Отговори
# 120
Вики, пуснах ти на лични къде горе-долу живея, пък сутринта ще се разбере дали няма все пак да успея да отскоча до парка  newsm78 нали 11 часа беша явката. От мен ще добавя и едни сандалки 21 номер, комплектче за малкия - чинийка, купичка и чаша с накрайник - нечеупливи и шаренки  Simple Smile  

# 121
Днес взех нещата от mimes : пюрета и играчки за Дани, храна, чинии, сервиз за кафе и йенска тенджера. Роси, може ли да не ги нося до парка, а да ги вземеш като оставим у нас част от багажа ? Струва ми се, че ще се събере доста повече, отколкото може да закараш във вторник !

# 122
  • София

Нещо съвсем се обърках - какво стана с бебешки лъжички, купички, чаши с накрайник - имам разни такива - трябват ли newsm78
да трябват им - май съм ги пропуснала в списъка тези неща ooooh!

Чаша с накрайник, нали аз ще нося, моля ви, исках да донеса и други неща, а се оказа, че не трябват, поне това аз да донеса  Praynig
Купички и лъжички обаче нямам свободни  Confused

# 123
  • sofia
Днес взех нещата от mimes : пюрета и играчки за Дани, храна, чинии, сервиз за кафе и йенска тенджера. Роси, може ли да не ги нося до парка, а да ги вземеш като оставим у нас част от багажа ? Струва ми се, че ще се събере доста повече, отколкото може да закараш във вторник !

не ги носи,утре като те взимам ще ги донесеш Wink

# 124
момичета аз няма да мога да дойда - детенце се влошава и се притеснявам,а и незнам в почивен ден къде да го водя на доктор, излезе му от сутринта невероятна кашлица и е доста унил, съжалявам но няма как да го оставя - някак си ще натъпкате всичко на Роси в колата, вярвам че ще ме разберете.
пишете щом се приберете как е минало Cry Cry Cry

# 125
  • София
Дано бързо се оправяте  Praynig Praynig Praynig
И Влади от вчера пак точи цифки и кашла от сополите които се стичат назад и го давят  Sad
Но ще мина да оставя багажа за бързо.

# 126
Вики, Джипито също можеш да обезпокоиш в почивен ден ако се налага и ако не ви е дало тел. на дежурен лекар, аз така правя и нашето досега не ми е отказвало посещение. Да се оправя бързичко сладкия Коки.
Аз няма да успея днес да дойда  Sad ще чакам да кажете кога друг ден ще събирате пак неща за Радомир.

# 127
  • София
Eй, много сме и сме силни.А пежото на Роси сигурно е разтегателно  Laughing
Събраха се много неща и много хора  Hug
Мисля, че свършихме чудесна работа   bouquet
От мен благодарност на всички които се включиха!   bouquet   bouquet   bouquet
Чакаме снимки от Джулианна  Mr. Green

# 128
  • София
И аз съм много доволна  Hug Багажника се напълни до пръсване, абе цялата кола е пълна Simple Smile
Снимки малко по-късничко, че брат ми има работа на компа.
Само ме е яд, че не се запознах с мамите, които не познавам Sad Всички, които са на снимките да си кажат без бой коя коя е Simple Smile Имаше и татковци и една прекрасна тримесечна госпожичка  Hug
Роси трябва да се разберем за посудата как да ви я дам преди да затръгвате за Радомир Simple Smile
Викинце да се оправя бързо детенце - много мъчно ми стана, че е болен и се влошава Sad

Ето ги и снимките Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33998

Последна редакция: пн, 01 май 2006, 13:46 от jullianna

# 129
  • София
Аз съм със синьото яке (дето на всички снимки съм със скръстени ръце, ама студеничко ми беше Simple Smile) и с мъжа ми Simple Smile  bye
Момичета и аз не успях да запомня и да се запозная с всички - ще наваксвам на следващите срещи  Simple Smile

На болните - бързо оздравяване!

# 130
момичета аз няма да мога да дойда - детенце се влошава и се притеснявам,а и незнам в почивен ден къде да го водя на доктор, излезе му от сутринта невероятна кашлица и е доста унил, съжалявам но няма как да го оставя - някак си ще натъпкате всичко на Роси в колата, вярвам че ще ме разберете.
пишете щом се приберете как е минало Cry Cry Cry

Мила, дано бързо да се оправи малкия сладур Вики Praynig Явно поредният вирус пак е в действие Twisted Evil И Мишо е на границата на разболяване,но аз ги доведох днес ,защото бяха се разбесняли и трябвяше да поизразходят малко енергия навън Mr. Green

Аз съм с кафявото яке и с торбата Шик-шик дето се размотавам при колата на Роси EmbarassedБях с двамата  мъници днес!
Не разбрах коя е мама Jullianna  newsm78 /да не би да е с вързаната на опашка коса и червената блуза на снимките/ и момичето с червеното яке Blush

# 131
  • sofia
Аз съм със синьото яке (дето на всички снимки съм със скръстени ръце, ама студеничко ми беше Simple Smile) и с мъжа ми Simple Smile  bye
Момичета и аз не успях да запомня и да се запозная с всички - ще наваксвам на следващите срещи  Simple Smile

На болните - бързо оздравяване!

я кажи какъв екшън спретахме  Embarassed с багажа Joy на булеварда #2gunfire

# 132
  • sofia
девойки,преподредих и донатъпках багажа,остана моя си и в Ефросина този.Няма да караме чантите,бижутата и гримовете.

много готина агитке бяхме днес Hug

# 133
супер съм доволна и аз цяла къща събрахме Simple Smile
аз съм висока, ооообла, русолява в 4ерно кожено сако и снимана предимно в гръб Simple Smile)
вси4ки грипове и сополи , особено по децата да минават бързо.

# 134
A тримесечната госпожица е моето малко цвете Heart Eyes
Е остава аз да съм тази с бебето :::::Simple Smile))))
Бързо да оздравеете и хайде пак на среща за да се запозная хубаво с  всички, че сега нещо се омотах Hug

Общи условия

Активация на акаунт