Препоръчайте ми книга като ...

• 155 423
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Може ли някой, да ми даде идея за книжки за 12-13 годишно момче? Обича да чете забавни книжки с интересни леки истории в тях. Не си пада по дракони и чудовища:) Вече ми е трудно да намирам и нямам никакви идеи към какво да се ориентирам.
Защо не пробва "Приключенията на Лукчо" на Джани Родари или  "Летящата класна стая" от Ерих Кестнер, или вече ги е надраснал?

# 286

Цитат
"Може ли някой, да ми даде идея за книжки за 12-13 годишно момче?"
 Синът ми на тази възраст обяви,че това е най-интересната книга,която е чел!!! Запомних я,защото беше много "грабнат" от романа ! Grinning

# 287
  • София
Може ли някой, да ми даде идея за книжка за 12-13 годишно момче? Обича да чете забавни книжки с интересни леки истории в тях. Не си пада по дракони и чудовища:) Вече ми е трудно да намирам и нямам никакви идеи към какво да се ориентирам.

"Оцеола". "Конникът без глава". Въобще всичко от Майн Рид.

# 288
Здравейте! Някой да ми препоръча някоя хубава фантастика (без вампири и върколаци).И на някоя любовна книга също бих се зарадвала   Joy

# 289
  • В един копнеж!
Здравейте! Някой да ми препоръча някоя хубава фантастика (без вампири и върколаци).И на някоя любовна книга също бих се зарадвала   Joy

Лайза Клейпас-4 книги поредица"Травис". Нищо неземно, никакви свръх романтично любовни...Много истински, реално написани. Прочетох ги, затова ти ги препоръчвам. Аз пък ще си препрочета.
Колкото до филм, гледай Хранилище 13. Сериал е, от няколко сезона. Дали е точно фантастика, незнам. Но е забавен, интересен.

# 290
Препоръчвам ти Л.М.Бюджолд 

# 291
  • София
Препоръчайте синонимен речник, за обогатяване на езика.

# 292
Препоръчайте книга свързана със затворнически лагери подобно на Аушвиц. Тъжни човешки истории. Не е задължително да са по действителен случаи.

# 293
  • София
Препоръчайте книга свързана със затворнически лагери подобно на Аушвиц. Тъжни човешки истории. Не е задължително да са по действителен случаи.
Архипелаг Гулаг
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%B0%D1%80%D1%85 … v.108194040,d.bGg

http://desebg.com/2011-01-06-11-54-16/2229-2015-03-29-20-19-08

# 294
  • София
Препоръчайте приключенски книги тип пътеписи.Застудява и   искам да поема поне мислено в друга посока Simple Smile

# 295
  • София, България
Изабела Шопова - "На изток в Рая" и на "На запад от Рая" - за Нова Зеландия и Австралия. Чак приключенски не са, но Изабела има много интересен стил, страшно приятен за четене  Peace

# 296
Изабела Шопова - "На изток в Рая" и на "На запад от Рая" - за Нова Зеландия и Австралия. Чак приключенски не са, но Изабела има много интересен стил, страшно приятен за четене  Peace
Леко отегчава, обаче в края на книгите си.

# 297
  • София

"Цар Плъх" на Клавел.

# 298
  • Ямбол
Скрит текст:
и 

# 299
Препоръчайте приключенски книги тип пътеписи.Застудява и   искам да поема поне мислено в друга посока Simple Smile

Тур Хейердал - "Кон-Тики"

Общи условия

Активация на акаунт