Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 341
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен / София

Тази фурия започнах да я гледам в Любовта е червена. Гледали ли сте го този филм? smile3521 smile3521 smile3521
Разбира се....а също и в  Любов и наказание и Султан......

# 661
20-ти епизод на Парченцата има ли го на руски?

Не, няма го още - в неделя или понеделник....

- Взмахом волшебной палочки,что бы ты хотела сейчас сделать?
- Хотела бы избавиться от Джансу.В смысле,избавиться,не убить конечно.Просто избавиться.
- Почему?
- Потому что тогда я была бы ребенком моей матери и отца.Они бы не любили другого ребенка,любили бы меня.

(20 серия)

newsm12 newsm09 newsm12

# 662

Когато не е споделена и от двамата, любовта се превръща  в трагедия...страст...болка !!!

# 663
# 664

Хубави гърди има Гюлсерен.  Джихан тях ли хареса най-напред ???

# 665

Когато не е споделена и от двамата, любовта се превръща  в трагедия...страст...болка !!!

Това не важи за Джихан и Гюлсерен....Той се влюби още когато я видя, тя прояви интерес, търси инфо в интернет...Така, че любовта им трябва да е споделена....

# 666

Сабиха, ти ме привлече властно....неудържимо.....всеотдайно чак до смъртта ми. Ти си господарката на сърцето ми.  Кълна ти се !!!.... Ще бъда твой - ЗАВИНАГИ !!!...

Така, както топлината ни  идва от  Слънцето, от слънчевата енергия, без да унищожава собствения си енергиен източник, така и любовта ни в цялата Вселена има един интелект, един двигател, който ние хората наричаме БОГ - БОГ  е любовта на всички хора, на всички континенти.....
           И като се замислим излиза точно така.....  Както искаш така го наричай - Бог или Всеобщо информационно пространство - или Всеобща Космическа  Енергия - то е едно и също - То е ЛЮБОВ !!!

# 667
# 668
# 669
# 670
Дилаханъм нашия човек, да не би да е станал пилот  newsm78

# 671
# 672

Сладурчетата ми те   love001  love001  love001  love001

# 673

Дафка, когато казва на Невал, че Кахраман е завел Елиф във вилата, като снаха....

Точно, като едно глезено дете, което иска нещо...и уж реве, но като го получи се усмихва...Изобщо не ми е убедителна Кютюка....Перфектно играе ролята на злобна, отровна змия.....

# 674

Дефне - да ударя едно уиски....
Невал - Дефне, нали уж си бременна...
Дефне - Ееее какво ще ми стане от едно уиски....

Общи условия

Активация на акаунт