Лидл ::63::

• 99 315
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Утре ще ходя да си взема от това вино .
Описанието му изглежда много интересно, някой пробвал ли го е ?
Мисля да взема за проба и от розето, което е на 4лв .

# 316
Жармен, честит рожден ден!   bouquet Тортата е била разкошна! Wink А формичката...и тя ли е лидълска? Grinning
Аз днес ходих 2 пъти до Лидъл /квартален ми е и на мен Crazy /. Взех мини кексова форма и за мама /добре, че се побира в тази с откопчаващото дъно- ще ги съхранявам по-лесно/, намалена на 2,30 лв руска салата, бисквити с натурален шоколад. Mr. Green Видях, че са изкарали още подрафтови кошници /вчера специално за тях ходих и нямаше нито 1 брой Mr. Green /, затова се прибрах, взех още пари и после купих подрафтови кошници в сребристо, 2 намалени силиконови форми за тарт /последните Simple Smile / по 4,49 лв, още една намалена руска салата /на Пещерско има много намалени- големите по 2,30 лв, малките по 1,04 лв/, едни червени белгийски ябълки, 2 опаковки локум /заради рецептите hahaha /. Почудих се пак на един намален пастет от Делукс серията- нещо с аспик, боровинки... newsm78 Цената беше 1,18 лв от 3 и нещо, ама защо не го взех... Mr. Green И един морковен сок 1 л взех. Heart Eyes
Каква е цената на червените ябълки, произход Белгия /в найлонови пликчета по 1 кг/?! Аз много ясно видях на щанда, че пишеше 1,49 лв, а на касата ми ги таксуваха по 1,89 лв. Crazy Не ми се занимаваше да се разправям, видях си касовата бележка след касата, на касата се беше събрал вече народ, пък бях и с покупки- как да вляза пак в магазина и да видя какво пише на етикета... Crossing Arms Най-вероятно щяха да ми кажат, че са "забравили да сменят етикета" /предполагам/....Както и да е, въпросът не е в това, че са ми ги таксували с 40 стотинки повече. Mr. Green Взех ги, защото ги похвалихте, дано да са хубави. Grinning

# 317
Благодаря !
 Формата е пак от Лидл , но голяма с керамично покритие - от преди 2г .

# 318
Формата е пак от Лидл , но голяма с керамично покритие - от преди 2г .

Пак ли се откопчават стените като на тези намалените сега, малките? Т.е. да "стърчи" долната част извън стените /аз такава търся/. newsm78
Ние вкъщи ядем зърнената закуска с Таз всякак- според настроението. Mr. Green С прясно или кисело мляко, чисти, даже с крем. Най-често пясното мляко е студено от хладилника, аз не слагам по много от него, че иначе дъщеря ми разлива много. Някой път, ако поседят повече време, си дояжда зърнената закуска с прясното мляко във вид на кашичка- омекват, аз просто ги разбивам малко с вилица. Grinning
Забелязах галета на Кастело, 750 гр за 1,59 лв. Хубава ли е /защото опаковката не е прозрачна/?

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 18:50 от dolce miele

# 319
Забелязах галета на Кастело, 750 гр за 1,59 лв. Хубава ли е /защото опаковката не е прозрачна/?
Само от нея купувам.  Peace

# 320
Скрит текст:
Такава е . 26-27 см диаметър.

# 321
Жармен, значи ще я чакам, когато я пуснат да си взема. Simple Smile
Алиска, мерси. Като ми свърши галетата ще взема да пробвам и лидълската- едва днес я забелязах в магазина. Blush

# 322
Днес като слагах бъркалките в казанчето на хлебопекарната, установих че едната ос доста се мести. Показах го на мъжо, той установи че имало някакво разбито лагерче, въпреки това заредих и пуснах да правя хляб. След като започна да меси се чуваше като скърцане. Това според вас дали ще мине с гаранцията или директно да се обадя в сервиза и да поръчам казанче. Предполагам че така да я ползвам не е удачно. Колко лв струва едно казанче? Модела на хлебопекарната е от последното зареждане в магазина.

# 323
  • видин
пастет от Делукс серията- нещо с аспик, боровинки
 - много е хубав, dolce miele

# 324
Скрит текст:

И аз ще я чакам. Точно такава ми трябва - колко лв. е била?
Днес правих торта и се измъчих с крема да я намажа, с формата би било далеч по-лесно. То я намазах, ама едва опазих кръглата й форма  hahaha

# 325
Цитат
Каква е цената на червените ябълки, произход Белгия /в найлонови пликчета по 1 кг/?! Аз много ясно видях на щанда, че пишеше 1,49 лв, а на касата ми ги таксуваха по 1,89 лв. Crazy Н
Абсолютно същото и при мен се получи, но реших, че аз не съм видяла ooooh! Не обичам такива номера Wink, иначе ябълките са страхотни.

Иначе ползвах малката форма днес с ринг, много удобно за мини тортичка Peace

Жармен,  nbirthday на патерици, много здраве и късмет!  bouquet

# 326
Скрит текст:

Днес правих торта и се измъчих с крема да я намажа, с формата би било далеч по-лесно. То я намазах, ама едва опазих кръглата й форма  hahaha
Беше около 11-12 лв мисля / може и да е била под 10лв - тогава си купих и един джегинс и той май струваше толкова -нямам добър спомен ./
 Благодаря на всички за пожеланията .

# 327
  • София
Скрит текст:

По-често пускат такива в Кауфланд и ги намаляват на 6лв. Peace

# 328
# 329
Жармен, Честито и от мен  Heart Eyes

Момичета, купете си ринг за торта  Peace За малки торти формите са супер, имам 2 такива, но за по- големи торти само регулирате диаметъра  Wink Също е около 6 лв, моят е от Била  Peace

Общи условия

Активация на акаунт