Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 371
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Сладури, има страхотно интервю с Хатидже Шиндил, но отивам при Дила. После ще пиша.

# 616
Публикувана от: Г-жа Нервакова
Цитат
Да ви се фукна че на 28.05 съм в Истанбул  Party Party Party Party Party Party
Нерви Hug знам! Wink И аз миналата година бях през май в Турция,когато се срещнахме с Туба! Peace

И Джихан признава на Гюлсерен.... Laughing

# 617
  • Плевен / София

Публикувана от: Г-жа Нервакова
Цитат
Да ви се фукна че на 28.05 съм в Истанбул  Party Party Party Party Party Party

Нерви, да донесеш баклава..... Joy Joy Joyза кюнефе, ще ти е по-трудно , но си хапни там вместо мен.... Crossing Arms
Кахраман"....мечтай....другото остави на мен"....дай боже такъв мъж всекиму....

# 618
# 619
Снимки от фрагмана на Парчетата!

# 620
И Озан май падна в капан! ooooh!

# 621
# 622
Фрагмана вече го качиха и на сайта на СТАР ТВ
Paramparça - 21. Bölüm Fragmanı

http://www.startv.com.tr/dizi/paramparca

И в Ю ТУБ !

https://youtu.be/XWoV1UidoZ0

# 623
  • Плевен / София
Момичета , видях серията с превода.....и продължавам да се чудя.......кого искаше да предпази Керем....Елиф или Кахраман....беше ли размислил....съжали ли за решението си...... newsm78
да си припомним една голяма любов....
http://vbox7.com/play:c9b7d0c001

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 23:32 от gostenka68

# 624
Момичета , видях серията с превода.....и продължавам да се чудя.......кога искаше да предпази Керем....Елиф или Кахраман....беше ли размислил....съжали ли за решението си...... newsm78
на сто процента съм убедена че искаше да предпази Елиф , гледайте внимателно и ще видите че скочи като видя червената точка на палтото на Елиф изплаши се за нея .

# 625
Мацките, започвам да пиша за Хатиджето.  Цялата шеста страница е само за нея и от седма - 1/3 с въпроси.

Започвам с 6-та страница.
                                За Хатидже.
Вярва в Ангелите. Споделя, че у дома има колекция от фигурки на Ангели  и когато е изправена  пред житейско изпитание, им се моли за помощ.

Тя е старомодна. Спазва традициите и до сватбата смята да живее при родителите си.

В семейството й единствена само тя има артистични заложби.

Безпрекословно вярва на  бъдещия си съпруг  Бурак Саяшар.  За нея доверието  е от първостепенно значение.

Връзката им започва случайно по време на снимките на "Черни планини". Преди това са се виждали  на различни събития, но не са имали възможност да комуникират помежду си.

Обича децата. Искрено се надява един ден да има много.

Опитва се да се храни с качествена здравословна храна.

Пие само минерална вода, за да бъде кожата й свежа, а умът бистър.

Мечтае да живее в къща с двор.

Прави покупки импулсивно, когато нещо й хареса.   Никога не излиза от вкъщи с намерението да пазарува.

До тук бяха резюметата на отговорите на въпросите й.

Сега ще пиша за  биографията на Хатидже Шиндил.

# 626
  • Плевен / София

# 627
  • Плевен / София
още една голяма любов.....в ролята на Сеймен .....

лека нощ момичета....
Скрит текст:

# 628
Още не съм стигнала до момента на стрелбата. Но вие би трябвало да сте минали един друг момент - Керем се прибира с колата, пред вратата има журналисти и между тях Керем вижда килъра, който веднага се маха от там и тръгва край оградата. Тогава Керем му се обади и му каза, че има промяна. Онзи какво отговори не знам и затвори.
След това, когато Керем излезе от къщата, започна да се оглежда, беше неспокоен и се въртеше. Тогава Мерием отиде при него, Кахраман и Елиф танцуваха, нямам представа, дали видя червената точка на гушата на вуйчо си, но много се притесни, когато видя червената точка много ясно на булото или роклята на Елиф....Тогава тръгна към тях, обърна се, с поглед търсеше може би килара...Според мен очаквал е, че килъра няма да стреля в него, може би е искал да ги предупреди, но онзи гръмна...Мисля, че Керем не очакваше, че ще го гръмнат....
Така, че самото прострелване за мен беше нещастен случай, но за поръчката вината е в Керем. Много е млад, не знае как действат мафиотите. Това не е детска игра, но той си поигра и вече го няма. Дори и да е размислил, дори да не е искал това да се случва, той провали най-щастливия ден на вуйчо си и Елиф...и заплати с живота си, за своето невежество за работата на  хора като килъра....

# 629

KaderiminYazildigiGun 2-ой анонс к 26-ой серии с рус.суб

Общи условия

Активация на акаунт