Годжи бери

• 108 222
  • 103
  •   1
Отговори
# 60
  • на острова на мечтите
.........А годжито си го хапвайте за енергия.Аз лично пия всеки месец 10 дни преди цикъла опаковка жен-шен с пчелно млечице за 5 лева.Прочетете малко инфо.Нямам ПМС,имам енергия, желание за секс и за живот.Е,малко ми се подува коремът,но се търпи.Пила съм и Агнес, както и Див ямс за регулиране на хормоните.Резултатът е ,че състоянието на кожата ми се подобри ,така че вече не ми излизат пъпки по лице и гръб.Не гледайте симптомите, търсете причините, ако не мърда кантарът и мерките ви.,Успех!
Ми да де, то с толкова  секс, трябва да внимаваш....Шегичка! Hug
Това, което пишеш е ясно! Последните мнения са все за туй! Peace Панацея няма! Налага се да се промени из основа начинът на хранене ! Heart Eyes

# 61
Нали се разбрахме да не пишем за диети и спорт. Само за годжи бери.
Ми аз какво да правя от 8 години тренирам всеки делничен ден. Лятото не се свалям от планините, Спазвам БМ хранене. Ама от тея пости лекарства за 2 месеца качих 7 кила.
Та за това се хващам за всека сламка.

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 06:51 от Jerry F

# 62
Аз пробвах годжито , ама много зле ми действа на корема, подувам се и имам много газове в следствие ме хваща и гастрита. За килограми не говоря 
Скрит текст:
заради Хашимото качих 25 кг. След като винаги съм била 54-56 сега тези 81 са моя ад. За щастие до себе си имам прекрасен мъж за който не са ваьни килограмите и ме обича такава каквато съм. Само това че не мога да забременея от година и нещо ни тежи.

# 63
  • на острова на мечтите
Аз пробвах годжито , ама много зле ми действа на корема, подувам се и имам много газове в следствие ме хваща и гастрита. За килограми не говоря 
Скрит текст:
заради Хашимото качих 25 кг. След като винаги съм била 54-56 сега тези 81 са моя ад. За щастие до себе си имам прекрасен мъж за който не са ваьни килограмите и ме обича такава каквато съм. Само това че не мога да забременея от година и нещо ни тежи.

Hug
Аз подобно на теб, но без здравословни проблеми, качих 25 кг., когато дойдох да живея тук в Сицилия. После загубих родителите си почти едновремнно и проблемът стана хроничен. Наложих си с много инат да отслабна. Пробвах какви ли не диети, годжито го ям, защото междувременно станах веган и с него си набавям разни необходими за организми вещества, но  не присъства редовно в менюто  ми. Накрая промених начина си на хранене-без сладкиши, вафлички, бонбонки, без концентрирани въглехидрати-паста, хляб. Свалих всики излишни кила, не за два дена ,разбира се.
Нали се разбрахме да не пишем за диети и спорт. Само за годжи бери.
Ми аз какво да правя от 8 години тренирам всеки делничен ден. Лятото не се свалям от планините, Спазвам БМ хранене. Ама от тея пусти лекарства за 2 месеца качих 7 кила.
Та за това се хващам за всека сламка.
Извиняв, че пиша за "диети" Praynig О, лекарствата с техните безброй странични ефекти #2gunfire
Годжи, а и всякакви други семена, накисвам обикновено вечер и хапвам на закуска, заедно с някакъв плод, или пасирано каквото имам под ръка!

# 64
Мацки разбрах нещо ново за годжито - при автоимунни заболявания е противопоказно което обяснява защо ми действа зле.  Crazy

# 65
  • на острова на мечтите
Мацки разбрах нещо ново за годжито - при автоимунни заболявания е противопоказно което обяснява защо ми действа зле.  Crazy
О, благодаря! Добре е да се знае! Hug

# 66
извинете знам че най-вероятно ви е писнало по тази тема но наистина ми трябва малък съвет. Аз спазвам хранителен режим и всяка сутрин си правя тренировка та въпросът ми е  годжи бери ще ми помогнат ли поне малко да отслабна?

# 67
  • Русе
Ехо, никой от ядящите го това годжи бери не пише има ли, няма ли ефект?

# 68
# 69
сухото китайско няма ефект ,в него няма витамини,има но 30% и не се получава бързо действие на организма както прясното,при прясното след 30 мин усещаш действието върху организма

# 70
Никакъв ефект за отслабване няма. Naughty
Една колежка се беше запалила, грам не свали.

# 71
Нека си ги ядат.
Но да не чакат да отслабнат.

# 72
  • на острова на мечтите
Нека си ги ядат.
Но да не чакат да отслабнат.
Съгласна Peace

# 73
в какво количество се яде това годжи, чувала съм че когато се прекали има превъзбуждане, все едно си ударил литър кафе , не се спи и си нервен

# 74
А откъде я взе тази информация. Аз също съм с Хашимото и ми е изписан Селен. При по-добробно търсене какви витамини и минерали се съдържат в плода намерих тази информация:
"Масата на сухите плодове представлява 68% въглехидрати, 12% протеини, мазнини, като общата стойност на калории в 100гр е 370. Съдържа много хранителни вещества, включително мазнини, диетични фибри, макронутриенти и фитохимикали: 18 аминокиселини, 6 важни витамина, 8 полизахарида и 6 монозахарида, 5 ненаситени мастни киселини, включително и незаменими мастни киселини, линолова киселина и алфа-линоленова киселина. Растението съдържа значителен процент макронутриенти, нужни дневно – въглехидрати, белтъчини, мазнини, диетични фибри. В 100гр сухи плодове се съдържат: 112мг калций ( 8-10% от Референтната диетична доза - DRI); 1132мг калий (около 24% от DRI); 9мг желязо (100% DRI); 2мг цинк(18% DRI); 50 микрограма селен (91% DRI); многобройни фенолни пигменти (феноли), свързани с антиоксидантните свойства; витамин В2 (рибофлавин) - 1,3мг (100% от DRI); витамин С (от 29 до 148мг на 100гр сухи плодове), което представлява съответно 32% до 163% DRI. Плодовете на лиция съдържат многобройни фитохимикали: бета-каротин – 7мг на 100гр сухи плодове; зеаксантин (отчетените стойности са много различни) - от 2,4мг до 200мг на 100гр сух плод. Високите стойности правят лиция един от най-богатият растителен източник на зеаксантин; полизахаридите са основната част на плода (целулозата представлява до 31% от теглото). "
Т.е. по-скоро е полезно, отколкото обратното. Дори за автоимунни заболявания.

Общи условия

Активация на акаунт