Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 320
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Жалко....Кахраман ще се окаже много слаб мъж - ще го оплетат в лъжите и интригите....
Май ще го разлюбя Й.Д.

Илда ами да малоумници големи....А дано с тези драми да им се качи рейтинга....

Ели и аз мисля, че Елиф трябва да бяга, където никой няма да я намери...Ама като няма пари, как ще стане.... Thinking Thinking Thinking Thinking

# 511
Направо съм потресена, ако е вярно това ......

Жаль но должна вас огорчить только что прочла на фейсе... кахраман придет к элиф и скажет что судьба против них и сейчас семья его должна быть как никогда вместе и дефне конечно тоже и он все сделает для ребенка ....

Маме не стресирай положението, че докато минат тези кошмарни серии  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

Диди това не съм го измислила аз, но го очаквах....Очаквах, че Кахраман ще се отдръпне от Елиф и тя ще остане сама. Вече няма кой да я защити от вещиците освен Максут.....

Маме знам, че не си го измислила ти това , просто не знам как бих изгледала тези серии. ... не знам дали след като свърши този сериал бих се наела да гледам друг онлайн , а не като е свършил и мога да видя последната серия и тогава спокойно да мога да гледам кахърните серии.
Мъжете са слабия пол ........интересно как би живял Ках с Дафка,  след като видя какво е да бъде с Елиф.
Мъка, мъка , мъка .... па да му е честита бившата женичка  Joy Joy Joy

# 512
Диди разбирам те мила  Hug и аз съм много кахърна...Заболя ме сърцето  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!сякаш аз съм на мястото на Елиф, толкова при сърце ги приемам нещата....
Знам, че Кахраман ще се освести, но защо, защо сега ще постъпи така....Значи думите му са били напразни...лъжа....С какви очи след това ще отиде да поиска прошка от Елиф, когато ще й съсипе живота.....И той ще бъде един от всичките човекомелачки в змиярника...По нищо няма да се различи от майка си и от Дафка.....

А Елиф ще живее със спомените за любимия човек и с тъгата по родното си дете.... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 513
# 514
# 515

Дафка плътно до Кахраман  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Кахраман не е прав - в тоя момент Елиф стои отстрани като чужда и сама  ooooh!

Абсолютно не е прав  Peace Peace Peace Peace Както предположих, ще забрави за любовта си към Елиф....Ще се отдръпне....

Дафка е нахална като конска муха , тя се  възползва от момента , докато Ках се е опитвал да успокои сестра си .... според мен.
 Не мисля, че се е отказал от Елиф.

Дано горното не е истина !  Sick
Ще ме накарат да се откажа от филма !!! #Cussing out Sick #Crazy
Аз  ви казах ,че сценаристите прекаляват с тревата !!!!!   #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 516
Тио аз нямам воля да се откажа. Ще продължа да го гледам, дори ако има втори сезон и него. Искам да видя до къде ще стигнат вещиците и Кахраман.
Ако е вярно, това, което са написали във фейса....
Искам да се разбере истината какво направи Келеша. Искам Кахраман да страда със змията Дафка.
Когато се люби с Дафка да изрича името на Елиф.....В съня си да изрича името на Елиф...и да страда....Гледайки сина си, да вижда Елиф.....
А тя горката дано да има късмет...... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 517
Я ухожу. Если ты любишь Керема, никогда не снимай это кольцо с пальца. А я же всё похороню в себе и уйду с пути.
Но если ты любишь меня и пойдёшь за мной, знай, что я никогда тебя не оставлю. Решение за тобой.

День, когда написана моя судьба.

Това което каза Ках на Елиф да ли са били само думи без смисъл  newsm78.
Къде да му ги закичим ако се откаже от Елиф .  smile3518 Weary
 smile3505

# 518
Жалко....Кахраман ще се окаже много слаб мъж - ще го оплетат в лъжите и интригите....
Май ще го разлюбя Й.Д.

Илда ами да малоумници големи....А дано с тези драми да им се качи рейтинга....

