Препоръчайте ми книга като ...

• 155 382
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Погледни ако искаш на Лийла Мийчам тези трите книжки :

https://www.helikon.bg/author/%D0%9B%D0%B8%D0%B9%D0%BB%D0%B0%20% … 0%B0%D0%BC_97351/

Приготвила съм си ги на четеца, тъй като и аз съм почитател на темата. В момента чета /препрочитам по-точно  Laughing/ Чарлстън и Сбогуване с Чарлстън от Александра Рипли, ако не си ги чела виж и тях, вписват се в сюжета.

Не съм ги чела, ще ги пробвам. Мерси много  bouquet

Тези трите книжки свързани ли са или са отделни истории?
Ако да - в каква последователност се четат?

# 346
Не съм ги чела още, ще ги подхвана веднага след като свърша започнатата. Но от прочетеното в нета  и анотациите, Пепел от рози е първата, а Розите на Съмърсет се явява като нейно продължение. Тръни в пустошта си е отделен роман.

# 347
  • Варна
Не съм ги чела още, ще ги подхвана веднага след като свърша започнатата. Но от прочетеното в нета  и анотациите, Пепел от рози е първата, а Розите на Съмърсет се явява като нейно продължение. Тръни в пустошта си е отделен роман.

ще чакам да споделиш мнение  Peace

# 348
Здравейте! Simple Smile
 Тъкмо се чудех как да питам Гугъл да ми предложи английски автори като Джефри Арчър или Фредерик Форсайт, а то тук имало такава тема:)))
Ще съм благодарна на всеки с предложения Simple Smile

# 349
Здравейте, препоръчайте ми книга за някаква велика любовна история, като Отнесени от вихъра, Гордост и предразсъдаци. Писна ми от любовни романчета, в които двама се срещат и започват да правят секс като луди и това е голямата любов. Искам нещо по разтърсващо  newsm03
Лекари на Ерик Сигал... много дълга може да се каже любовна история и доста нетипична, много добра  Heart Eyeshttps://www.goodreads.com/book/show/91201.Doctors
Отнесени от вихъра, Гордост и предразсъдъци не съм ги чела, гледала съм филмите, не са ми от фаворитите, но една дооста драматична "любовна" е Рай на Джудит Макнот, а също и следващите от поредицата й. Започва леко, но после е много по-сериозно.

# 350
  • София, България
Здравейте! Simple Smile
 Тъкмо се чудех как да питам Гугъл да ми предложи английски автори като Джефри Арчър или Фредерик Форсайт, а то тук имало такава тема:)))
Ще съм благодарна на всеки с предложения Simple Smile

За автор като цяло не се сещам, чела съм само Арчър, но може би Път към висшето общество  Thinking

Ааа, Артър Хейли, разбира се, може би той ще ти допадне  Peace

# 351
Здравейте ,бихте ли ми препоръчали книга като "Бялата ръкавица" на Майн Рид. bouquet

# 352
  • София
Здравейте
Много харесвам стила на Сидни Шелдън .
Прочела съм всичките му книги.
Препоръчайте ми нещо  подобно.

# 353

[/quote]

Ааа, Артър Хейли, разбира се, може би той ще ти допадне  Peace
[/quote]
Ще го "пробвам"Simple Smile Благодаря  Peace

# 354
Здравейте,

моля,  да ми препоръчате книга като "Проницателят" на Анди Андрюс.  Peace

# 355
Здравейте,

моля,  да ми препоръчате книга като "Проницателят" на Анди Андрюс.  Peace
https://www.helikon.bg/books/76/-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8% … 21.html#book_info

# 356
Здравейте,бихте ли ми препоръчали нещо подобно
За предпочитане в електронен вариант.

# 357
В момента съм на вълна съвременни любовни романи. Аз съм от хората, които харесват книги като "Петдесет нюанса сиво", след тях прочетох и трилогията на Силвия Дей - "Открита пред теб", 'Отразена в теб" и "Опиянена от теб" - препоръчвам ги, ако харесвате такъв тип четиво.
Ако някой може да ми предложи нещо интересно от този тип, ще съм благодарна.

Темата е стара, но се включвам - Силвейн Рейнард -  Адът на Гейбриъл /3 части/,
"О" като оргазъм - Алис Клейтън, Перверзни игри - Ема Томова, Силвия Дей - Обсебена от теб?, като трябва да излезе или е излязла и петата One with you

# 358
  • София, България
В момента съм на вълна съвременни любовни романи. Аз съм от хората, които харесват книги като "Петдесет нюанса сиво", след тях прочетох и трилогията на Силвия Дей - "Открита пред теб", 'Отразена в теб" и "Опиянена от теб" - препоръчвам ги, ако харесвате такъв тип четиво.

"О" като оргазъм - Алис Клейтън, Перверзни игри - Ема Томова, Силвия Дей - Обсебена от теб?, като трябва да излезе или е излязла и петата One with you

и Здрач  Peace

# 359
  • Варна

и Здрач  Peace

и красивите (негодник, непознат, играч, тайна ...)  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт