Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 20*

• 20 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Джиджи, Hug Диди, Hug Рени, Hug Снеже, Hug Мимче Hug

РениHeart Eyes  bouquetДжиджи, Heart Eyes   bouquetблагодаря ви за превода.

Хайде, чичеци за вас smile3521 smile3521 smile3521

# 256
Исках да отразя  и рейтинга.. Брех, тази седмица сме много зле. Пък за мен епизода беше един от най-силните..  И за всички около мен в реала, които го гледат.. В туитър много известни хора отразиха снощния епизод.. Във всяко предаване днес се спомена ШМ..
Репликата ми от епизода е тази на Нериман, когато Сибел беше простреляна и тя изпусна чиниите, хвана се за гърдите и каза: Някаква болка ми стегна гърдите..Дъщеря ми..Обадете се на дъщеря ми!

Керемчи с фенка..

Рекламата ще излезе тази вечер в 21.00 във всички канали едновременно, така пише в туитър Laughing Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
Много е готин Керем във фотосите за "Мави".  Heart Eyes Не, че иначе не е, ама там особено. Wink Heart Eyes

Репликата ми от епизода е тази на Нериман, когато Сибел беше простреляна и тя изпусна чиниите, хвана се за гърдите и каза: Някаква болка ми стегна гърдите..Дъщеря ми..Обадете се на дъщеря ми!

Cry Cry Cry

Каква ли е причината Ясемин да напусне?  Thinking

# 258
  • близо до брега на морето
Лили Heart Eyes,аз вече съм на Стар-чакам си Парампарчата и рекламата мога да видя-пефект Laughing

# 259
Лили Heart Eyes,аз вече съм на Стар-чакам си Парампарчата и рекламата мога да видя-пефект Laughing

Мимче, като я видиш, веднага впечатления ще споделяш тук, да знаеш.. Peace Peace

# 260
Много е готин Керем във фотосите за "Мави".  Heart Eyes Не, че иначе не е, ама там особено. Wink Heart Eyes

Cry Cry Cry

Каква ли е причината Ясемин да напусне?  Thinking

Снеже, не знам каква е била причината..Според Ранини Ясемин не била доволна от характера, който й създали сценаристите.. Тя била най-зле скроеният характер в сериала..Също така писа, че Сибел е подписала смъртната си присъда, с това, че изживяла връзка с Емир.. Боже, каква връзка! Само две-три прегръдки и една  почти въздушна целувка..После и на другия брат се прехвърлила! Ама Кюбра света вода непита..Тя щото нали не спа с Йиит и сега не избра Емир..Те затова.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А Керем....... Абе Керем си е Керем!

# 261
Гледах яяяяяяяяяяяяяя newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44-супер си е Peace
Харесаха ми и двамата Laughing-еле Керем и неговия английски Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-сладур

# 262
Видях я рекламата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Керем и Серенай са страхотни..

Cok mu cok oluyorlar! Peace Peace

https://www.youtube.com/watch?v=YBMW_J69tXY

# 263

">#t=36[/video]

# 264
  • Яко в Матрицата...

Много е хубава реклама Party Party Party

# 265
Много си ходят двамата Laughingпосле ще си я пусна и пак,и пак Mr. Green

# 266
  • Яко в Матрицата...

Мими Hug, вече 5 пъти я гледах... Joy Joy Joy

# 267

И аз, и аз!

Ей го сладура..

# 268
Момичета, прегръдки и благодарности за всичко! Hug Heart Eyes

Измъкнах се само да видя рекламата, пуснах Канал Д ... Керем и Серенай са неописуеми! А Керем, както вие казахте - просто разкош! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Желая им много успех! Praynig

Успях да вляза да напиша само 2-3 реда ... ooooh!

Утре ще коментирам повече епизода, който гледах днес на обяд беше покъртителен направо, днес цял ден ми е криво и на рев ... Cry Cry Cry Cry

Hug Hug Hug

# 269
Невероятно излъчване има тоя генч-толкова топъл и искрен поглед Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт