Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 311
  • 735
  •   1
Отговори
# 495

Дафка плътно до Кахраман  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Кахраман не е прав - в тоя момент Елиф стои отстрани като чужда и сама  ooooh!

Абсолютно не е прав  Peace Peace Peace Peace Както предположих, ще забрави за любовта си към Елиф....Ще се отдръпне....

Дафка е нахална като конска муха , тя се  възползва от момента , докато Ках се е опитвал да успокои сестра си .... според мен.
 Не мисля, че се е отказал от Елиф.

# 496
Здравейте мили момичета, приятна вечер и много положителни емоции.

Днес си купих в-к ТВ Сага. Толкова времето ми бе пренатоварено,/вчера бях в София и ми останаха много важни текущи  неотложни задачи/,че не успях да го прочета. Въпреки всичко сутринта още по пътя вървейки  отворих програмата за събота.  Какво беше учудването ми, че нашия любим сериал "Тиха буря" го няма нито в събота нито в неделя.
След обед бях на едно служебно дело и си дойдох направо у нас, така, че вестника ми остана на бюрото неразтворен.

Тази вечер влязох в програмата на БНВ Лейди за утре. Какво прочетох - 22.00часа - Черни планини, 23.00часа Предай нататък.
Наистина "Тиха буря" го няма.

Много, моля,   което момиче има информация кога  ще излъчат последните  епизоди на "Тиха буря". Неприятно ми е, че финала няма да го излъчват.
Или ще го излъчат  някога, когато ние няма да разберем. Направо се подиграват с нас.
Възмутена съм.

Ако зная телефона на БТВ Лейди ще им се обадя.

Предварително ви благодаря.

Скрит текст:
Момичета, ако знаете как се работи в частна фирма - нямам думи. Тук направо съвместяваме по 8-10 професии. Аз съм и юристконсулт, и адвокат, ходя по служебни - фирмени дела. Отговаряме за докторите по трудова медицина,  за автомобилите, за търговете в строителството, за кореспонденцията с доставчици, клиенти, инвеститори и всички останали. Много е трудно. Това счетоводството, касиерството, деловодството, ТРЗ и все останали са между другото. ГДД-та ДДС-та, НАП, Местни данъци и такси, Кадастъра и регулации, Общината, разните му банки /имам 6 броя  банки само/, платежни нареждания и касовите плащания са ни като хрема.  Ама какво да правим. Всички чакат само нас. Като кажат офиса - сме само ние пчеличките.

# 497
Диди

Цитат
Дафка е нахална като конска муха , тя се  възползва от момента , докато Ках се е опитвал да успокои сестра си .... според мен.
Не мисля, че се е отказал от Елиф.

Да така е - Дафка е нахална, но с това побеждава. Освен Кахраман там са всички роднини на Мерием, само Кахраман ли остана да я успокоява...А Елиф стои като изпъдена сама...и бременна...Нея, кой да я успокои....
Кахраман няма да се откаже от Елиф, но вече няма да е същото и Елиф не е нахална като Дафка, чувствителна е и сама ще се откаже. Но този път няма да я упрекна - напротив ще упрекна Кахраман. Защото в този труден момент за всички, само Елиф е сама с бебето си......

# 498

Дафка плътно до Кахраман  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

АНИ, прости ми какво е това кърваво петно на сватбената рокля на Елиф отпред???....   Простете ми, ако сте го коментирали но не можах да намеря какво сте писали.

# 499
Сисиаз мислех, че ще завършат  Тиха буря и след това ще излъчват новия сериал с Хатидже....
Не съм гледала програмата...и не мога да кажа нищо...И какво, няма да видим как убиват Дениз и ИИт.... Thinking

# 500

АНИ, прости ми какво е това кърваво петно на сватбената рокля на Елиф отпред???....   Простете ми, ако сте го коментирали но не можах да намеря какво сте писали.

Убиха Керем и тя е изцапала роклята от неговата кръв...

