Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 20*

• 20 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
# 301
# 302
# 303
# 304
# 305
# 306

Лека нощ от мен!  Hug

# 307
Добро утро, момичета! Hug Heart Eyes

Както казах и снощи - рекламата е много хубава! Керем е невероятен! Heart Eyes Heart Eyes

Колкото до епизода - скоро не съм плакала толкова ... Cry Cry Embarassed
Много ми е мъчно за Сибел, наистина можеше поне да ни спестят това, че е бременна, щом имаха мисъл да я убиват. Както и да е, по-голямата драма винаги повече се харесва на турския зрител до колкото забелязвам. Или не съвсем, при вида на рейтинга - честно казано този път съм много учудена с толкова силен епизод, след това навсякъде се говореше за него и накрая такъв рейтинг. Не го заслужават, всички са много добри! Naughty
Ще продължа да следя сериала, колкото и епизоди и сезони да има - дали един, два или повече ... Но ще ми е много тъжно за Сибел. Confused Ще следя проектите и на Ясемин - за кратък период от време тя ми стана любимка! Heart Eyes
Дали пък искам да вкарат нова актриса - ами, май не искам и в случая бих предпочела Кюбра с Йиит, но не и нова ... Laughing

Не мога да разбера обаче хорската тъпотия и простащина - съжалявам за грубото изказване ... Хайде сега, не харесваме Ясемин и дайте да плюем по нея ... Ами всеки си има различно мнение и виждане на нещата ... Все едно сега аз да тръгна да плюя по Ханде - да, не я харесвам, но никога не съм тръгнала да я обиждам или да налагам мнението си което мисля за нея, и да я критикувам за играта й - аз ни най-малко имам това право. Разбира се, не съм върла фенка на ЙиБел и за това да не харесвам Ханде, просто това момиче не ме впечатли с нищо, мое мнение и не ви карам да мислите така! Peace

Сега ще видим какво ще стане с Йиит и по какъв път ще тръгне да си отмъщава или не ... Cry Confused ooooh!

Момичета, желая ви приятен ден, че след празниците ще е малко трудно ... hahaha

Hug Hug Hug Heart Eyes

# 308
Новото ми клипче на Йиит и Сибел което посветих в памет на Сибел дано ви хареса!  Hug

Диди Hug, много хубав, но и много тъжен клип! Heart Eyes Cry Cry Cry
И мен като Снежи Hug ме разплака ... Cry Cry

# 309
# 310

Този колаж е много красив! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Cry

# 311
Обаче искам тези двамата като двойка в сериала ... Mr. Green Laughing Whistling

# 312

Привет!  Hug
Габи! Hug
ПП:И друга да вкарат и с Кюбра да ми го събират все ми е тая загубих си интереса специално аз за двойка аз съм си върла ЙиБелка... Crossing Arms

# 313
# 314

Общи условия

Активация на акаунт