Грешки при шофиране

• 30 049
  • 505
  •   1
Отговори
# 360
  • Лутаща се

моя оборотомер няма ограничител .. а на скоростомера стрелката стига ограничителя , ако ме разбираш какво казвам  tooth

няма непипан сивик с който да имаш шанс , дори и да имаш пишка  tooth

Скрит текст:
пишки имам дори няколко
, но не ме влекат високите скорости  hahaha

# 361
  • София
Аз от толкова много избиране и "съвети" луда бях станала.
В крайна сметка купих тази хонда, защото като седнах в нея и я подкарах се почувствах "У дома си".

Е, и за нея се опитваха да ме разубедят. Била японска, значи  със скъпи части. Била спортна, по-подходяща за някое младо момче, а не за мен, сиреч щото  съм дърта 43 годишната "лелка".

Преди хондата за малко, само 1 месец притежавах форд фокус. Огромна грешка. Това нещо гореше масло литър на 1000 км. Може би конкретният екземпляр е бил такъв и не съм случила. Но не ми "легна на сърце" и нямах желание да я ремонтирам.
Преди това пък 5 години имах голф 3. Яка машина, много километри минах с нея. От към ремонти не беше зле, не ми се наложи да правя кой знае какво. Но пък си беше доста грозна. И мнооого изгнила към края. Като валеше дъжд аз трябваше да стоя вътре с гумени ботуши и чадър - и от люка течеше вода.

За ситроен ми казаха да не си купувам заради хидравликата на амортисьорите. Много се прецаквала и ремонтът бил скъп.

брат ми кара скъпа японка с мощен мотор ..
със екстри за които аз мога само да мечтая с моята немкиня ..
но като настъпя педала на газта на него му трябва бинокъл да ме види къде съм  tooth

марсо, ако бях мъж и си падах по високите скорости бих те предизвикала.
Оборотомерът ми е разграфен до 8, виж за километража не мога да кажа. Но машинката ми е доста бърза.

Тия твоите направо ме утрепаха от смях тука... Joy Joy
Стара си била за спортна кола, ох, не мога, ще умра от смях.... Joy Joy Joy

Да им кажеш много здраве от лелините...панделки.   bouquet

# 362
На кое казват скъпа японка с мощен мотор

# 363
ми 5 годишна кола с мотор на 3 литра обем

моя оборотомер няма ограничител .. а на скоростомера стрелката стига ограничителя , ако ме разбираш какво казвам  tooth

няма непипан сивик с който да имаш шанс , дори и да имаш пишка  tooth

Скрит текст:
пишки имам дори няколко
, но не ме влекат високите скорости  hahaha

и по хубаво , че не те влекат

# 364
  • София

Една такава, дето като се качиш от БМВ-то на нея и ти се струва, че караш танк в пресечена територия... Grinning

# 365
  • Лутаща се
Според писаното от теб съдя, че твоята кола е "пипната".
Логично е някоя фабрично недокосната, па макар нова и мощтна да не ти опре.

# 366
Съжалявам за почитателите на БМВ, но не мога да понасям тази марка.
Пак питам за японката..каква марка е тази въпросната, че не мога да си я представя?

# 367
Според писаното от теб съдя, че твоята кола е "пипната".
Логично е някоя фабрично недокосната, па макар нова и мощтна да не ти опре.

моята е пипана , но софт пипана , а не хард .
аз я взех за експерименти , но в последствие мерака ми мина ..
вече ако вземам нещо, ще е от калибъра на порше с най мощния възможен мотор .
ама първо тая да стане за скрап .. и тогава .. а тя е на път  tooth

на такъв джалатин като мен .. нищо не устисква дълго

Съжалявам за почитателите на БМВ, но не мога да понасям тази марка.
Пак питам за японката..каква марка е тази въпросната, че не мога да си я представя?
субари аутбек бензин

# 368
  • Лутаща се
Това субару, за което говориш е доста голямо и тежко. Ако е същото де:
То е идеално за дълъг път, но за надбягване едва ли.

# 369
Добре, де, сега как да ви разбирам? Японка ли трябва да си вземе човек? А пък за френските коли и особено за Пежото нищо не казахте. Аз освен немските дървета и при соца руските "коли" друго не съм имал. Имаше един плакат - совершенство не требует изменений - със лади и беемвета, ха ха ха - чакай да го потърся в гугъла.

# 370
# 371
Голям майтап, все едно лада и бмв са едно и също, съвършенство, хи хи хи хи хи хи hahaha Joy

# 372
  • Лутаща се
Известно време карах пежо 206. Красиво, но с адски неудобна седалка. И съединителят ми идваше много кофти - за да го натисна кракът ми отиваше в пълен шпиц. Преместването на седалката напред не помагаше.
На пежата слабото място е задният мост. В смисъл, че двете задни гуми се накланят в горния край навътре, в долния навън. Това се вижда чисто визуално и самата гума започва "да пасе".

# 373
Това субару, за което говориш е доста голямо и тежко. Ако е същото де:
То е идеално за дълъг път, но за надбягване едва ли.
това е .
голямо е да ..
широко е ...
предлага завиден комфорт в сравнение с моята черупка  Flutter

Известно време карах пежо 206. Красиво, но с адски неудобна седалка. И съединителят ми идваше много кофти - за да го натисна кракът ми отиваше в пълен шпиц. Преместването на седалката напред не помагаше.
На пежата слабото място е задният мост. В смисъл, че двете задни гуми се накланят в горния край навътре, в долния навън. Това се вижда чисто визуално и самата гума започва "да пасе".

хехе много ги разбираш за жена  tooth

# 374
  • Лутаща се
Ама твоята черупка си я любиш и си горд с нея.

Общи условия

Активация на акаунт