Препоръчайте ми книга като ...

• 155 350
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, препоръчайте ми нещо като "Долината на куклите" на Джаклин Сюзън или "Непознат в огледалото" на Сидни Шелдън.
Книга за златните години на Холивуд, когато актьорите са били истински звезди.

За Холивуд виж някой от романите на Джаки Колинс.

Ф.С. Фицджералд също има вметки за Холивуд в началото на ХХ век.

# 421
"Машина за любов" на Джаклин Сюзан също става.

# 422
Препоръчайте някоя книга на тема ангели. Ама да не е тип "фентъзи" като вампирските саги, нито пък на Дорийн Върчу, която пише като гадателка, без убедителни разсъждения за теориите си:).. Нещо друго интересно по темата, което сте чели?

# 423
Препоръчайте някоя книга на тема ангели. Ама да не е тип "фентъзи" като вампирските саги, нито пък на Дорийн Върчу, която пише като гадателка, без убедителни разсъждения за теориите си:).. Нещо друго интересно по темата, което сте чели?

Споменавала съм я май вече - "Дневникът на един ангел хранител" от Каролин Джес-Кук.

# 424
  • София
Събирам идеи за книги за хора успели или преодолели тежки премеждия.
пример:
Пътуване обратно към живота - Армстронг
Стив Джобс -Айзъксън
Последната лекция - Ранди Пауш
Мирния войн - Милман

2.Книги за взаимоотношенията:
От типа на:
 "Да се обичаме с отворени очи" Букай

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 23:39 от Starrydream

# 425
Здравейте.
Много се възхитих от две книги и си търся подобни:

на Даян Шаер - ''Има ли места в Рая?''
и на Халед Хосейни - ''Хиляди сияйни слънца''

На Халед Хосейни съм прочела всички книги, а на Даян чакам да излезе втората.
Нещо на подобна тематика: любов по време на война?

# 426
Любов по време на война - Да дойдеш на света.
Брутална книга е!

# 427
Любов по време на война - Да дойдеш на света.
Брутална книга е!
А филма е още по брутален !!!

# 428

Споменавала съм я май вече - "Дневникът на един ангел хранител" от Каролин Джес-Кук.

Благодаря ти, ще я потърся!!!
Ако се сетите и за други, моля, ще се радвам да ми подскажете заглавия:)

Аз прочетох една стара, която вече не се издава и трудно се намира, от Джудита Дембех "Ангелите между нас". Знам че има и втора част, която обаче не откривам никъде "Ангелите в нашето бъдеще."  Интересното е, че авторката съпоставя идеите и вижданията според различните религии за ангелите. Не ти налага заключения, не е религиозна книга, а точно обратното - по-изследователски тип е.

# 429
Препоръчайте някоя книга на тема ангели. Ама да не е тип "фентъзи" като вампирските саги, нито пък на Дорийн Върчу, която пише като гадателка, без убедителни разсъждения за теориите си:) Нещо друго интересно по темата, което сте чели?
Линда Уилямсън - "Отвъдният свят"

Уилям Хюит - "Развитие на психическите сили"

Дона Идън - "Енергийна медицина" (има само една глава в която обсъжда ангелите, според нея, работата с биоенергията е стъпка към контакта със същества от други измерения...)

Сиси Уилямс - "Трансформиращо НЛП" (често споменава, че всеки човек си има ангел-наставник по рождение, и горещо препоръчва всеки да се допитва колкото се може по често до него с цел избягване на глрешски в еждневието и в живота, но така и не дава определение какво точно представлява този ангел-наставник, откъде идва...)

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 13:17 от krem-karamel

# 430
krem-karamel, ехее, благодаря ти много! Нито една от тези не ми е позната! Ще ги потърся обезателно!

# 431
Някой дали има отзив от тази книга? "Както на Земята, така и на небето" - Морган Скот Пек

# 432
krem-karamel, ехее, благодаря ти много! Нито една от тези не ми е позната! Ще ги потърся обезателно!
3a нищо. Уилям Хюит между другото има и друга книга - "Хипнозата". Тя му е първата книга, дори по интересна от "Развитие на психическите сили". И в нея имаше една хипнотична техника за свързване със същества от други измерения...
Достигането до алфа/тета ниво (което той нарича хипнотично състояние), е от решаващо значение Wink

Що се отнася до Линда Уилямсън, тя е английски медиум. Според нея отвъдният свят включва различни нива и съвсем не е населен само с души на починали, а с всякакви безплътни същества.
В по-развитите нива са съществата от светлина (наричани още и ангели)...

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 10:58 от krem-karamel

# 433
Записала съм си заглавията и ще ги потърся.  Това за Линда Уилямсъм ми звучи от типа на Джудита Дембех, за която споменавах. Тя също прави подобен анализ на онова, което наричаме "ангели", но ги обяснява различно.

# 434
  • София
Нещо като Мартин Идън?
Може би Степния вълк...

Общи условия

Активация на акаунт