Ели и аз мисля, че Елиф трябва да бяга, където никой няма да я намери...Ама като няма пари, как ще стане.... Thinking Thinking Thinking Thinking

Май ще го разлюбя Й.Д.

Скъпа, моля те - прости ми, но какво тука има общо между Йозджан Дениз и Кахраман Йорукхан ????
Ами.....нищо общо.

Йозджан - един красив млад мъж - изключително интелигентен, изключително начетен, изключително иерудиран.  всестранно   развита личност.......мъж от всякъде. Колко млади момичета въздишат по него и се молят Богу да му станат съпруги......нямат брой и чет.
А какво е Кахраман - един  персонаж от една измислена книга, една приказка, една сага.  Кахраман е добре подреден  куклен сценарий.
Това е то.

Така че, ако разлюбиш Йозджан заради персонажа, в който се е въплътил / в случая в Кахраман/ си е голяма грешка.

# 519
Ани HugСиси Hug и аз се учудих на прочетеното в ТВ Сага,че ''Черни планини'' започва в събота!Но в рекламата по БТВ Лейди съобщават за 19.04.т.е. неделя! Peace

Ели Hug благодаря! Hug
Скрит текст:
И аз харесвам Толгахан.Гледах го в Сезоните и в игр.филм с Бергюзар К.!

Чета ви и се чудя на СЦ на Съдбата! ooooh!Да видим какъв ще е озета утре! Peace

# 520
Диди още много думи каза Кахраман, които са били празни думи.... които след вторник сигурно няма да искам да си спомням, но Елиф ще си ги спомня и ще тъгува......
Много наранено ще бъде това момиче и на мен ми е жал вече само за Елиф. Каквито и грешки да допусна, те бяха в следствие на мудността на Кахраман. Той допусна майка му и съпругата му да причинят всичко, което се случи с Елиф.....Той е виновен за всичко и трябва да си изпие горчивата чаша  до дъно....и да не забравя какво е причинил на едно невинно момиче, което само го обичаше. Едно невинно момиче, което в безизходицата се принуди да стане майка на сина му. Едно момиче, което му повярва и се изправи и срещу майка си, за да защити любовта им. А той какво прави.....
Ами като "разбира" се Дафка е член на семейството да си живее с нея.....Да живее в лъжа и интриги и да бъде щастлив....

Дано това, което е написано във фейса да не е истина  Praynig Praynig Praynig Praynig Защото ще стана най-големия противник на Кахраман....Ще предпочета омразния ми Максут да бъде до Елиф, защото той поне я обича, отколкото лъжливия Кахраман.

# 521
Момичета, какво става...и вие ли като мен си ближете раните....
За съжаление май ще излезе вярно - под снимките които сложих снощи е написано, това което са превели мамашите - Кахраман казва на Елиф, че семейството му в този труден момент има нужда да бъдат сплотени, че Съдбата е против тях. Че ще се погрижи за детето.....

Но съм убедена, че при раждането на детето Кахраман ще е някъде и трите вещици ще принудят Елиф да подпише документ с който се отказва от детето и след това ще го покажат на Кахраман и той ще повярва....
Така детето ще е в ръцете на Дафка.....Е от пейзажа ще липсва Керем, но какво толкова. Той си свърши работата - раздели Елиф и Кахраман и върна Героя при Дафка.

# 522

И в Дила ханъм става една  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Суат предложи брак на Елиф... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 523
Персонажа Керем дали няма да бъде заместен от друг. Може и женски персонаж. Но за раздвижване на филма нещо ново трябва да има.

# 524
Добро утро  Coffee Flowers Sunflower

ДС - 25 серия

Хубав ден на всички  Hug и приятно гледане на 25 епизод с руски субтитри  Peace

Общи условия

Активация на акаунт