Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 358
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Предполагам, че това е озета за 21 епизод на Парченцата, но го взех от фейса...на сайта на Стар тв все още не е публикуван...

Gülseren, Cihan’ın söylediklerine inanacak mı?
Rahmi Bey’in kurduğu tuzağa düşen ve otel odasında Alev adlı kadınla görüntülenen Cihan, Gülseren’e gerçekleri anlatmaya çalışır. Gülseren’in ise Cihan’a inanmamak için bambaşka sebepleri vardır. Cihan ilk kez Gülseren ile bu kadar açık konuşur: “Sen benim hayatımdaki kadınsın…”
Dilara’ya büyük şok!
Tüm bu olup bitenlerden müthiş keyif alan ve Gülseren’i Cihan’dan uzaklaştırdığını düşünen Dilara, olayları konuşmak için gittiği Candan’ın evinde öyle birini görür ki artık sözün bittiği yerdedir!
Dilara ve Candan arasında yaşananlar, Candan’ın hiç görmediğimiz bir yüzünün ortaya çıkmasına sebep olur.
Ozan iyi niyetinin kurbanı oluyor
Ozan ise Müge ile yaşadığı aşkın kendisine nelere mal olacağından habersizken, Rahmi Bey ile Hazal ellerinde birbirleri için bulunan kozlardan ötürü mecburen barış yapmak zorunda kalmıştır.

Cihan ilk kez Gülseren ile bu kadar açık konuşur: “Sen benim hayatımdaki kadınsın…”
Dilara’ya büyük şok!

Джихан казва на Гюлсерен "Ти си жената на моя живот..."
Дилара е в голям шок!

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 18:56 от MAMA-AN

# 586
КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 21-ОЙ СЕРИИ.

Сможет ли Джихан себя оправдать? Поверит ли Гюльсерен Джихану?

Джихан попавший в ловушку Рахми бея будет пытаться оправдаться,но у Гюльсерен есть совсем другие причины не поверить Джихану. Джихан в первый раз открыто поговорит с Гюльсерен:"Ты женщина в моей жизни..."
Большой шок для Диляры!
Диляра которая очень радовалась всему что происходит,считая что наконец Гюльсерен отдалится от Джихана,поедет поговорить домой к Джандан. И то что она увидит ее шокирует.. Вещи которые произойдут между Дилярой и Джандан будут причиной того что мы увидим лицо Джандан которое еще не видели.
Озан станет жертвой добрых помыслов.
Озан влюбившись в Мюге не в курсе что он себе делает.А Рахми бей и Хазал будут вынуждены примириться друг с другом так как у каждого есть друг на друга козырь..

# 587
Ще редактирам поста,че да не се повтарям с озета!Ани Hug ме изпревари! Laughing

# 588
Здравейте, момичета и от мен!
Много сте се развихрили , писали сте много и докато ви изчета, стана време за вечеря. Все се надявах, че Ках стои здраво на краката си и няма да остави Елиф в този момент. Ани пишеше, че е разочарована от него, но аз тайничко се надявах да не е права. Само той ми  е положителния герой дотук и каквото казва, го прави. Е, няма да крия, че тези дни бях увесила и аз носа и добре, че се  развличах с Млечния път... Сега мислим позитивно и ще видите, че макар да ги измъчат и прекарат през какво ли не, ще ги оставят заедно със сина им. newsm53 newsm53 newsm53 newsm53

# 589
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за преведения епизод, озета, снимки и не на последно място коментари......кой се съмнява в "моя" човек .....една крачка пред строя ....бързо.... Joy Joy Joy
Все пак ще се оженят и без пищна церемония.....любовта им няма нужда от показност....Елиф не е такъв човек, а Кахраман също .....важното е да са заедно....отивам да видя превода и ще пиша отново....

# 590
  • Керодиспансера
Деси  Hug и аз мисля, че няма да ги разделят  Peace може да има напрежение покрай "бременността" на Дафка, но основен проблем ще им създаде предполагам Ибрахим  newsm78
Змиите сигурно ще тормозят Елиф, а тя е много горда и няма да каже на Кахраман  ooooh!
Дано по-скоро се преместят в тяхната къща, че да си живеят щастливи и обичащи се  Praynig

# 591
Гости Hug

Цитат
.кой се съмнява в "моя" човек .....една крачка пред строя ....бързо....

Аз   Peace И продължавам да се съмнявам.... Grinning
Но много искам да ме опровергае....Не за него, а за Елиф и Топрак.
Не мога да приема, че Дафка може да държи Топрак  Naughty
Не мога да приема, че Кахраман ще спи до Дафка отново Naughty

Наказанието ми ще бъде да направя нова тема с ново заглавие може би...
В което да присъства и Özсan Deniz....ако сте съгласни значи съм си изкупила вината.... newsm78

# 592
Можете да гласувате !  Hug всички връзки са тук:

https://www.facebook.com/DilaRizaDilaHaniM

Скрит текст:
Ние не можем да променим името, но ние можем да променим връзката.
някакви предложения? вместо"/DilaRizaDilaHaniM" Как бихте искали да се появи, свързан с два серийни и други участници  newsm78
https://www.facebook.com/..............

# 593
Деси  Hug Ели  Hug от вашите клавиатури в Божийте уши  Praynig Praynig Praynig Praynig След като вече ще бъдат заедно и по докумен, никога не искам да се разделят...Искам да бъдат винаги заедно...  loveuuu

И аз мисля като Ели, че Елиф няма да каже нищо на Кахраман - че близките му я тормозят...И тук сигурно пак ще сгреши. Но дано Кахраман да усети сам.....Веднъж да ги свари и да разбере какво става....

Във вторник ще има и романтична вечеря...
Как ще съберат всичко в 2 часа  Thinking

# 594
Гости Hug

Цитат
.кой се съмнява в "моя" човек .....една крачка пред строя ....бързо....

Аз   Peace И продължавам да се съмнявам.... Grinning
Но много искам да ме опровергае....Не за него, а за Елиф и Топрак.
Не мога да приема, че Дафка може да държи Топрак  Naughty
Не мога да приема, че Кахраман ще спи до Дафка отново Naughty

Наказанието ми ще бъде да направя нова тема с ново заглавие може би...
В което да присъства и Özсan Deniz....ако сте съгласни значи съм си изкупила вината.... newsm78

+1   Peace
виноват, но не съм си измислила наказанието.... приемам предложения...  ще си го
изтърпя. Докато публикуват снимките и озета доста нерви потроших.   

# 595
Можете да гласувате !  Hug всички връзки са тук:

https://www.facebook.com/DilaRizaDilaHaniM

Скрит текст:
Ние не можем да променим името, но ние можем да променим връзката.
някакви предложения? вместо"/DilaRizaDilaHaniM" Как бихте искали да се появи, свързан с два серийни и други участници  newsm78
https://www.facebook.com/..............

Дилаханъм не знам миличка...Аз не разбирам Ти какво предлагаш  newsm78

# 596
Здравейте сладури, много неща сте изписали и не мога да ви стигна.

Аз пък нося хабери и малко множко ще попиша.

Предварително: -  Простете ми....

# 597
Ани

Скрит текст:
Фейсбук не ми позволява да промените името на страницата, само ми позволява да обменят тази връзка, връзка, която следва след /, т.е. това име "DilaRizaDilaHaniM". можем да сложим някои първоначален. пример: https://www.facebook.com/KygPrmpErkHat или всяка друга такава пример

Можете ли да ми дадете някакви предложения?

# 598
Ани

Скрит текст:
Фейсбук не ми позволява да промените името на страницата, само ми позволява да обменят тази връзка, връзка, която следва след /, т.е. това име "DilaRizaDilaHaniM". можем да сложим някои първоначален. пример: https://www.facebook.com/KygPrmpErkHat или всяка друга такава пример

Можете ли да ми дадете някакви предложения?

Скрит текст:
Добре  - първите букви на двата сериала и Еркан и Хатидже. Някакъв разделител между тях можеш ли да сложиш и ако може имената на сериалите може ли  да бъдат с главни букви или не е добре  newsm78

Това да не е гаджето на Айча Варлъер  newsm78

# 599
                             Днешната преса

вестник "Всичко за семейството".  Ще ви преписвам дословно  статиите, както са във вестниците.

На стр. 32. Статия : "Капризи край Босфора".

Заради преситените турски зрители, сериалите не успяват да направят висок рейтинг и се скъсяват.

Турските телевизии така ожесточено се конкурират със сериали, че съседите станаха страшно капризни.
Разглезени от изобилието, вечер те сърфират с дистанционното между каналите и се чудят какво да изберат.
В резултат отделните саги вече не събират толкова високи рейтинги, колкото преди, и броят на епизодите им намалява.
Дори поредици с хитови актьори не издържат да се точат 174 серии като "Листопад" или в 80 като "Север Юг" и "Завръщане", макар сценаристите самоотвержено да напрягат въображението си.
Щом зрителите усетят, че филмовото действие кънти на куха или им вмъкват странични сюжети  само и  само  успешното заглавие да бъде на екрана по-дълго , превключват на друга  вечерна сага.

Втората причина  за скъсяването на турските сериали  е експортна.
Те се търгуват изключително добре на Балканите, в арабските страни, в Русия, в бившите Съветски  републики, но там телевизиите пускат  по-къси епизоди.
Като купят една поредица със стотина  двучасови серии и я разделят - тя става безкрайна.
Пример - "Сезони на любовта" например, която в оригинал е 136 епизода, а в България 309 епизода.
                    /продължавам /

Общи условия

Активация на акаунт