# 501
Направо съм потресена, ако е вярно това ......

Жаль но должна вас огорчить только что прочла на фейсе... кахраман придет к элиф и скажет что судьба против них и сейчас семья его должна быть как никогда вместе и дефне конечно тоже и он все сделает для ребенка ....

# 502

Жаль но должна вас огорчить только что прочла на фейсе... кахраман придет к элиф и скажет что судьба против них и сейчас семья его должна быть как никогда вместе и дефне конечно тоже и он все сделает для ребенка ....

Маме не стресирай положението, че докато минат тези кошмарни серии  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 503
Сисиаз мислех, че ще завършат  Тиха буря и след това ще излъчват новия сериал с Хатидже....
Не съм гледала програмата...и не мога да кажа нищо...И какво, няма да видим как убиват Дениз и ИИт.... Thinking

Слънце, здравей, аз така го тълкувам.  Нека да се появи нашата Злати - тя го чете редовно и ще ни обясни.

Ако не излъчат финала направо са за убиване. Може ли такава гавра с  зрителите ????   Сигурно може !!!!  Възмутително е.
Какво ги бърка да излъчат финалните серии и тогава да започнат друг  сериал.

То се знае, че ще гледаме Черни планини, още  повече, че по Фьодор Достоевски - Братя Карамазови, но нека да ни уважават, за да ги уважаваме и ние.

Сладури преди време /не знам кога  - може би със сървайвър / имаше по БТВ интервю с нашия актьор Владо Карамазов. Това име му е псевдоним. Та исках ди ви пиша,  че  Владо казваше -не знам за какъв театър, някаква актриса просто   го е  оприличила  на Карамазов по Достоевски.  И от тогава това име е останало  като нарицателно - Владо  Карамазов.

# 504
А каква песен ще запее Кахраман, ако научи, че Келеша е платил скъпо и прескъпо, за да убият него, родния му вуйчо....Къде е вината на Елиф....Ако е вярно....
Значи любовта на Кахраман не е истинска...Да си живее с Дафка. Няма защо да се грижи за бебето на Елиф.....Елиф трябва да се махне от този град...Кахраман не заслужава нито това дете, нито Елиф. Да си гледа наследника, който ще му роди Дафка....и да живее в гнездото на змиите и лъжкините....Пожелавам му да намери вече щастието.....

# 505
  • Керодиспансера

Ооо, НЕ  ooooh! само това не  ooooh! къде отиде голямата му любов  ooooh! Къде отидоха думите му , че заедно ще посрещнат всичко, че ще остареят заедно  newsm78 #Crazy ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 506

Маме не стресирай положението, че докато минат тези кошмарни серии  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

Тия хора ще ни побъркат. Имат ли ум в главите си ????

Значи Елиф ще си остане до простакесата  Султан.

# 507

Маме не стресирай положението, че докато минат тези кошмарни серии  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

Диди това не съм го измислила аз, но го очаквах....Очаквах, че Кахраман ще се отдръпне от Елиф и тя ще остане сама. Вече няма кой да я защити от вещиците освен Максут.....

# 508
  • Керодиспансера
А на хоризонта се задава и Ибрахим  ooooh! ooooh! ooooh!
Да бяга Елиф , да бяга далече , където никой няма да я намери  Praynig Praynig Praynig

# 509
Сценарият е направо малоумен! Съжалявам, че така грубо се изказвам, но това си е самата истина! Каква ще бъде тази простотия да обвиняват Елиф? Тя ли е наела убийците? Тя ли е накарала Керем да се хвърли пред нея? И какво по дяволите общо има раздялата и с Керем и сватбата й с Кахраман, с това, че някой е стрелял? Максут има 100%-тово алиби, че не го е направил! Нямам думи за цялата тази простотия, честно! Много добра идея беше сериала, но го съсипаха. Чудя си се на акъла, дето изобщо и за секунда повярвах, че може да гледам щастие повече от 2 серии  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт