Лидл ::63::

• 99 158
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Да отговорят новозарибените  Mr. Green

# 586
Ще пращам ММ да се катери на стълба за втория етаж. И аз бих се качила, но съм в напреднала бременност и вероятно ще има припаднали покрай мен ако ме видят да се катеря, та, предпочитам да си спестя една подобна сцена.

# 587
Някакви отзиви за акумулаторната прахосмукачка - мощност,качество на  почистване,време за работа и зареждане?Чудя се дали става за чистене на кола?

Имам я от доста време, стои си в един шкаф, от несполучливите ми покупки е. Точно за почистване на колата я взех, но не се справя добре .

Благодаря,не ми се купуваше поредния неизползваем уред и затова се въздържах.Иначе се чудех за прахосмукачката и комплекта за чистене на стъкла - за последния отзивите са преобладаващо позитивни

# 588
  • 1st floor
То въобще останали ли са от уредите за почистване на прозорци? Laughing

# 589
  • Пловдив
За уреда за прозорци  - как достигате най-горния край на неотваряемите прозорци? Питам за конфигурация три прозореца, от които само средния се отваря  Thinking
Още се чудя да си купувам ли уреда, то аз вече и прозорците измих началото на седмицата  Rolling Eyes

Боя се че няма как. Може да преспособите нещо за удължиние, но не зная колко ще е прлезна.
Еona, благадаря, не бях забелязала.

# 590
Някакви отзиви за акумулаторната прахосмукачка - мощност,качество на  почистване,време за работа и зареждане?Чудя се дали става за чистене на кола?

Имам я от доста време, стои си в един шкаф, от несполучливите ми покупки е. Точно за почистване на колата я взех, но не се справя добре .

Благодаря,не ми се купуваше поредния неизползваем уред и затова се въздържах.Иначе се чудех за прахосмукачката и комплекта за чистене на стъкла - за последния отзивите са преобладаващо позитивни
Успях да уубедя ММ да я купи, че може и колата да чисти с нея, но според него и неговия приятел (влюбен в колата си) за коли не става. Но иначе я считам за много мощна Laughing , чисти определено, зарежда се 5 часа, колко работи не знам.
За мен ЗА ДОМАКИНСТВОТО е ..много полезна, чистя разни ъгълчета, като разсипя нещо, на дребните количката, столчетата, стаята. Но аз "конвенционалната" не я вадя изобщо. Почиствам с моп, ел. метла, робот и таз прахосмукачка.

# 591
Момичета споделете дали сте доволни от тези лакочистители, ако сте ги ползвали.

# 592

Успях да уубедя ММ да я купи, че може и колата да чисти с нея, но според него и неговия приятел (влюбен в колата си) за коли не става. Но иначе я считам за много мощна Laughing , чисти определено, зарежда се 5 часа, колко работи не знам.
За мен ЗА ДОМАКИНСТВОТО е ..много полезна, чистя разни ъгълчета, като разсипя нещо, на дребните количката, столчетата, стаята. Но аз "конвенционалната" не я вадя изобщо. Почиствам с моп, ел. метла, робот и таз прахосмукачка.
А от електрическата метла и робота доволна ли си понеже се заглеждам отдавна,но евтините модели не вършат качествена работа.Марка - модел - резултат,иначе мопа и прахосмукачката са доказани алтернативи,обаче първото е трудоемко /и досадно/,а второто - неудобно занимание особено за малки количество битова прах,трохи и косми?!

# 593
Аз имам синия лакочистител и съм доволна. Малко е неикономична тази капачка.

# 594
  • София
Аз съм доволна от розовия, само него съм ползвала. Сега ще си купя да си имам, въпреки, че не ми е свършил още стария.

Някой да е ползвал ексфолианта и измиващия гел за лице? Стават ли?

# 595
  • Варна

И аз съм доволна от синия, него имам в момента. За икономичност не мога да кажа, не го ползвам много често.

# 596

И аз съм доволна от синия, него имам в момента. За икономичност не мога да кажа, не го ползвам много често.

На мен не ми харесаха точно заради капачката.
Извън темата е, но сега съм с някакъв от Кауфланд, люляк- ами невероятен е, вече не ни гонят на терасата  Mr. Green, стаята ухае много приятно

# 597
Момичета споделете дали сте доволни от тези лакочистители, ако сте ги ползвали.

Да, много са добри.Аз имам от този без ацетон-справя се с лака чудесно и не изсушава въобще нокътната плочка.

# 598
  • Русе
Аз ползвам ексфолианта вече поне 2 г.

# 599
  • Варна
и аз съм много доволна от лакочистителя, ползвам розовия Peace

някой питаше по-напред за килими - сутринта в Лидл на бул.Република във Варна имаше един кафяв, със сигурност има и другаде изостанали, най-добре да си го поръчате по телефона Simple Smile

днес случайно мярнах обезкостени пилешки бутчета без кожа на -30%, взех за проба - ами мноооого са крехки и вкусни, препоръчвам Peace
ябълките на промоция също са хубави, напълних две торби, и немска шунка купих, добре че ме подсетихте, у нас много се харесва

да ви питам - за пръв път взимам панирано замразено филе минтай, от редовния асортимент, 800гр. в синя торба. начин на приготвяне пише тиган или фритюрник, но случайно да сте пробвали дали става в тава?

Общи условия

Активация на акаунт