Препоръчайте ми книга като ...

• 155 392
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Препоръчайте ми много увлекателна книга, такава на която бързаш да прелистиш следващата страница.
След Хари Хуле не мога да попадна на такава.
Нямам претенции за жанра.

# 361
Препоръчайте ми много увлекателна книга, такава на която бързаш да прелистиш следващата страница.

"Здравей, тъма" - Сандра Браун

https://chitanka.info/search?q=%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0 … D1%8A%D0%BC%D0%B0+

"Две малки момиченца в синьо" - Мери Хигинс Кларк

https://chitanka.info/search?q=%D0%B4%D0%B2%D0%B5+%D0%BC%D0%B0%D … D0%BD%D1%8C%D0%BE

А за други жанрове - "Хиляда сияйни слънца" на Халед Хосейни и "Последна любов" на Уилям Уортън определено държат класацията при мен!

Сега довършвам "Златният син" на Шилпи Сомая Гоуда - подобна е на "Хиляда сияйни слънца" .

# 362
  • В един копнеж!
Бързането за прелистването съм го правила само на книгите на Дан Браун, Завещанието от Джон Гришъм и "Изчезналата библиокета" от А.М. Дийн. Обаче, предполагам вече си ги чела?!

# 363
  • Ямбол
Естел, чела ли си Преди да заспя: https://chitanka.info/text/32454-predi-da-zaspja ?

# 364
  • London, UK
Естел, на мен точно след Хуле ми дойде много добре първата книга на Юрт&Русенфелт "Човекът, който не беше убиец". Подходих със същите притеснения, че след Харито трудно нещо ще ме накара да обръщам жадно страниците, обаче те ме очароваха! Ако не си я чела и имаш откъде да я вземеш (защото май я няма в електронен вариант), пробвай. Мисля, че това ти трябва и ще ти хареса Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 11:46 от ~Adamant~

# 365
utro77, първата препоръчана я свалям веднага, а втората съм я чела.

Бързането за прелистването съм го правила само на книгите на Дан Браун, Завещанието от Джон Гришъм и "Изчезналата библиокета" от А.М. Дийн. Обаче, предполагам вече си ги чела?!
На Дан Браун съм чела Шифърът на Леонардо  и Метеоритът.
Свалих си Завещанието.
Изчезналата библиотека не я намирам.

Лиляна, чела съм я.

Адамант, ще я чакам ел.

# 366
  • В един копнеж!
utro77, първата препоръчана я свалям веднага, а втората съм я чела.

На Дан Браун съм чела Шифърът на Леонардо  и Метеоритът.
Свалих си Завещанието.
Изчезналата библиотека не я намирам.

Лиляна, чела съм я.

Адамант, ще я чакам ел.

http://data-bg.net/browse.php?search=%E8%E7%F7%E5%E7%ED%E0%EB%E0 … ldead=0&cat=0

Мисля, че спомена, че имаш акаунт в датата, но не съм убедена. Ако нямаш остави поща, ще ти я изпратя.

# 367
Много предложения събра, но и аз да дам моето Simple Smile - Харлан Коубън - "Шест години" (има я в Дата). Тъкмо реша, че нещата се разплитат и те се оплитат още повече. На мен ми беше много интересна,  до последната страница. За миналата година тя и "Снежния човек" са най-добрите трилъри, които прочетох.

# 368
Свалих Изчезналата библиотека и Шест години.
Освен тях свалих малко от Датата и Читанка плюс препоръчаните ми тук книги. Събраха се около двайсетина книги с прилични анотации. Започвам една, зарязвам я към трета - четвърта страница, отварям друга и така докато не намеря нещо което да ме грабне.

Много благодаря на всички препоръчали ми книги!  bouquet

# 369
y

Аз днес си купих "Писма до Сам" на Даниел Готлиб и доста ми харесва.
А и приходите от продажбата на тази книга се даряват на "Излекувайте аутизма сега" и други благотворителни организации за деца.
Въпреки че едва ли има много доходи, след като са я намалили от 12лв. на 4.

Иначе исках да питам за книги, чиито приходи от пронажба отиват за благотворителност.

# 370
Здравейте,бихте ли ми препоръчали книга ,чието действие се развива в блатата на Луизиана.Звучи малко неясно,знам,но просто скоро хвърлих поглед на някакъв подобен филм и ми хареса.Благодаря предварително.

# 371
Сетих се, за една книга на Нора Робъртс, чиято анотация четох на скоро, но нямам идея дали е точно по темата :

https://www.helikon.bg/books/62/-%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BD% … 23.html#book_info

# 372
  • Belgium
Здравейте,бихте ли ми препоръчали книга ,чието действие се развива в блатата на Луизиана.Звучи малко неясно,знам,но просто скоро хвърлих поглед на някакъв подобен филм и ми хареса.Благодаря предварително.

Ако целиш атмосферата на сериала True Detective, виж:

"Галвестън" на Ник Пизолато
"Малкият приятел" на Дона Тарт

# 373
  • София, България
За действие, което се развива във блата се сещам само за Баскервилското куче ...

# 374
За действие, което се развива във блата се сещам само за Баскервилското куче ...

Само, че там действието се развива в Англия, а не в Луизиана. Peace

Общи условия

Активация на акаунт