, който ще играе сейхан се нарича Олгун Токер..

Дерйа: На мъжете акъла им идва в главите едва тогава, когато последната капка прелее чашата..

Прострелването на Сибел ще сближи ли отново двамата братя.

# 67
Момичета, отивам да нахраня домочадието и се връщам Peace Peace Peace

# 68
Момичета, отивам да нахраня домочадието и се връщам Peace Peace Peace
Лилинко отивай има озет и реклами така,че спокойно си хапнете... Hug

# 69
  • Яко в Матрицата...
Лили, спокойно си върщи работата Hug Hug Hug Знам го кой е този, настигнах ви със сериите Party, ама не го искам там Naughty Joy Joy Joy

# 70
Знам го кой е този, настигнах ви със сериите Party, ама не го искам там Naughty Joy Joy Joy
Че кой го иска я?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 71
  • Яко в Матрицата...
Знам го кой е този, настигнах ви със сериите Party, ама не го искам там Naughty Joy Joy Joy

Май сал Елиф ни е в главите Joy Joy Joy Joy

# 72
# 73

Май сал Елиф ни е в главите Joy Joy Joy Joy
Аз не го искам като цяло близо и до Сибел нито да стреля по нея ама щом сценаристите са решили да и слагат дървенето пардисю... ooooh!

# 74

Фрагмана на измисленият сериал на Соутмейт - Кървав сън

Общи условия

Активация на акаунт