Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 20*

• 20 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Моите предложения за нова партньорка. Wink

Синем Кобал

Ханде Сорал

Езги Ейбоулу

# 406
Моите предложения за нова партньорка. Wink

Синем Кобал

Ханде Сорал

Езги Ейбоулу

Къз всичките са заети... ooooh!
-Синем играе в Сърдечни работи -Конкуренция
-Езги ще снима с Каан (Гаджето и дето играе в Улан Истанбул)
-Хандето играе в някакъв сериал по Шоу ТВ-то... Peace

# 407
Eeee, трябва да търся нови. Mr. Green То май няма свободни. Laughing

Защо Ясемин Алън напусна ШМ?

Ясемин отрече всички слухове за напускането си и каза: "Напуснах, защото така е по сценарий. В италианската версия, моята героиня умира в 12 серия, а ние го удължихме до 21. Главната героиня почина преди края на сезона, направили сме нещо необичайно".

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 22:02 от ·٠•Snejka•٠·

# 408
Eeee, трябва да търся нови. Mr. Green То май няма свободни. Laughing

Защо Ясемин Алън напусна ШМ?

Ясемин отрече всички слухове за напускането си и каза: "Напуснах, защото така е по сценарий. В италианската версия, моята героиня умира в 12 серия, а ние го удължихме до 21. Главната героиня почина преди края на сезона, нищо необичайно не сме направили".

Ще се намери свободна............не бой се................ Hug Joy Joy Joy Joy Joy  И за второто................. Peace

# 409
Моите предложения Mr. Green

Фулийа Зенгинер

Мерве Болуур

# 410
Моите предложения Mr. Green

Фулийа Зенгинер

Мерве Болуур

ooooh! ooooh! ooooh!  Ако е възможно............. Praynig Praynig Praynig смени предложение 2............ Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Не искам Мерве...................... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 411
Предложение 3:Джейда Атеш

# 412

Бойче аз я харесвам Мервето в 10-тката е,но щом казваш
ето една Пелин Акил  Peace

# 413
Диди HugМимче HugБойче HugСнеже Hug

Тази седмица пак ще ни очаква тежък епизод..

Заради Ясемин Алън тръгнаха слухове, че е напуснала сериала, защото не й плащали добре, защото ролята й от главна са я свели до второстепенна, че не й харесвал това накъде отивал характерът й и т.н. Ясемин Алън опроверга всички тези слухове.. Тя каза, че Сибел умирала по сценарий. В оригинала нейната героиня умирала в 12 епизод, а тя играла до 21 епизод. Досега не е случвало така да умира главна героиня, но те с този сериал са направили това.. Нещо от тоя род, пиша по спомен, че сега не ми се търси източника..

Снеже, на мен също ми се къса сърцето за Нериман.. Още в този епизод плаках много с нея.
А Кюбра е истинската главна героиня в този сериал.Защото в началото писаха, че тя е главната героиня.. Сценаристката беше писала, че за нея голямо предизвикателсто е да пише Кюбра..Тя ще се превърне в силна и борбена жена, която ще си отстоява своето.Демек това го казва сценаристката. Но аз досега не видях такова нещо..Излъга Йиит за голямата любов между Емир и Сибел, ние знаем, че тя не беше чак толкова голяма любов. Обвинява всеки за нещастната си съдба.. Използва собствената си дъщеря като коз в ръцете си срещу Йиит.. Засега този образ се лута насам.натам. Надявам се вече тя да знае какво иска. Ще се повторя, знам, но тя няма нужда от никого..  нито от Емир, нито от Йиит..Сибел, когато разбра, че Йиит изпитва чувства към Кюбра, се оттегли достойно. Каза, че сама ще си гледа детето и че няма нужда от Йиит. В началото Сибел много ме ядосваше, но с течение на времето аз обикнах този образ.. Не мисля, че по някакъв начин е навредила на Кюбра.. Докато Кюбра й навреди и то доста..Йиит беше този, който не искаше Кюбра, но тя едва сега вижда това и по всякакъв начин вече ще го кара да си плаща за това.. Това, че непрекъснато повторя неговите думи, ясно доказва колко злоба е таила вътре в себе си спрямо Йиит. Може да  еправа. Но аз мисля, че да отвърнеш на злото със зло никога и по никакъв начин не води до нищо добро.. Да се оттеглиш достойно му е цаката.
Но все още продължавам да искав ЙиКюб. Защото Йиит вече почти намекна, че има чувства към Кюбра и Кюбра все още е влюбена в него..  А ние знаем, че Йиит вече е влюбен в дъщеря си..Където дъщеря му, там и той..Но преди бях  писала, че Йиит ще се откаже от тях, защото ще види, че той носи само нещастие  исмърт на хората, които обича..Той няма да рискува живота на дъщеря си.. И затова сам ще се откаже от тях и отдалеч само ще ги пази..Бакалъм, гореджез.

Бойче тука може да вкарат некой къз мафиотка дето да се омафиоти по нея
ПП:Без бебеци!  Crossing Arms Naughty

Къз мафиотка вика......... Joy Joy Joy Joy    Thinking   Олур................ Wink   ама без бебек незнам дали може............... newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy не виждаш ли,че вИднага му се получава.......crazy:  Лили що я няма.............. Outta Joint  не съм и благодарила за клипчетата с буквички...................... Hug Hug Hug за нея и за Ринка.................  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

Бойче, миличка, Лилито нещо не смогва напоследък..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireСамо вечерно време съм свободна и то след 21.00 часа, за да мога да работя върху преводи и прочие.  Тази вечер нямаше да влизам въобще, защото имам много работа. Заедно с Бамби Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes подготвяме изненада за вас, но аз нещо не се справям със задълженията си в подготовката на тази изненада ooooh! ooooh! Да видим Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 414
5-то предложение: Пелин Карахан

6-то предложение:Гюлджан Арслан

# 415
Бойче, Hug  bouquet

ДидсHeart Eyes и двете ми харесват, ама Мерве повече. Heart Eyes

Още три, дано те са свободни. Grinning Praynig

Ойкю Челик

Йозлем Йълмаз

Екин Тюркмен

ЛилиHug подкрепям всичко за Сибел.  Hug А източникът е в предния ми пост и съм се опитала да направя някакъв превод, ама последното изречение не ми се вързва.  newsm78 Ама аз нещо не вярвам на тези обяснения.  Peace По-близко до истината ми са слуховете, ама може и да греша.  Sad

Лека нощ от мен.  Hug Утре ще мисля още, ако и тези не стават. Hug

# 416
Бойче, Hug  bouquet

ДидсHeart Eyes и двете ми харесват, ама Мерве повече. Heart Eyes

Още три, дано те са свободни. Grinning Praynig

Ойкю Челик

Йозлем Йълмаз

Екин Тюркмен

Йойкю май е свободна играеше с Къванч К до скоро в някакъв сериал ама май го спряха
Йозлем играе в Черен хляб... Peace
Екин игра една серия в Раджона преди да го спрат не знам дали е свободна

# 417
Тази мисля,че най-много ще зарадва фенската аудитория.... Joy Joy Joy

7-мо предложение:Фарах Зейнеп Абдуллах

# 418
8-мо предложение:Еда Едже

# 419
Абе ние хубаво ги гласим ама ако влезне некой дет немога да гледам ша захаресам Кюбрета ко да са праи
Всичко прощавам без МУХОВА!!!!.... Sick Sick Sick #Crazy #Crazy Sick Sick Sick
Лиле чакаме си сюприза с нетърпение!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт