Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 20*

• 20 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Яко в Матрицата...
Много си ходят двамата Laughingпосле ще си я пусна и пак,и пак Mr. Green

И аз, и аз!

Ей го сладура..

Още много и още по-хубави реклами да направят двамата Party Party Party

# 271
# 272
  • Яко в Матрицата...
Лили Hug Hug Hug благодаря за снимките  bouquet  bouquet  bouquet  Сложи някоя и в другата тема Joy Joy Joy Joy

# 273
Мимче, Hug Рени, Hug значи голям дерт ми е на душата, че не успях да накарам моето Ивче да ареса това момче, я! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 274
  • Яко в Матрицата...
Мимче, Hug Рени, Hug значи голям дерт ми е на душата, че не успях да накарам моето Ивче да ареса това момче, я! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Има време и това ще стане Joy Joy Joy Joy

# 275
# 276
  • близо до брега на морето

Ох, бе-много е хубав Peace
Не мога да му се нагледам.

# 277
 #1jean1tisoert" 21:29'da TT'de 2. sırada

Тагът се нареди на второ място в турския ТТ. Peace Peace

http://www.starmetre.com/trend-224665.html

# 278
Момичета!  bouquet
Сигурна съм,че са страхотни още от размазаните кадри си личеше,че е станала сплавката между тях и наистина са се превърнали в хора които просто са се забавлявали докато са пеели!
Е сега ще изгледам рекламата,че свърших с клипа преди малко и сега ще го кача!  Hug

# 279
Снеже, не знам каква е била причината..Според Ранини Ясемин не била доволна от характера, който й създали сценаристите.. Тя била най-зле скроеният характер в сериала..Също така писа, че Сибел е подписала смъртната си присъда, с това, че изживяла връзка с Емир.. Боже, каква връзка! Само две-три прегръдки и една  почти въздушна целувка..После и на другия брат се прехвърлила! Ама Кюбра света вода непита..Тя щото нали не спа с Йиит и сега не избра Емир..Те затова.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами, ако затова е напуснала Ясемин, подкрепям я.  Peace Наистина на нищо направиха образа й.  ooooh! По-лош от нея е само този на Дерия, която вече не е ясно какво прави в сериала? newsm78  Останалото - без коментар... права си. Hug

Рекламата, вече обработена, повече ми харесва,  Wink но си оставам на мнението, че очаквах повече.  Peace Иначе има спойка между двамата, няма да се получи лош филм, ако е вярно. Wink

# 280
Свежари страшни! Heart Eyes
Ама аз бях казала,че ще си ходят...
Whistling

# 281
Новото ми клипче на Йиит и Сибел което посветих в памет на Сибел дано ви хареса!  Hug

# 282
 smile3518 smile3518 smile3518 ДидкоHeart Eyes разплака ме.  Cry Благодаря за клипа.   bouquet

# 283

Габи и аз съм така направо седя като в точка и не мога да повярвам,че Сибел умря... Peace
Снеже подкрепям напълно! Peace
Вече не е ясно кой какво прави в сериала Simple Smile

# 284
Цитат
... май аз няма да мога да видя моето дете...

Оф, много тъжно.  Sad Защо изобщо трябваше да забременява, след като е ясно, че ще умре? Crossing Arms  Това поне можеше да ни спестят. ooooh! Знаех си, че така ще стане, но ми е много мъчно.  Cry Cry Cry

Не искам да има втори сезон, тежък сериал е, а турците го правят още по-драматичен. Peace Пък и няма достатъчно рейтинг, много време го влачат с тия два и нещо процента.  Peace Не отива някакси сериалът на Керем да няма минимум 5 % рейтинг, а момчето ни така се раздава.  Peace Заслужава много повече. Peace

Лека нощ, момичета.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт