Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 20*

• 20 601
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

за 5 дни рекламата е гледана над 1 млн пъти... Party Party Party
И ако това не е успех!  Stop

# 601

Ами снимките ... Mr. Green Stop
Голям късметлия е този Керем обаче ... Whistling Whistling Thinking Mr. Green

Желая му още много, много успехи! Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
# 603
# 604
# 605
# 606
Аййй това малкото от Пойраз ще го изям от малко е така хубаво кой знае като порасне как ще въздишат мацките по него я... Whistling

За да не е спам... Stop Mr. Green

# 607

Пожелавам ви лека и спокойна нощ Hug

# 608
[quote author=Дидзzз link=topic=838Тва все едно е Бойче................ Party Party Party hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 609
Диди Hug Габи HugМимче Hug

Да добавя нещо и аз..Информация от туитър.
Рекламите с Франциско и Къванч за две години нямали дори 1млн гледания.. Поздравяват Мави с избора им. Също така преди няколко дена имаше една диаграма, в която ясно се вижда колко са се увеличили продажбите на Мави, откак Керем по паната  им виси по магазините Peace Peace Peace За съжаление времето все не ми стига да поствам всичко, което виждам  и чета..
Във връзка с тези клюки за любов между Серенай и Керем, в едно от магазинните предавания водещият каза, че на Керем трябва да му се признае това, че той не обича да бъде споменаван с любовния си живот, а с работата си.Той не се мъчи да извлече полза от това .Докато някои актьори  при положение, че сериалът им има нисък рейтинг, веднага биват заловени в някое заведение с поредната любов..

Те така..
Също така да ви споделя, че има информация, засега непотвърдена от канала, но ШМ ще направи финал през месец юни..Ако разбера нещо по-конкретно, ще ви кажа.

# 610
Цитат на: Дидзzз link=topic=838Тва все едно е Бойче................ Party Party Party hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha[/quote

Бойче, кво става, бе миличка newsm78 newsm78

Яманчи с Корай слушахте ли го? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде това е за теб за лека нощ Peace Peace

# 611
Добро утро. Hug Hug Hug

Диди, Габи, Лили,  Hug благодаря ви за всичко, което сте споделили.    bouquet

Видях фрагмана и снимките, прочетох озета ... Единственото, което ми хареса в случая е това, че Йиит търси утеха само в дъщеря си Елиф. Както и това, че може би двамата братя все пак ще се "съюзят".

И на мен точно това ми допадна... иначе... мъка. Sad

Също така да ви споделя, че има информация, засега непотвърдена от канала, но ШМ ще направи финал през месец юни. Ако разбера нещо по-конкретно, ще ви кажа.

За мен най-разумното е да направят финал. Peace

Рекламите с Франциско и Къванч за две години нямали дори 1млн гледания..

Има около милион и 300 гледания.  Peace А последната, отпреди година, е с над 1 млн.  Peace Но явно Керем ще надмине цифрите.  Wink Нека е успешен, заслужава го, толкова е упорит.  Praynig

Приятна събота ви желая!        bouquet

# 612
Добро утро момичета!
Ох дано направим финал честно вече взех да се моля кадрото ни е супер ама ги похарчват Мадмозел с този сценарий ако искат да оженат Кюбра с Йиит само да направят финал... Mr. Green Praynig
Дано има и нов проект нашето момче ама малко да си почине ,че не се спря... Naughty

# 613
# 614

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ех тез котки.... Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт