Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 20*

• 20 601
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Дидииииии, Hug миличка, превеждаш ли резюмето newsm78 newsm78 newsm78

# 481
# 482
# 483
Лили не съм си у дома в момента няма как... Hug
Ако ти го преведеш ще съм ти благодарна... Praynig

# 484
Диди, Hug готово, миличка Peace Peace Peace

Превода на резюменцето Peace Peace

След смъртта на Сибел, всеки изживява огромна мъка.. Йиит държи себе си отговорен за смъртта на нероденото си бебе и Сибел.. Дълбоко разтърсен от мъката, която изживява, Йиит този път няма да се инати и ще работи в съдружие с Емир..
Емир, който иска да подкрепи батко си, ще заведе Йиит в дома си. Кюбра дори и да не може да скрие изненадата си от това, все пак тя ще прояви състрадателност към Йиит и ще се опита да го утеши..
Една грешка на хората на Сейхан ще стане причина едно много сериозно доказателство да попадне в ръцете на хората от полицейското управление.. Сейхан за да се спаси от доказателствата, които е оставил зад себе си, този път на мишена ще вземе Кюбра.. И по този начин той си мисли, че ще накара Емир да направи онова, което той иска.
Емир и Йиит ще тръгнат да спасяват Кюбра, но когато двамата застанат лице в лице със Сейхан, тях ще ги очаква едно много изненадващо развитие на събитията..

# 485
# 486
Аз съм изпреварила събитията, ама мислих, че онези изречения са резюмето.  Peace Както и да е! Hug  ЛилиHug благодаря още веднъж.   bouquet

Гласувайте за нашите момчета! Heart Eyes

http://www.televizyondizisi.com/televizyondizisi-com-2015-en-iyi … cu-kim/249899/03/

Нашето момче е пуснал туит
Снегурко какво вика я?  Hug

Поеми риска! Наслаждавай се на преживяното! Wink

# 487
СнежеHeart Eyes  bouquet гласувах Peace Peace

Керем е започнал да следва в туитър едно момиче..Тя пускала туити на английски и той често харесвал туитите й. Сега почнал да я следва.. И разбира се фенките мислят, че го е направил по погрешка.. Laughing Laughing Laughing

Туитъра на момичето..

https://twitter.com/bahar088

# 488
Лили, Hug    bouquet

Фотосесията на Ясемин за априлския брой на Vogue  Wink Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 18:18 от ·٠•Snejka•٠·

# 489
Здравейте!  Hug Hug Hug
Ох прибрах се... Party Party Party
Лили мерси много аз нося лаптопа с мен ама няма как да превеждам,че бъркам редовно защото си правим мохабет в кафето с едно момче... Stop
ПП:Нищо няма йок ашк мешк... Naughty
Снежко не ги виждам снимките на Ясо?  newsm78

# 490

Нова
До колкото разбирам Ясо е в Париж  Peace

# 491
# 492
# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт