Отговори
# 30
оки доки, става............
чакайте да видя дали и мен брат ми няма да ме отсвири за понеделник, че нещо пак ми се офлянква, утре пътува за Варна и утре вечер щял сто процента да ми каже в Петък ли ще е.....но ще се ходи 100% ако ще да го пратя пеша да си продава залухавите парфюми а аз да взема пикапа Sick

# 31
viki1 , трябва да се видим да ти предам нещата за Радомир,но утре трябва да се мъкна в районната администрация и не зная колко ще откарам,така че няма да стигна до Южния парк.
Може би трябва да се разберем нещо за утре вечер/петък,но разстоянията са така големи ,че ...
Пиши изясни ли се кога точно ще ходиш до Радомир,петък ли ще е  Simple Smile Не смогвам на темите,домакинството и работата   Wink

# 32
March утре аз ще ходя с Роси до дома в Надежда, после се прибирам, в петък ще слизам до Обеля но утре вечер ще знам в петък или в събота ще пътувам до Радомир, така че нека утре вечер се разберем нещо. става ли Hug
небесна КрасТавица има една майка с бебе която Дуци е поела - то е още малко но ще му трябва, задръж я при теб ако е удобно, а аз ще питам Дуци и ще ти кажа , става ли Hug

# 33
viki1 ,как да не става,става  Heart Eyes

# 34
  • София-Лагера
Става ли плюшени игра4ки?  0888 300 678  952 56 65 Деси.С моя син са еднакви размери ,но ще прерова да видя.

# 35
  • sofia
Става ли плюшени игра4ки?  0888 300 678  952 56 65 Деси.С моя син са еднакви размери ,но ще прерова да видя.

ок,провери Wink
Когато Вики отиде ще знаем подровности за нуждите им Wink
Отделно мамаz щепровери самотният татко и ще пише.Има идея да се направи акция за тези семейства Hug

# 36
Марч мила утре решихме да ходим с моя мъж и да натоварим леглото отгоре щото ми писна на шуранайката да се моля за пика, бус и тн .
ще тръгнем сутринта след 9.30 и едва ли ще се навие да минаваме през София с легло отгоре и през задръствания, аз доста неща ще им занеса, така че нека съберем за следващия път - Радомир е близо до  Перник, ще можем често да им отскачаме на гости.
само м е е яд че не взех от брат ми апаратчето и няма да мога да ги снимам - ама поне с телефоните ще ги щракнем Hug

# 37
ОК, лек път ,
ще запазя дрешките за следващия път - 3 чифта дълги панталони + гащеризонче + тениски.
 Heart Eyes

# 38
първо да си допродължа разговора за днес и после ще напиша списъка.
Хелиана, Даниел и Румен живеят в самото начало на Радомир, в единкомплекс доста занемарен - няколко високи блока в едно каре, малко на гето мяза, но не е много трагично, техния блок обаче е- явно повечето хора там са с малки финанси - много тъжна гледка, те плащат свободен наемкойто е 30 лева на месец но не са го плащали от 3 месеца, но тя само го сподели - не ми го е натяквала или искала пари. дори много се притесни като изритах мъжо към аптеката(тук е мястото да благодаря на съпруга си - който , въпреки че не подкрепя това което правим, намери начин да закараме нещата, и качи цели 8 етажа с огромно легло на гръб а е със скъсано сухожилие и не би трябвало да става от крева - уникален мъж си имам, сори за оффа) да купува капки за Дани за нослето му.
имат хол, кухня и баня с тоалетна, целите стени са черни от мухъл, влагата е навсякъде, миризмата на мухъл е отвратителна - сега съседите от блока ще правят ремонт на покрива - на тях няма да им искат пари защото те- тоест Румен ще го направи, и след това мисля да им помогнем с материяли за ремонт - Хелиана каза че Румен може и сам да ремонтира всичко - бил доста сръчен, а повярвайте ми - дете в такава влага не бива да расте.
Даниел обаче напук на трудните условия е стархотна капия, едно много сладко бузесто човече което дори ме нагушка и с удоволствие се поцелувахме въпреки сополите, милата Хелиана му е направила от старо ъглово легло кошара - сложила го е на земята, използвайки само страничните му табли, постлала го е и там му е наслагала малкото играчки които има - а той налапва една лъжичка и става голяма игра - Вики също доста поигра с него, опитва се да ходи и нали съм КРАВА СМОТАНА - забравих проходилката, но Хелиана не иска да го слага на проходилка - иска да се научи да ходи сам, но ме помоли да и я занесем за да може поне малко домакинска работа да си свърши понеже е малко ревлив и спи не повече от 4-5 часа на денонощие което доста я изтущава, кърмила го е до 7 месец но той сам се е отбил - сега всеки ден му дава кисело млекце което той явно обожава.дава му го в помпа за кърма с биберон отгоре.
няма простор за дрехите, суши ги в банята и сетете се колко дни съхнат, има много малко дрешки за детенце и днес се разплака от кеф като видя колко дрехи и занесохме - просто загуби ума и дума милата, а как ме е яд че не взех одеалца и чаршавчета от на ВИки за Даниел не е истина - аз и без друго имма премного.
много и е трудно излизането - по няколко пъти на ден катери 8-те етажа с количката и с Дани което не си е работа, но гледа да е често навън с него а когато е топло - по цял ден.
почетох и малко лекции - Дани беше заспал с шише в устата - предупредих я да го отучи - заради кариеси по натам, предупредих я да го води често навън - абе нали съм си бъдеща свекърва - мани мани, но тя наистина е голяма сладурка, другия месец са и държавните изпити за да си завърши средното образование и е много горда от факта.
сега за рисунките и - като си взема апаратчето ще ви снимам картината която ми подари - невероятна конска глава - много красива - и други видях - баси и таланта има - просто красота, та идеята ми е - каза че може да рисува мнго картини, как да и ги продаваме ние за да си изкрават парички - мислете за това моля,мислете и за ремонта - ще трябват латекс, тапети, лепило за тях - абе както за Роман но след окло 3 месеца за да направят ремонтна покрива за да се спрт течовете. това е общо взето - много мила  но и много тъжна картинка са.
а да  хиляди пъти се извини че Румен - мъжа и е "циганче" ккто тя сама каза - от там  и са толкова отритнати от всички нейни близки, но каза че е много святсно момче - не пие, не пуши - бачка като луд, държи е добре с нея и детето и много я обича - аз се опитах да и обясня че има цигани и цигани - ама тя много се притеснява да не спрем да ходим при нея щото той е циганин - милата.....уверих я че няма - и че ще се стараем каквото можем да направим.

# 39
1.   бойлер за баня , или поне малък тип Юнга за кухнята или поне кана електрическа за топлене на водя - термо кана - milamia,миксер  MardiGras
2.   пералня
3.   печка или поне котлони – имам на село но допълнително ще ги отбележа дали аз мога да ги осигуря
4.   всякаква посуда – чинии, тенджери, вилици, лъжици, ножове, тави, дъски, - всякаква кухненска посуда - Криси
5.   пердета
6.   нещо от което да може да се направи простор на холския прозорец
7.   одеяла – 2бр MardiGras[/color,2бр Криси ,AnMary
8.   чаршафи за спалня персон и половина - AnMary
9.   възглавници – 2 бр Криси
10.   хладилник - Дамаянти
11.   кърпи и хавлии –  Дамаянти
12.   скаричка за сандвичи ако на някой не му трябва
13.   кош за дрехи и за играчки – 2 бр Криси
14.   веро, прах за пране, сапуни, четки и пасти за зъби, почистващи препарати, препарати против мухъл, препарат против хлебарки, мрежа – да им сложима порзорците, тоалетна хартия, салфетки….- bianka
Това е горе долу за апартамента
Сега за Даниел

1.   ПАМПЕРСИ 4-ТИ РАЗМЕР МНОГО СПЕШНО
2.   спешно обувки, ама нали съм шматка – не му премерих крачето – но 19 и 20номер със сигурност ще му станат
3.   завивки
4.   чаршавчета размер 140/60 – горни долни всякакви – 3 бр Криси
5.   калъвки за възглавнички и възглавнички
6.   шапки летни
7.   летни дрешки – има много малко
8.   играчки всякакви – няма си нито една топка – топки Криси
9.   лекарства за деца – примерно Панадол, Нурофен, физиологичен разтвор – да си има за всеки случай
10.   сапун бебешки, шампоан, кремчета против слънце и против посдичане
11.           шишета - Denat(деница0 - 2 бр + чаша с неразливащ се накрайник
всякакви хранителни продукти осоебнно за него – той е на обща храна но обича и готовите пюрета, сокове и тн, плодове му купува много рядко за съжаление
захар, сол, ориз, брашно, леща, боб, олио, макарони, спагети – всичко което не се държи в хладилник – за сега нямат такъв
това е за сега.
Нещата които аз мога да подигуря ще ги отбележа със името си срещу тях, другите ще ми кавате за да ги набавяме поетапно и да почваме да мислим как да ги закараме – моял ви търсете бус и някой як мъж – че катеренето до 8 етаж е доста трудно

Последна редакция: сб, 29 апр 2006, 08:58 от viki1

# 40
  • София
Термоканата ти е готова от мен. Аз мога да помогна с дрешки, пантовки , одеала и играчки. Ще спретна и мамите от квартала да дадат нещо. От ремонта ни остана и една голяма бака латекс.

# 41
  • в гората
Също и кажи тя и мъжът и кой размер дрехи и обувки носят, да посъберем малко и за тях. Ще мисля вурху списъка и пак ще се включа.

# 42
  • София
Хладилника от мен, по-точно от хазяйката, че разреши да го дам.Той е старичък и има нужда от почистване, но работи  Peace
Ще се включа с основни хранителни продукти, някоя и друга кърпа също, както и тоал. хартия, салфетки, четки и пасти  Hug
Няма ли асансьор там  до 8 ми етаж?

Последна редакция: пт, 28 апр 2006, 23:05 от Дамаянти

# 43
ох забравих най важното - Дани има рожден ден на 21- май - желаещи да им направим един незабравим рожден ден има ли Grinning
значи за размерите - Дани е близо 80 см, нормално на ръст и тегло дете е - тоест стандартно Laughing
таткото не съм го виждала, а Хелаина забравих да я питам за номера на обувките - но утре ще им звънна и ще докладвам Hug

# 44
  • в гората
Мога да се включа с летни дрешки, одеала - 2 бр., чаршафи - ще видя колко, миксер, както и във вторник ще разпитам колеги и приятели за пералня/телевизор...
Кога планирате да е акцията? Моля само, направете я в събота или неделя, а не през седмицата!

Общи условия

Активация на акаунт